Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem na praktykach w szpitalu i jest tam taki fajny lekarz

Polecane posty

Gość gość
Chce mieć z tobą przyjemność bez zabezpieczenia. Zalej mnie swoją cieplutka sperma...

Gość ciasnotaWdomu
aaaaaaaaaaa dochodze.......do dzwii ........ jestem ciasna...... bo spodnie za ciane kupiłam ...........jestem mokra..........bo się spociłam...........ooooooooooooooo

Gość gość
Nic z tego nie będzie. Dzisiaj tylko "dzień dobry" i tyle go widziałam :(

Gość gość
A dzisiaj znów mnie zaczepił...jutro ostatni dzień.

Gość gość
mitomanka pewnie kręci z salowym lub cieciem z budki

Gość gość
Z nikim nie kręci, nudzi się i prowokuje

Gość gość
My też mamy studentów na praktyce i są upierdliwi, tylu ich się kręci, że lepiej, jak ich nie ma.W poniedziałek przyjdą kolejni, a o tych, którzy są teraz, nikt nie będzie pamiętał

Gość 30stkaaaa892
Autorka zapytała "jak pokazac ze go lubię". Wiec pokazesz ,ze go lubisz.Mowiąc mu dzien dobry.Usmiechajac sie na powitanie.,rozmwaiajac z nim,pytajac o cos jako mniej doswidczona,ceniac jego zdanie...pamietajac co ci mowił....pamietajac o imininach.bedac grzeczna i uprzejmą pokazesz ze go lubisz....Moze zrob mu kawę,albo przynies jutro wlasne ciasteczka.:)Popors go o jakas poradę,w jakiej kolwiek sprawie.Bedzie zaszczycony ze liczysz sie z jego zdaniem. NAtomiast nie startowałabym na TWOIM mejscu na zaden podryw. Lekarze nigdy nie noszą obrączek...Poza tym nie zwroci uwagi na kogos duzo mlodszego wiekiem i rangą.I nie chciałby napewno byc obiektem plotek kolezanek i pacjentów. Jesli chcesz zwrocic jego uwagę jako męzczyzny....kobieco i seksownie sie ubieraj,mini,makijaz,perfumy.itp.

Gość gość
30stkaaaa892, dziękuję za odpowiedź :) ale...Lekarze noszą obrączki, zależy od człowieka, nawet chirurdzy jak już zdążyłam zauważyć a tu jest interna, tu wszyscy praktycznie z obrączkami, lekarki dodatkowo z pierścionkami. Czy ja wiem czy nie zwróci...nie każdy lekarz jest zapatrzonym w siebie bufonem :P Czasami coś mu dogryzają propos kobiet więc domyślam się że kawaler, bo inaczej by tak nie mówili przecież. Ostatnie zdanie w ogóle tu nie pasuje, mini, seksowny ubiór, perfumy w szpitalu jako praktykantka? No nie :O Reszta to spoko ale nie mam już czasu, nic z tego nie będzie, jutro ostatni dzień a on prawdopodobnie jutro znów ma poradnie.

Gość gość
A jesteś chociaż ładna? Ja widzę, że dziwnym trafem jak ładna dziewczyna to wszyscy ją sami zagadują. Poza tym jak chcesz być lekarzem, musisz umieć nawiązać kontakt werbalny z każdym, a nie jakieś dziwne sztuczki

Gość gość
No wyglądem nie strasze :P

Gość gość
No i jadę, ostatni dzień, ostatnie spotkanie.

Gość gość
Widać nie było nam dane, już go więcej nie zobaczę, szkoda bo wydawał się dobrym człowiekiem :(

Gość gość
Takie życie. Co zrobisz jak nic nie zrobisz ☹

Gość gość
Trudno.... Albo po prostu pojedz do niego kiedyś w godzinach pracy i wylóź kawę na ławę. Ze go polubilas i ze ci sie podoba juz sama wiesz najlepiej. Co ci szkodzi? Jak nie sprobujesz nie bedziesz wiedziala czy kogoś ma. Faceci po 30 ...ci sensowni generalnie są zajęci ale ten nie musi..

Gość gość
może bał się zaszczepić studentkę aby na jakiegoś molestatora nie wyjść

Gość gość
Szkoda ale płakać nie będę. Widać że nie było nam pisane. A może przypadek sprawi że jeszcze się zobaczymy? Może na następnych praktykach?

Gość gość
A może jeszcze teraz? Bo chciałabym jeszcze pochodzić do szpitala ale już na inny oddział.

Gość gość
Chciałam iść w tym tygodniu po zaświadczenie o odbyciu praktyk ale ON na urlopie, to może pójdę później aby go zobaczyć :)