Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Wrozba

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jest mo偶e w tym momencie j akas wr贸偶ka ktore j chcia艂oby si臋 postawi膰 wr贸偶be na 偶ycie uczuciowe ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ja moge Ci powr贸zy膰. Z daty urodzenia lub z tarota lub z fus贸w. Powa偶nie m贸wi臋. Napisz do mnie na maila justyna@interia.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prezes J
Nigdy tego nie robi艂em, mog臋 spr贸bowa膰. Ch臋tnie sprawdz臋 jak to jest by膰 wr贸偶bit膮. Napisz co艣 o sobie jaki艣 punkt zaczepienia, 偶eby moja 艣wiadomo艣膰 mog艂a co艣 tam podzia艂a膰 w "metafizyce". Musz臋 mie膰 jakie艣 poj臋cie komu b臋de wr贸偶y艂, na jaki temat i tak dalej. Pisz臋 serio. Ch臋tnie powr贸偶臋, za darmo, to nie 偶art, mam wolny wiecz贸r, Chetnie spr贸buj臋 czego艣 nowego. Prosz臋 tylko o szczero艣膰, 偶e je艣li to b臋dzie tylko dla zabawy, to traktujmy to jak zabaw臋, ale je艣li bardziej na powa偶nie, to 偶eby podej艣膰 do tego odpowiedzialnie. Sam sobie nie poradz臋, wiec prosz臋 o odrobin臋 wsp贸艂pracy, bo mam 艣wiadomo艣膰, 偶e wr贸偶enie to nie jest mieszanie kijem w rzece, tylko mo偶e to by膰 kontakt z dziwnymi sprawami.

Udost臋pnij ten post

Do Prezes J: A mi mo偶esz powr贸偶y膰? Ja sama te偶 wr贸偶e ale nigdy sobie bo nie da si臋 tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chcia艂abym jak ju偶 pisa艂am wr贸偶by na 偶ycie uczuciowe czy wreszcie odnajde prawdziwa mi艂o艣膰 jestem 艣wie偶o po bardzo nie udanym toksyczny zwi膮zku .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prezes J
Moge spr贸bowa膰. Napisz tutaj o co chodzi, w akim temacie wr贸藕b臋 postawi膰, a ja za chwil臋 napisz臋 co wywr贸偶y艂em, ale to chwil臋 zajmie. Tylko prosz臋 bez jakich艣 tam "sztuczek" w moj膮 stron臋, bo o ile nie wyczuj臋, 偶e co艣 si臋 艣wi臋ci, o tyle po czasie si臋 zorientuj臋, 偶e ktos majstrowa艂 co艣 przy mnie po drugiej stronie. Nie radz臋. Nie mam do艣wiadczenia, ale "metafizyczne plecy" mog臋 znale藕膰, je艣li b臋d臋 musia艂. Uczciwie, szczerze, z mi艂osci膮 i szacunkiem oraz pozytywnymi intencjami. I wszystko b臋dzie dobrze :) .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie mam zamiaru k艂ama膰 jestem za艂amana to by艂 bardzo toksyczny zwi膮zek z alkoholikiem kt贸ry wybra艂 picie a ja obawiam si臋 偶e jeszcze kiedy艣 on wr贸ci i zrobi mi krzywd臋. Chcia艂abym wiedzie膰 czy jeszcze czeka mnie szcz臋艣cie w mi艂o艣ci i kiedy ewentualnie to nast膮pi je艣li w og贸le nast膮pi bo ju偶 straci艂am nadziej臋. Monika 3 wrzesie艅 1983

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czekam na wrozbe cierpliwie dziekuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prezes J
Pani go艣膰, nie musz臋 Pani wr贸偶y膰, 偶eby odpowiedzie膰 na to pytanie. Oczywi艣cie, 偶e odnajdzie Pani prawdziw膮 Mi艂o艣膰, pod warunkiem, 偶e prawdziw膮 Mi艂o艣膰 Pani komu艣 ofiaruje i ta osoba to odwzajemni. Wtedy tak sie stanie. Nie oceniam ani Pani, ani tamtego zwi膮zku. Nie o to mi chodzi. Chodzi mi o "mechanik臋" Mi艂o艣ci. Erich Fromm pi臋knie to opisa艂 w ksi膮偶ce pt. "O sztuce mi艂o艣ci". Mi艂o艣膰 si臋 nie zdarza. Zakochanie si臋 zdarza. Mi艂o艣膰 si臋 buduje, nieustannie si臋 nad nia pracuje, dok艂ada stara艅, 偶eby rozkwita艂a. To bardzo trudne, bardzo czasoch艂onne i wymaga bardzo du偶o wysi艂ku. Musi Pani poszuka膰 "tylko" odpowiedniego m臋偶czyzny. Pracowitego i aktywnego. Sk艂onnego do dzia艂ania. Takiego, kt贸remu zale偶y i kt贸remu si臋 chce co艣 stworzy膰 z kobiet膮. Szczerego i uczciwego. Nic samo nie przyjdzie. Nic samo si臋 nie pojawi. Dostajemy od innych taka Mi艂o艣膰 na jak膮 we w艂asnym mniemaniu zas艂ugujemy. Wiem, 偶e to co pisz臋 jest trudne i mo偶e by膰 przykre, ale lekarstwa po to s膮 gorzkie, 偶eby nie smakowa艂y, tylko pomaga艂y. Do艣wiadczy Pani prawdziwej mi艂o艣ci w momencie, kiedy z "nowym" m臋偶czyzn膮 tak膮 mi艂o艣膰 zbudujecie mi臋dzy sob膮. Kwestia tylko odnalezienia w艂a艣ciwego "pomocnika". Na tym niestety ju偶 si臋 nie znam, ale kto nie szuka, ten znajduje przypadkiem, tylko nie zawsze to, czego szuka艂. Rozumiem, 偶e niekoniecznie pomog艂em, ale wierz臋, 偶e jednak odrobin臋 tak, zw艂aszcza w niedalekiej przysz艂o艣ci ;) .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czy mi ktos chce powr贸偶yc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Monika szcz臋艣cie Ci sprzyja bo w艂a艣nie znalaz艂a艣 odpowiedniego kandydata czyli mnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak to rzeczywi艣cie przykre ale rozumiem a czy m贸g艂by Pan jeszcze zobaczy膰 czy by艂y partner b臋dzie mi utrudnia艂o 偶ycie bo bardzo si臋 tego obawiam?

Udost臋pnij ten post

Do Prezes J: Czy Antoni urodzony 1.10.1972 czuje co艣 do Anny urodzonej 10.06.1986 i czy b臋d膮 kiedy艣 razem? Lub czy on co艣 czuje do mnie-moja data urodzenia 10.12.1974 czy raczej zostanie on przy 偶onie urodzonej 15.06.1978? I jeszcze jedno: Co czuje do mnie Piotr urodzony 14.12.1966? Czy istnia艂aby przysz艂o艣c mi臋dzy nami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szanowny Panie Prezesie, Pi臋kny wyk艂ad! A co wtedy, kiedy kto艣 przypadkiem znalaz艂 to, czego nie szuka艂? Pozostaj臋 z wyrazami szacunku i nadziei na skuteczn膮 wr贸偶b臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prezes J
Nasz los le偶y zawsze w naszych w艂asnych r臋kach. Wr贸偶by mog膮 pom贸c, ale nie pozwalajmy im na kierowanie naszym 偶yciem i rozwi膮zywanie naszych problem贸w, bo nie wiemy, kto te rozwi膮zania nam podpowiada. Pani Moniko. Postawi艂em z ciekawo艣ci tarota i wysz艂o co艣 takiego. Przysi臋gam, 偶e nie wymy艣li艂em, nie odwa偶y艂bym si臋 k艂ama膰. Trzy karty wylosowa艂em: Przesz艂o艣膰 - 7 mieczy. Tera偶niejszo艣膰 - 6 mieczy. Przysz艂os膰 - 8 kielich贸w. Tak wysz艂o. Nie interpretuj臋, bo jestem amatorem i nie chc臋 krzywdy zrobi膰. Musi pani sama pomy艣le膰 co to dla pani oznacza. Zrobi艂em to uczciwe, nie pod publiczk臋. Niestety, z tego co poczyta艂em o kartach, wr贸偶ba jednak sie uda艂a. Moze nie w temacie je艣li chodzi o przysz艂ego partnera, ale pojedy艅cze karty opisuj膮 Pani sytuacj臋 z podzia艂em na czas. Z uczicwo艣c***isze, 偶eby mi pani nie wierzy艂a, ale prosze mie膰 an uwadze pozytwne przes艂ania, bo nie bez powodu to si臋 dzisiaj wydarzy艂o. Bedzie dobrze, je艣li skupimy sie na dobrych rzeczach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prezes J
amatorka, daj mi chwile, bo to trudne i czasoch艂onne ;)

Udost臋pnij ten post

OK-panie Prezesie :) Zatem czekam z cierpliwo艣ci膮 na interpretacj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czy mog臋 w takim razie poprosi膰 o interpretacj臋 tych kart tarota co one oznaczaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prezes J
amatorka: Antoni urodzony 1.10.1972 , Anna urodzona 10.06.1986 Karty wylosowane: Diabe艂. Kochankowie, Pustelnik, 艢mier膰, 艢wiat. Sam jestem amatorem, nie umiem tego interpetowa膰, ale je艣li mia艂bym strzela膰, to powiedzia艂bym tak: B臋d膮 razem, ale nie tu i nie teraz. Mogli by膰, byli przez chwil臋, ale ju偶 nie s膮. Kto艣 im przeszkodzi艂, kto艣 ich oszuka艂, co艣 im odebra艂. On odszed艂, a ona niedawno przysz艂a. Prawdopodbnie si臋 pomyli艂em, ale wr贸藕bit膮 przecie偶 nie jestem, ja tu tylko karty losuj臋 ;) . Za chwil臋 b臋d膮 kolejne. Napisz p贸藕niej prosz臋 co o tym my艣lisz.

Udost臋pnij ten post

To by si臋 zgadza艂o,偶e oni kiedy艣 mi臋li byc razem ale jego 偶ona im przeszkodzi艂a. Wszyscy pisz膮 o tym,偶e byliby to kochankowie.

Udost臋pnij ten post

Prezes J: Powiedz mi czy Wojciech urodzony 13.02.1986 b臋dzie kiedy艣 z Ann膮 urodzon膮 10.06.1986 lub czy on j膮 kocha??? Maj膮 szanse na przysz艂o艣c? To wa偶ne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prezes J
amatorka: Antoni 1.10.1972 , "Amatorka" 10.12.1974 Karty wylosowane: G艂upiec, Ko艂o fortuny, Umiarkowanie, Cesarz, 艢mier膰 Interpretacja: Cos si臋 ko艅czy, co艣 si臋 zaczyna. Nie rozumia艂 lub nie rozumie jakim szcz臋sciem los go obdarzy艂. Problemy z hazardem doprowadzi艂y do rozsatania? Karty kartami a zycie 偶yciem. Czy to rzeczywi艣cie by艂o, tego nie wiem. My艣l臋, ze Ty wiesz najlepiej. Mo偶e on jeszcze decyzji nie podj膮艂? Widze tu jednak cos pozytywnego, tak膮 iskierk臋 nadziei dla niego, je艣li chodzi o jego sytuacj臋. Uczu膰 miedzy wami nie widz臋. Niestety, nie znam si臋 na imterptetowaniu, wi臋c raczej sie pomyli艂em. A moze to o mnie chodzi? Mo偶e to zmy艣lona sytuacja? g艂upiec, ko艂o fortuny, umierkowanie? przestroga dla mnie przed zbyt wielka w艂adz膮 i wydawaniem wyrok贸w zmieniaj膮cych wszystko? Co o tym my艣lisz Amatorko?

Udost臋pnij ten post

To nie jest zmy艣lona sytuacja ale on cz臋sto nigdy nie m贸wi艂 o mnie powa偶nie. Bardziej kocha艂 Ann臋 i mia艂 by byc z ni膮 a mnie ci膮gle zbywa艂.On nie jest hazardzist膮 wi臋c nie wiem sk膮d by to si臋 wzi臋艂o. A czy t臋 Ann臋 w ko艅cu kto艣 we藕mie za 偶on臋 i jakie ma szans臋 i z kim powinna stworzy膰 zwi膮zek bo naprawd臋 czasem mam takich os贸b dosy膰.

Udost臋pnij ten post

Acha jeszcze jedno pytanie-czy osobie urodzonej 10.06.1986 roku uda si臋 pomy艣lnie przej艣c badania wyznaczone na dat臋 28.07.2017 i czy ta osoba b臋dzie mia艂a ju偶 koniec problem贸w? Po prostu martwi臋 si臋 o t臋 osob臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prezes J
Wojciech 13.02.1986 , Anna 10.06.1986 Kart wylosowane: Diabe艂, Gwiazda, Ksi臋偶yc, Pustelnik Chcia艂bym napisac to tak: Mog膮 by膰 razem i moga by膰 bardzo szcz臋sliwi. Musz膮 porzuci膰 to, co by艂o z艂e. Odnale藕c prawdziwych siebie. Tylko na szczero艣ci zbuduj膮 trwa艂y zwi膮zek. Je艣li nie b臋da sobie ufa膰, nie odnajd膮 siebie sami nawzajem, nie zaufaj膮 sobie i uczuciom, to cho膰by i 艣lubowali, nie b臋da ze sob膮, a ju偶 na pewno nie b臋d膮 szcz臋艣liwi, je艣li nie rozlicz膮 si臋 przed samymi soba z przesz艂osci. Musz膮 zaufa膰 sobie bezgranicznie i swoim uczuciom do siebie. I nigdy tego zaufania nie zawie艣膰. Jedno drugiemu zawsze oddane byc musi. Taki jest warunek, ale nie jest on niemo偶liwy do spe艂nienia, bo los im sprzyja. Tak to widz臋. Ale oczywi艣cie moge si臋 myli膰, bo nie jestem wr贸藕bit膮 :P . Pisz臋 na wyczucie, bo nawet nie znam dobrze znaczenia kart :P .

Udost臋pnij ten post

To prawda-Wojciech ma 31 lat i jeszcze nigdy nie by艂 ani w powa偶niejszym zwi膮zku ani szczerze zakochany. Anna jest po przej艣ciach ale te偶 panna tylko,ze mia艂a by膰 w tym zwi膮zku z tym Antonim.Moim zdaniem nie najlepiej u艂o偶y sobie 偶ycie z Wojciechem jednak chyba na tym etapie boj膮 si臋 sobie zaufa膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prezes J
Amatorko, co do tych bada艅, to nie wiem o co w tym chodzi, ale ba艂bym sie wr贸偶y膰 w tamcie zdrowia. Interpretacja jakakolwiek inna ni偶 dobra i pomy艣lna jest bez sensu, bo w kwestii zdrowia zawsze trzeba wierzy膰, 偶e b臋dzie tylko lepiej. Mimo wszystko jednak po艂o偶y艂em karty tarota. Przesz艂o艣膰: 2 kielich贸w. Tera藕niejszo艣膰: 7 denar贸w. Przysz艂o艣膰: As denar贸w. Nie napisz臋 interpretacji. Je艣li si臋 pomyl臋, zawiod臋 t臋 osob臋. Na to nie moge pozwoli膰. Chce 偶eby ta osoba i wszyscy inni wierzyli w samych siebie, a nie w karty i wr贸偶by. Paradoksalnie wr贸偶ba ta raczej wysz艂a pomy艣lnie, tylko trzeba ja interpretowa膰 nie pod k膮tem pieni臋dzy, tylko zdrowia ;) . Chcia艂bym zaznaczy膰, 偶e nie jestem wr贸偶bit膮, nie mam poj臋cia jak to si臋 robi, dzisiaj tylko rekraacyjnie si臋 tym zaj膮艂em, z ciekawo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Dzi臋ki Prezesie :) I tak du偶o Twoje wr贸偶by mi powiedzia艂y o tej osobie. Bardzo martwi臋 si臋 o t膮 Ann臋 i mam nadziej臋,偶e wszystko w jej zyciu b臋dzie dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prezes J
Niby karty same w sobie cie偶kie nie s膮, ale zm臋czy膰 my艣leniem potrafi膮 ;) . Dzi臋kuj臋 za mi艂y wiecz贸r i mo偶liwo艣膰 sprawdzenia si臋 jako "wr贸偶bita". Mo偶e i mam jaki艣 talent do wr贸偶enia, ale nie jestem na to gotowy i jako艣 niespecjalnie mnie to interesuje ;) . 呕ycz臋 wszystkim wszystkiego dobrego. Wierzcie w siebie, nie w zabobony ;) . Zabobony mog膮 by膰 pomocne w rozrywce, ale nie maja prawa decydowa膰 o ludzkim 偶yciu i szcz臋sciu. Dobrej nocy.

Udost臋pnij ten post