Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj widziałam straszną patologie, mieli chyba z 10 dzieci, masakra

Polecane posty

Gość gość

2 pary, od razu po twarzy widac ze biedota-patole... po slownictwie... bachorów chyba z 10, nawet nie naliczylam i jedna z tych bab z brzuchem ciązowym :O jeden bachor z 6-7 lat stanąl mi na ścieżce rowerowej i krzyczy STÓJ dopiero krowa rozpłodowa jego matka do niego kacperku zejdz pani z drogi a jego braciszek mi język pokazał :O

A widziałaś np jak piją??? Tak bardzo obchodzi Cię czyjeś życie,że musisz tu wypisywać o tym na forum??? a może po prostu to czyni ich szczęśliwymi???

Gość gość
Ja tam wczoraj widziałem gorsza patologie. Dwie stare panny bezdzietne po 30, i że normalni ludzie muszą je tolerować. To tylko tlen zabiera.

Gość gość
Ja tam wczoraj widziałem gorsza patologie. Dwie stare panny bezdzietne po 30, i że normalni ludzie muszą je tolerować. To tylko tlen zabiera. x i do każdego z ryjeem bo to sfrustrowane mocno.

Gość gość
Nigdy nie wiesz jak sie Tobie jeszcze w zyciu ulozy. Dzieci sie z powietrza nie biorą

Moze Ci sie zmienia wartosci. Poza tym nie wiesz ze wszystkie dzieci ich. W sumie jak by mieli tyle dzieci i na kazde 500 zl do tego rodzinne i znizki to chyba tacy biedni nie sa. Biedny tez nie oznacza ze nieszczesliwy.

Gość poli34
to nie bylo do mnie,ale ja wiem wiem jak mi się życie ułoży...po pierwsze nie jestem patolką...po drugie dzieci nie będę mieć bo nie chcę...męża mam od 14 lat...a skoro ty nie wiem jak ci się życie ułożyć to jesteś na najlepszej drodze żeby się zżulić i mieć z 10 bachorów

Gość gość
Ja wczoraj z mężem, znajomymi i dziećmi byłam na spacerze to też widziałam taką patologię na rowerze, mina jakby miała biegunkę i narobiła w majtki, aż pluła jadem na wszystkie strony jakby to wszystkich dookoła była wina że nie zdążyła do toalety i popuściła po nogach, obłęd w oczach i piana na ,,ustach" :-D

Gość gość
...na pewno panna, żaden jej nie chce, dlatego taka sfrustrowana :-)

Gość gość
Weź, nie narobiłam w żadne majtki, ja zawsze mam taką minę 😡