Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robienie tatuażu a opalanie w solariumy

Polecane posty

Gość gość

Hejka dziewczyny, mam problem gdyz robię tatuaż za kilka dni a nie chciałbym stracić opalenizny i nie wiem jak to rozegrać. Pozwólcie na dłuższy wstęp to opowiem więcej o solarium i ile ile chodzę . No Wiec mam taki problem bo w sumie od półtorej tygodnia jak nie krocej chodzę na solarium ,gdyż od zawsze byłam tak blada ze przypominałam Edwarda cullena ze zmierzchu i to ciało było mało kobiece. Samoopalacze były fajne ,ale po jakims czasie zawsze płatami jakby schodziło i plamy były w niektórych miejscach co wyglądało jak brudne. Wiec przenoslam Się na opalanie na solarium, zanim powiecie ze to niezdrowe wiedzcie ze w polsce nie ma zbyt słońca i trudno się opalic Wiec byłam raz na 8 minut na najsłabsze lampy, potem po 2 dniach na 10 minut na najsłabsze lampy i po kolejnych 2 dniach czyli wczoraj na 8 minut tym razem na średnie lampy i dziś dopiero widac ze ta skora ma faktycznie już ciemniejsze zabarwienie choć bardzo lekkie. Miejscami jestem czerwona ale większość sukcesywnie zamienia się w brąz lub raczej taki żółty złocisty brąz póki co bo mam Jasna( biała )karnacje i skora z tego co wiem potrzebuje czasu . Wiec jestem taka żółtawo opalona ale wyglada ładnie. No i jutro mam zamiar tez iść na 8 minut na solarium na średnie lampy( lub na brązujące? Tylko nie wiem czy one nie sa czasem gorsze od zwykłych ?) ale pojawia się problem bo już jestem bardzo delikatnie opalona ( jestem mniej brązowa niż moja mama która się nie opala ale ja mam naturalnie biała skore jak wampir Wiec wyglwdwm blado ale ZDROWO i ciało jest apetyczniejsze; bardziej kobiece. I jest taki problem ze za 3 dni robię poprawkę tatuażu w studio.... a jednocześnie chciałabym utrzymać opaleniznę bo chodzę do drogiego solarium gdyż zależy mi na jakości przez co dosc kasy wydałam i nie chciałabym być znów blada. Czy jest taka możliwość żebym po wykonaniu tatuażu chociaż po tygodniu poszła na 8 minut na średnie lub nawet słabe lampy aby utrzymać chociaż trochę ten kolor? Będę wspomagać się mocnymi chłodnymi nawiewami itd. Ewentualnie mogę rękę wyciągnąć z tej trumny tylko pewnie ślad będzie mocny ze wyciągnęłam rękę.

Gość gość
Poradzcie mi:/

Gość gość
zaden tatuazysta cie nie wezmie ze swieza opalenizna

Gość gość
14:50 czyli już nie opalac się 4 dni przed zabiegiem ? A co po zrobieniu tatuażu ? Mogę po tygodniu zeby tego nie zaprzepaścić ?

Gość gość
Halooo nie wierze ze nikt się nie zna

Gość gość
Poczekam na odpowiedzi lud******oncu

Gość gość
Na odpowiedzi ludzi *

Gość gość
Może poczekaj z solarium

Gość gość
Halo?

Gość gość
Halo