Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pilne pyanie do kobiet. Wiecie dlaczego

Polecane posty

Gość gość

nigdy sie nie ozenie? Bo zawsze jak spotyklem kobiety to mialy one juz jakas przeszlosc seksualna, nie mozna wam ufac, jestescie zbyt latwe, dajecie na 1-2 lub 24 randce. Na nic nie czekacie nie macie zadnej dyscypliny i samokontroli. To przez was stalem sie taki! Traktuje was jak zabawki do seksu i porzucam od nastepnej do nastepnej, a wcale taki nie bylem. Ale to wasza wina jest. Jestescie naiwne i glupie, jak bym sie zwiazal z ktoras z tych z ktorymi dotychczas sie spotykalem to na 700% by mnie zdradzala. Wiekszosc z nich zaliczylem. Z poczatku jak cos nie szlo to sie wycofywalem. Teraz jestem w tym lepszy i udaje mi sie niemal kazda kobiete z ktora sie spotykam zaliczyc. Nie wierze sam jakie sa kobiety. Im wiecej w tym siedze to widze ze naprawde kobiety zdolne sa do takich rzeczy ze same mnei zaskakujecie. Wam nie wolno ufac i tyle

Gość gość
Kolejne wynurzenia onanisty, który by w życiu cycka nie widział, gdyby krowy staniki nosiły.

Gość gość
Mylą ci się kobiety z dmuchanymi lalkami to w nie się spuszczasz. Przestań używać Olx i kupuj nowe bo jeszcze się czymś zarazisz :)

Gość gość
Ta...pisze ze tyle kobiet bzyka a siedzi cjagle na kafe i narzeka jakke to sa niedobre i niedziewice i wogole....a poszedl ty do klasztoru moze jakis ksiadz cie zechce :p :D

Gość gość
jestem tu 1 raz

Gość gość
Nie wiem jak to przeżyjemy...

Gość gość
Ciekawe. Zadajesz pytanie do kobiet, a potem sam na nie odpowiadasz. Jesteś kobietą?

Gość gość
Nie, masturbatorem 😠