Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćxys

Jak ja mam oszczedzac jak chlopak ciagle mnie ...

Polecane posty

Gość gośćxys

Oszczedzam pieniadze, ale mam problem chlopak ciagle mnie zaprasza na jakies wesele urodziny imprezy nawet teraz nie ide na urodziny do znajomego mojego chlopaka, a wszyscy pytaja czy sie dokladam i jak tu oszczedzac ?? Do tego urlop teraz bo moj musi miec luksus hotel, a inni faceci placa za urlop co sie mocno zdzwilam bo ja wszystko place za siebie.

Gość gość
No cóż, widocznie nie jesteś na tyle wartościową kobietą aby za ciebie płacić czy zaprosić gdzieś.

Gość gość
09:21 Może i dobrze, że nie jest taka wartościowa bo by ją na wagę wrzucił i w skupie sprzedał :D Jeżeli to twój chłopak to powiedz mu dokładnie to samo co tutaj :)

Gość gość
Czyli jak cie nie stac to nie idziesz a chlopak bawi sie sam? I nie zapytal dlaczego nie idziesz? Fajbego masz chlopaka!

Gość gość
nie moge isc bo w pracy bede Stac mnie na wszystko, ale nie lubie rozawalac kasy na alkohole na imprezy itd...

Gość gość
też z takim byłam, rozstałam się z nim teraz nie spotykam się z facetami którzy oczekują płacenia i dokładania :D idąc na wesele idziesz do JEGO znajomych a on wymaga od ciebie zrzuty? może jeszcze benzyna po połowie? kretyn

Gość gość
Stac mnie na wszystko, ale nie lubie rozawalac kasy na alkohole na imprezy itd... xxx To po co sie z alkoholikiem prowadzasz? Jak dla niego imprezy i chlanie najwazniejsze to poszujaj lepiej kogos kto ma takie samo podejscie do zycia jak ty!

Gość gość
ja go wzielam na wycieczke do moich znajomych to nie kazalam mu oddawac kasy

Gość gość
ja nie pije alkoholu juz mnie nie krece imprezy do rana chlanie itd ale jego wciaz to kreci skonczyl studia i dalej imprezy i picie i co dalej ?

Gość gość
Jak to co dalej - zmus go do slubu i zajdz w ciaze a potem placz ze do domu nie wraca bo woli chlac z kolegami!

Gość gość
Skoro nie lubisz (a zapewne nie masz pieniedzy) na imprezy to znaczy że cię nie stać na wszystko. Zabawa jest taka sama częścią życia jak wszystko inne.

Gość gość
Czescia! A nie calym zyciem!!!

Gość gość
Stac mnie, ale nierozwalam pieniadzy a na imprezy duzo kasy mozna stracic wole w cos zainwestowac

Musisz być przygotowana na takie nagłe wydatki. Ja np radzę sobie w taki sposób, że pieniądze dzielę na mniejsze kwoty i każdą mam do wydawania na coś innego. Jest to metoda T.Harva. Ekera. Jak chcesz się o niej więcej o niej to na tej stronce mojeoszczedzanie.pl