Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie zrozumiałem dlaczego dla kobiet jestem debilem...

Polecane posty

Gość gość

A to wszystko przez to, że nie piję, nie palę i nie ćpam, oraz przez to, że mam iq 142, przez co mówię językiem niezrozumiałym dla kobiet i o rzeczach, których one mając taka inteligencje jaką mają, nie są w stanie pojąć. Z tego powodu dla kobiet zawsze będę debilem...

Gość gość
Związek to nie zabawa z komputerem lub w małego chemika. Inteligencja nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
Nie schlebiaj sobie, a napisałeś kiedyś coś mądrego?

Gość gość
Ostatnio jedna mi powiedziała, że nie mógłbym być jej mężem, bo... nie pije alkoholu... Z niecierpliwością czekam na taką, która powie mi, że mnie nie chce, bo nie jestem ćpunem.

Gość gość
Zapewne jako światły i inteligentny uważasz każdego kto pije alkohol za alkoholika.

Gość gość
9:52 nie, ale być może znajdują się w grupie ryzyka. Z resztą znam takie osoby obydwojga płci, które sobie robiły jakieś internetowe testy z których wychodziło, że są w grupie ryzyka choroby alkoholowej... i to był ich powód do zadowolenia.

Gość gość
Autorze, twój tok rozumowania nie wskazuje na tak wysokie iq. Takie bzdety piszą ludzie z iq adekwatnym do własnego rozmiaru buta.

Gość gość
9:59 no pewnie Mensa się myli...

Gość gość
Pewnie jesteś zarozumiałym i drętwym snobem.

Gość gość
Przekonaj mnie ze byłbyś lepszym lub takim samym partnerem niż przeciętny facet. Póki co minus za banie się wypicia alkoholu.

Gość gość
Jesteś nieogar życiowy

Gość gość
10:01 niekoniecznie. Wg mnie jest zakompleksionym, bezrobotnym i odrzucanym przez kobiety nikim. Ktoś z tak wysokim ilorazem inteligencji nie założyłby tak głupiego tematu.

Gość gość
facet który rozpacza ze nie chce go dziewczyna, która chce pijącego partnera nie moze być inteligentny. Koło Mensy to ty nie stałeś chłopcze inaczej dawno byś wyszedł z tej dzielnicy patologii i znalazł pannę o innym guście. Tak do twojej wiadomości, kobiety tez robią te testy i maja dobre wyniki, również wyższe od twojego.

Gość gość
U mnie mas plus ze nie masz nałogów.zawsze chcialam miec meza takiego bo ja tez nie pije nie pale i nie cpam.Ale sie takinie trafil.

Gość gość
10:09 chyba nie rozumiesz co to znaczy nie mieć nałogów. Tzn napić się alkoholu a później móc go nie pić przez ile si3 chce czasu, to zagrać w.kasynie a później nie wracać do niego przez długi czas. Jak ktoś się boi napić to wie że nie będzie mógł przestać.

Gość gość
10:09 dziękuję, widzę, że jesteś jedyną rozsądną osobą tu. Ps wiedziałem, że zaraz będą teksty, że jestem zakompleksiony, beznadziejny, nie radze sobie w życiu itd. (typowe gadanie życiowych nieudaczników) Otóż radzę sobie bardzo dobrze. :)

Gość gość
Bla bla bla bla żałosny jesteś

Gość gość
To w czym problem? Zacznij pić alkohol i wtedy znajdziesz kobietę. Myślisz, że tak to działa? No właśnie...

Gość gość
Odpowiedź na 10:02 mitrzu;)