Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Golden_rose

Pomocy! Zostałam zgwałcona

Polecane posty

Gość Golden_rose

No więc tak od razu zaznavzam ze to nie jest żadna peowokacja. Piszę to dlatego że bardzo się stresuje i boję się z rodziny komukolwiek o tym powiedzieć i nie wiem co mam teraz zrobić i musze sie komuc wygadac... Ehh...to moze zacznę od początku. Zdarzyło się to wczoraj wieczorem (około godz. 16 a ojczym zwykle kończy prace o 18), wyszłam z kąpieli i poszłam do swojego pokoju, usiadłam na łóżku i czytałam książkę a tu nagle wchodzi ojczym, mówił że mam piękne ciało i zaczął mnie dotykać (ogolnie to ciagle prawil mi komplementy jakie ro ja mam piekne wlosy itp), próbowałam go odepchnac ale on zrobil sie bardziej brutalny....popchnal mnie na łóżko i mnie do niego przywiazal po czym zaczął zdzierac ze mnie ubrania i...to zrobił, nie mialam siły sie nawet wyrywać i kilka razy mnie nawet uderzyl, po tym wszystkim mnie odwiazal i zostawił i wyszedl z domu a ja nie moglam zasnąć po tym wszystkim w nocy i ciagle plakalam i w sumie nadal płaczę....boze jak ja go nienawidze...od poczatku go nienawidzilam. Jakby co mam 16 lat. A jeżeli chodzi o mamę to dwa dni przed tym zdarzeniem wyjechala na tydzien do Francji bo uznała ze musi trochę od nas "odpoczac" i ze ma nas dosyc..Ogolnie to moja matka sie dziwnie zachowuje, mam wrażenie ze ją w ogole nie obchodzę. Kiedy kilka miesiecy temu poznala ojczyma zrobila sie nagle taka mila dla mnie, ciagle ze mna rozmawiala na jego temat, ogolnie jest bardzo w nim zakochana ale uznała że musi zeobic sobie odpoczynek i cytuje "przemyslec to wszystko" ale no cóż czar prysl i znow jeat tak samo. Boje sie jej o tym powiedzieć bo mam wrażenie ze uzna ze kłamie bo niemoglaby dopuścić do siebie mysli jak on mogl zrobic cos takiego..przeciez on jest taki idealny...blagam pomóżcie

Gość gość
Świerkle – część miasta Opole położonego w województwie opolskim. Miejscowość wraz z obrębem ewidencyjnym wsi włączono do Opola 1 stycznia 2017. Wikipedia Pogoda: 20 °C, wiatr zach., 8 km/h, wilgotność 84% Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: wtorek, 13:40

Gość Golden_rose
Boje sie co będzie gdy ojczym wroci do domu...boze tak sie panicznie boje, jak ja mam sie zachowac gdy bedzie prawil mi komplementy znów....dodam jeszcze ze po tym wszystkim powiedzial ze "jak komukolwiek coś powiesz co zaszlo przed chwila to obiecuje ze bedziesz umierala w meczarniach"....nawet nie wievie jak ja sie stresuje...

Gość gość
idź na policję i natychmiast na obdukcję do lekarza....

Gość gość
Świerkle – część miasta Opole położonego w województwie opolskim. Miejscowość wraz z obrębem ewidencyjnym wsi włączono do Opola 1 stycznia 2017. Wikipedia Pogoda: 20 °C, wiatr zach., 8 km/h, wilgotność 84% Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: wtorek, 13:40

Na Twoim miejscu poszłabym na policję. On tak gada żeby Cię wystraszyć. Na policję idź albo do kogoś z rodziny np. babci...

Gość gość
idz na policje i zapewniam,ze nie bedziesz umierla w meczarniach

Gość gość
Od wczoraj jeszcze nie wrócił?

Gość golden _ rose
Golden Rose   4,01 opinia z Google Kosmetyki, Opole, Polska Adres: Wrocławska 154, 46-020 Opole Godziny otwarcia: Dzisiaj otwarte · 09:00–21:00 Telefon: 77 453 09 61 Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej firmy?

Gość gość
Pielmieni są daniem mojego dzieciństwa. Pamiętam jak odwiedzała nas babcia i w jeden dzień przygotowywała kilkaset pielmieni. Tak: kilkaset, ponieważ zaczynała lepić w okolicach 4 nad ranem i kończyła późnym popołudniem. Pamiętam też jak byłam małą dziewczyną i z uwielbieniem patrzyłam na dłonie babci kiedy ugniatała ciasto. Surowe ciasto na pielmieni było tak cudownie miękkie i miało taki zapach, że je podkradałam i się nim zajadałam. Na szczęście babcia wszystko widziała i pilnowała, żebym "nie przesadziła" z tą ilością.

Gość Golden_rose
Wiem że powinnam pojsc na policję a nie pisac tu to wszystko na forum ale ja sie panicznie boje...co jezeli on mi cos zrobi jak sie dowie...chciałabym juz odejsc z tego swiata...chyba to bedzie najlepsze wyjscie z tej sytuacji...boze

Gość Golden _rose
w*********j podszywie ze swoimi świerklami i sklepem golden rose nie nie wrócił na szczęście wstydze sie iść na policje

Gość gość
Gazy są naturalnie obecne w świetle jelita. Pochodzą z dwóch głównych źródeł: pierwsze to powietrze połykane podczas spożywania posiłków czy podczas mówienia, a drugie - produkty fermentacji jelitowej, zachodzącej głównie w jelicie grubym. Trudno jest jednoznacznie zweryfikować ilość oddawanych gazów, choć dobrą orientację daje odniesienie do ilości wiatrów oddawanych w okresie poprzedzającym wystąpienie wrażenia obfitych gazów. Zwykle nie ma potrzeby wykonywania badań, o ile nie dołączą się inne objawy sugerujące chorobę organiczną przewodu pokarmowego.

Gość gość
Jaki tytul tej ksiazki?;-)

Gość gość

Gość gość
Jak pojdziesz na policje to ci.nic nie zrobi. Narazasz sie na niebezpieczenstwo nigdzie.nie zglaszajac.

Gość gość

Gość gość
Mącznik młynarek (Tenebrio molitor) – chrząszcz z rodziny czarnuchowatych. Owad dorosły osiąga rozmiar 12-20 mm, larwa – 30 mm. Rozmnażanie i rozwój: Owad dorosły żyje około miesiąca, jego długość życia, podobnie jak i larwy, zależy od temperatury – im wyższa, tym larwa szybciej rośnie, a imago żyje krócej. Stadium poczwarki trwa od 6 do 30 dni – również jest to uwarunkowane temperaturą.

Gość gość
Powinnaś zostać podoba badaniu ginekologicznemu szybko (najlepiej bez mycia, ale pewnie juZ sie umyłas), uprzednio zgłosić na policję. Inaczej nikt ci nie pomoże a na pewno nie my Tutaj

Gość gość
Powinnaś zostać podoba badaniu ginekologicznemu szybko (najlepiej bez mycia, ale pewnie juZ sie umyłas), uprzednio zgłosić na policję. Inaczej nikt ci nie pomoże a na pewno nie my Tutaj