Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta nie wie że jej telewizor nadaje z kamerki obraz do internetu cha cha

Polecane posty

Gość gość
Zaraz poszukam kamerki w swoim. Wyłączony też nadaje?

Gość gość
wyłączony też, bo chyba podłączone do prądu ,nie znam się, pytałam m,ęża czy mamy kamerkę ale powiedział że specjalnie wybrał tv bez kamerki bo wiedział że może nadawać albo ktoś się podłączy

Gość gość
Nie wiedziałam, ze są w ogóle nowe tv bez kamerki.

Gość gość
Sranie w banie juz jakis czas temu krazyly tutaj takie basnie. A ci ludzie dobrze wiedza i maja za to placone :)

Gość gość
wydaje mi sie że kamerka nadaje jak tv jest włączony bo teraz wyszli z pokoju,wyłączyli tv i obraz zatrzymała się jak zdjęcie,kot siedzi nieruchomo jak przyjdą to włączą

Gość gość
to nie jest strona gdzie ludzie wiedzą nie rozumiesz pało ? insecam to shakowane kamerki ,nie rozumiesz tego to sie nie wypowiadaj

Gość gość
Ja wiem, np. nigdy nie przebieram się w pokoju z telewizorem. Po co jacyś obcy podglądacze mają mnie widzieć nago? Ekshibicjonistką nie jestem.

Gość gość
Jasne że można podglądać ludzi przez telewizor, jak są programy na żywo, to prowadzący reagują na ludzi przed tv i na to, co oni robią. Już nieraz mi sie to zdarzyło.

Gość gość
oczywiscie ze wiedza, a to marna prowokacja zeby sciagnac tam ludzi 💤 Bylo na Kafe juz nie raz, i nie podbijaj sam sobie tematu bo kazdy o tym wie :)

Gość gość
A najlepsze, że można se pogrzebać w ustawieniach wszystkich tych kamerek.

Gość gość
A na uja komu kamerki w tv? Najlepiej zakleić. Chyba że ktoś lubi się czuć jak zwierzę w zoo.

Gość gość
Czy w mieszkaniu do którego teoretycznie się nikt nie włamuje, mogą znajdować się czynne kamery (poza tv i laptopem)?

Gość gość
Wielu ludzi kupując kamerę do monitoringu, web-kamerkę lub cokolwiek mającego kamerę wbudowaną po proatu nie czyta instrukcji obsługi. I później taka nieskonfigurowana kamera nadaje obraz na żywo w eter, będąc zabezpieczona domyślnymi danymi logowania typu admin admin lub admin password. Sam kiedyś tak jakichś rusków trollowałem. Wystarczy program do przeszkukiwania sieci pod kątem adresów ip z udostępnionym portem specyficznym dla streamingu obrazu a później tylko wklepać "asmin admin" i gotowe, możesz kogoś podglądać. A niektóre kamerki mają wbudowany mikrofon i głośnik, co daje kolejne pole do popisu przy trollowaniu :D Nigdy nie zapomnę miny jakiegoś ruskiego nocnego stróża po usłyszeniu przemówienia stalina xD

Gość gość
Dzięki ;)

Gość gość
Po prostu większość osób nie myśli / nie zdaje sobie sprawy, a wystarczy tylko przeczytać instrukcję obsługi.

Gość gość
O ile mozna wlamac sie na kompa czy na telefon to na telewizor chyba nie bardzo. Poza tym wiekszosc telewizorow nie ma kamer :D

Gość gość
a możesz nam pokazać takie życie kogos z web kamerki ?

Gość gość
"Nigdy nie zapomnę miny jakiegoś ruskiego nocnego stróża po usłyszeniu przemówienia stalina xD" szkurde, o mały włos i bym się ze śmiechu herbatą opluł.

Gość gość
Oj juz przestań sie podniecać własnymi konfabulacjami.

Gość gość
Da się włamać do wszystkiego, co jest podłączone do internetu. Pierwszy przykład z brzegu: największy na świecie atak ddos, który położył niemal 1/4 internetu został przeprowadzony przy użyciu "inteligentnych żarówek". Sprawca wykorzystał lukę w oprogramowaniu urządzeń oraz fakt, że złamanie zabezpieczeń dowolnej sieci wifi jest dziecinnie proste (cos takiego jak "zabezpieczenie wifi" w praktyce nie istnieje) i zrobił masowy atak na sieci wifi "inteligentnych domów" i za pomocą przejętych żarówek dokonał ataku ddos na główne serwery dns, czego efektem była niedostępność 1/4 sieci. Skala ataku też była porażająca, wg ustaleń specjalistów kilku tylko hakerom udało się przejąć kontrolę nad około 3 milionami wyzej wymienionych żarówek.

Gość gość
Odpowiedz prosta-nie rob z telewizora monitora do kompa

Gość gość
To nie ma nic do rzevzy, ponieważ poprzez hdmi mozna przesyłać tylko obraz i dźwięk a tv ma wbudowany własny, niezalezny router wifi

Gość gość
tzn że każdego można podglądać kto ma tv w pokoju ? :O

Gość gość
pewnie, że nie :) musiałabyś miec podłączony do telwizora internet...i kamerkę (większość nie ma wbudowanej)

Gość gość
ulzyło mi

Gość gość
wrócili już,leży na kanapie

Gość gość
Raz znalazłem kamerkę gdzie muzułmanie gwałcili kobiete ale były jaja

Gość gość
Czy to prawda, że cały ekran działa jak kamera?

Gość gość
masuje ja po nodze i pipie na kanapie