Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Parę pytań do mężczyzn, parę wskazówek dla kobiet.

Polecane posty

Gość gość
*samice beta

Gość gość
Tak się tylko dziwię, bo pewnie uznałbyś mnie za zajętą na 100%, a ja nie jestem zajęta, a podobali mi się różnorodni faceci, niscy, wysocy, szczupli, lekko upasieni, głośniej i spokojniejsi, żadni tam alfa sralfa. Tylko że jak tyle z nich myśli to co ty, albo że jestem dla alfy, a nie dla nich, to proszę, nie rzucajcie się tak w tematach o ladnych i miłych, które mają problem ze znalezieniem faceta, bo część winy jest w uprzedzeniach, które macie w głowach.

Gość gość
Zj****y jesteś dlatego że za dużo glowkujesz i tyle. Po pierwsze co ci zależy zaprosić kobietę na kawę? Co się może stać najgorszego? Powie że nie i tyle. I uwaga: w życiu będziesz miał wiele porażek i trzeba umieć je wkalkulowac w życie. Po drugie jakim cudem na pierwszej randce ona się dowie czy masz sukcesy czy ich nie masz , czy jesteś taki czy owaki. Wiesz co mi mówią kobiety po 30 najczęściej. Ze się nie boję, nie boję się poprosić do tańca, zadzwonić, że robię wydawałoby się "oklepane" rzeczy których nikt w stosunku do nich nie robił. Potraktuje to jako samodoskonalenie. A co ma ojciec do tego? No chyba widziałeś jak się ojciec do mamy "dobiera", jak znosi różne porażki życiowe i jak z nich wychodzi.

Gość gość
gość dziś To zmniejszcie wymagania do realnych i zagadujcie mężczyzn. Póki co to ładne zadzierają brodą o chmury i nawet się nie uśmiechną.

Gość gość
1. Przecież o tym piszę. Dostane odmowę na 100% Wiem jaki będzie efekt końcowy to nie zagaduje do tych co wiem, że nie mam szans. 2. Nie mam prawa jazdy samochodu więc przyszedłbym pieszo na randkę albo przyjechałbym autobusem więc już byłbym skreślony u takiej kobiety. No widziałem ale głównie pretensje, wyzwiska itd. Nie mam zamiaru mieć tego samego a dziś kobiety wymagają znacznie, znacznie więcej. Dlatego do tych co nie mam szans zwyczajnie nie zagaduje. Oceniam swoje szanse i jeśli jakieś mam to próbuje a jak nie to odpuszczam. Nie jestem przystojniakiem jak Ty by mieć szanse u ładnej kobiety więc nie oceniaj mnie swoją miarą.

Gość gość
Aha, czyli lekko upasieni i niscy to były za,wysokie wymagania dla ladnej kobiety? Czub jesteś i tyle.

Gość gość
Na randkę zawsze przyjeżdża się autobusem lub taksówką bo na pewno będzie alkohol. Poza tym pobaw się trochę kobietami, poudawaj, przetestuj różne scenariusze. A na pewność siebie to już nic nie poradzę. Ja nawet jak mnie jakaś oleje to uważam że ona jest idiotka bo nie wie co straciła. ;)

Gość gość
9/24 więcej wiary w siebie, 9/29 wręcz odwrotnie :D

Gość gość
Nie umiem udawać czy bawić się kobietami. Jestem szczerym prawdomównym człowiekiem, nie umiem manipulować drugim człowiekiem i uważam, że jest to tylko dla tych co chcą tylko seksu a nie dla kogoś kto chciałby trwałej, prawdziwej relacji czy związku. Wiele razy już byłem odrzucony czy to z powodu braku prawa jazdy czy mało prestiżowej pracy. Więcej wiary? Ja już chyba straciłem wiarę i rzeczywiście może za bardzo kalkuluje ale mam dość już bycia opluwanym tylko dlatego, że nie jestem jakimś ideałem, którego sobie kobiety wymyśliły. Chcę kochać i być kochanym. Czy to tak wiele?

Gość gość
Jeśli wolna zarywam , jeśli zajęta chce tylko pobzykac. Uda się lub nie, nie cierpię zbytnio

Gość gość
gość dziś No i to jest samiec alfa ja jestem beta więc nie podrywam każdej.

Gość gość
Macie już zaburzenia na punkcie tego alfa beta, a w rzeczywistości nic takiego nie istnieje, każdy ma mieszane cechy

Gość gość
Ale kobiety i tak wymagają samca alfa szczególnie te alfa czyli ładne, wykształcone z sukcesami.

Gość gość
Kazdy normalny chce podobnego do siebie żeby nie czuć się gorzej albo żeby druga osoba nie czula sie przy nim gorzej

Gość gość
Samce alfa mają pierwszeństwo do spółkowania z samicami tak działa natura

Gość gość
Ja tam żyje w,cywilizacji a nie naturze

"akim cudem na pierwszej randce ona się dowie czy masz sukcesy czy ich nie masz , czy jesteś taki czy owaki." x Kpisz czy o drogę pytasz? :D Pytanie o to co "się robi w życiu" to raczej standard :classic_cool:. Jak powie, że "segreguje złom" czy coś w ten deseń to wiesz :D. x Albo jak przyjedzie na spotkanie tramwajem a nie samochodem :classic_cool: w wieku lat 35 :classic_cool: :P

Gość gość
Jak przyjedzie tramwajem , to pomyślę ,że ekologia nie jest mu obca. A jak przyjedzie samochodem, to pomyślę, że idiota, nawet się kieliszka wina nie napije ;). A kto powiedział , że taki sobie architekt, chirurg czy pilot oblatywacz nie może jeździć tramwajem , czy ktoś im zabronił korzystać z komunikacji miejskiej ? Ratunku!

Gość gość
Wygląd, majątek, pozycja społeczna i charakter samca alfa bez tego nie ma się szans mieć kobiety chyba, że jakaś z litości.

Gość gość
Głupoty i banały