Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukalas milosci...

Polecane posty

Gość gość

...znalazlas ja a odrzucasz... Szukalas szczescia... Znalazlas je a nie chcesz go dostrzec... Bog mowil ze znajdziesz go pod kazdym kamieniem... Bog jest miloscia... Odrzuc kamien i zajrzyj pod spod... Nie daj sie zwiesc pozorom...

Gość gość
Mądre słowa

Gość gość
czyżby pasztetowa Elżbieta ??

Gość gość
Nie.Jestem autorem. 21.43 dziękuję :)

Gość gość
21.45 odwal się ode mnie! raz na zawsze!!!

Gość gość
Jakby do mnie ktoś napisał :) piękne

Gość gość
Bóg też nie zmusza nikogo do miłości, nawet do miłości do niego. nie kocha cię, to nie kocha, pogódź się z tym faktem.

Gość gość
weź tu się odpierd..głupi h..u . dawno temu ci powiedziałam spadaj. jesteś obrzydliwy do tego stopnia że nawet star**** po 80 by cie nie chciała. Stary obrzydliwy, śmierdzący rogacz

Gość gość
Do kogo to i od kogo?

Gość gość
Bardzo piękne i mądre słowa :)

Gość gość
Dziekuje :) 23.35... Tu nie chodzi o zmuszanie kogos do milosci ;)

Gość gość
do autorki: zacznij pisać pamiętniki i nie ośmieszaj się tymi smętnymi tematami. dorośnij kobieto!

Gość gość
co ci autorka zrobiła. biedna zakompleksiona istotko? tak ci się w życiu nie układa że musisz tu komuś od rana dokopać? :)

Gość gość
głupio myślisz, dokopać komuś? masz jakąś manię prześladowczą, to się leczy :P

Gość gość
już c***isałam że nie jestem w stanie pomóc ci w twoich chorobliwych domysłach :)

Gość gość
a ja c***isałem, zakończ te mrzonki i idź do ludzi, może będziesz kiedyś NORMALNA :P

Gość gość
Juz pisalem.Nie autorka tylko autor.Slowa kierowane sa ogolnie do wszystkich.Wlacznie ze mna.23.45 zaczela jeden watek tego tekstu i mozna to tak interpretowac.Ale to nie jest to.GoscM tez ma racje ale to tez nie jest to.Poprostu takie slowa przyszly mi do glowy i chcialem sie nimi podzielic.Ale tez dokladnie je zrozumiec choc to sa moje slowa i mysli. :)

Gość gość
ktoś mi jakiś czas temu przypomniał, że motylki miłości też nie trwają wiecznie. wszystko powszednienie, nawet największe uczucie które wydawało się super wyjątkowe z czasem staje się takie jak wszystkie.

Gość gość
Motylki moga zmylic.To jest tylko chwilowe upojenie ktore ciezko nazwac prawdziwa miloscia..

Gość gość
twoja miłość= więzienie dla mnie

Gość gość
w tym sęk, że motylków nikt nas nie uczy i dobrze je przyswajamy natomiast rutyna zabija wszystko. kto nie był w związku dłużej niż 10lat nie ma pojęcia o czym pisze. człowiek ma tendencję do nudzenia się wszystkim co go otacza, nawet ludźmi i to jest straszne w nas...proszę ciebie.

Gość gość
człowiek chce być wierny i nie sprowadzać swojego istnienia do poziomu zwierząt co latają z cieczką, ale marazm w związku z którym większość ludzi nawet nie stara się walczyć sprowadza ich do przygód które tylko namnażają problemów i trosk. nikt nie da recepty na rutynę bo nikt jej nie ma. a nawet jak jedno chce wyprowadzić związek z apatii to drugie ma to w d***e i koło się zamyka.

Gość gość
"ale marazm w związku z którym większość ludzi nawet nie stara się walczyć sprowadza ich do przygód które tylko namnażają problemów i trosk." Nie! To nie marazm sprowadza ludzi do przygód, to ludzie (część ludzi!) sami szukają przygód. Przerzucanie swoich błędów na "coś", co jest iluzoryczne i co najwyżej funkcjonuje za naszym sprawstwem jest paskudne i szkodliwe.

Gość gość
09:39 Bardzo dobrze napisane. Niektórzy po prostu szukają szczęścia tam, gdzie go nigdy nie znajdą.

Gość gość
nigdzie nie ma i nie będzie idealnego szczęścia bo wszystko powszednieje prędzej czy później. kolega który mógł mieć najpiękniejsze kobiety powiedział mi, że fakt jest taki, że nawet anielska modelka z czasem spowszednienie(oczywiście pomijając partnerów którzy są uzależnionymi bluszczami i dla którego mieć urodziwego partnera to priorytet sam w sobie)sztuką jest to zrozumieć i zaakceptować. pogodzić się z faktem, że uczucie które najbardziej uzależniają są tymczasowe. tymczasowość jest wpisana w nasz los ale nikt tak naprawdę nie wie jak radzić sobie z uczuciem nudy w związku tylko pcha się w kolejne tymczasowe zachwyty.

Gość gość
A ja wiem jak.Tez tak myslalem jak wy...ba,przechodzilem przez to :( Ale znalazlem juz na to odpowiedzi :) jednak nie moge ich teraz realizowac :( dlatego czekam by dac to tej jedynej ;)

Gość gość
życzę ci z całego serca byś był tym pierwszym który pokona rutynę. jeśli twoja wybranka jest mądrą kobietą i nie płytką to na pewno to doceni i będziecie szczęśliwi.

Gość gość
Dziekuje :) ale to dzieki niej doszedlem sam do tych odpowiedzi wiec tylko jej sie to nalezy :)

Gość gość
szukałaś miłości a odrzucasz ? brzmi bez sensu trzeba się na coś zdecydować, albo szukasz, albo nie chcesz