Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutno mi i płaczę

Polecane posty

Gość gość

Co zrobić, żeby być w życiu szczęśliwym ? :(

Gość gość
Idź coś porobić pobiegaj z psem naucz się pięć ciasta cokolwiek xd nadaj życiu sens

Gość gość
Mi też smutno.

Gość gość
właśnie nie wiem jak nadać życiu sens, do tej pory tym sensem było dla mnie oglądanie filmów, seriali, czytanie książek, picie piwa, ale to wszystko mi już zbrzydło i nie chce mi się robić już nic z tych rzeczy, nie mam zainteresowań, wszystko mnie nudzi, do niczego się nie nadaję, krótko mówiąc jestem żywym, bezużytecznym gównem... :(

Gość gość
Tez sie dołączę w takim razie, bo od kilku dni mam "doła", czuje sie jakas "zapomniana prze swiat". A moze to przez tą zmienną pogode? :O

Gość gość
Przytulam was :) nie jestescie gownem :)

Gość gość
Trzeba miec dobre nastawienie ale nie kazdy potrafi je miec. Rzadko cos cieszy i trudno na zawolanie byc wesołym

Gość gość
ogarniający mnie smutek jest przytłaczający, ale najgorsze jest to, że nie mam pojęcia skąd się bierze :( Ostatnio nie wydarzyło się w moim życiu nic dołującego, ale z jakiegoś powodu zaczęły mnie nachodzić depresyjne stany :( Czasem wszystko wydaje się być dobrze, jest mi całkiem wesoło, a potem znowu przychodzi dół... I jedynym pocieszeniem jest świadomość, że w końcu ten dół sam z siebie minie i na jakiś czas znów będzie dobrze... :( Dziękuję Wam za słowa otuchy :)

Gość gość
Depresja dwubiegunowa . Musisz isc do lekarza po leki przeciwdepresyjne