Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pklm

Praca w rossmanie

Polecane posty

Hej. Od jakiegos czasu pracuje w rossmanie. Kierowniczka na rozmowie opowiadala jak fajnie jest tu pracowac. Ja glupia bez zastanowienia zgodzilam sie na prace tam. Od razu dosyalam umowe na 3 lata. Pierwszy dzien wiadomo ze w papierach a drugiego stala sie masakra. Szkolenie mam tygodniowe i Mialam byc z jedna kasjerka i patrzec co ona robi.. Wszystko pieknie fajnie a za chwile dali kasetke i kazali siadac na kase. Ja zielona nie wiem co i jak. Miala ze mna siedziec****ilnowac a wyszlo na to ze nikt do mnie nie zagladal i mnial mnie w d***e. Pozniej z wielka laska poscili mnie na przerwe. Mialam tak scisniety zoladek ze co zjadlam to od razu zwymiotowalam z nerwow Potem dali na perfumerie. Tam wiadomo ze trzeba doradzac tym osoba co potrzebuja pomocy. Pozniej kazali ukladac towar na polki . goraco w sklepie ja prawie mdleje... Mowie jej ze sie zle czuje to tak jakby mnie olewaja. Praca na 3/4 etatu gowniane pieniadze a traktuja cie jakbys byl jakims zere. Jeszcze na kazdym wejsciu i wyjsciu sprawdzaja czy nic nie zajebales ze sklepu. Kaza pisac ile kasy sie ma przy sobie.... Tragedia. Teraz jak wyglada sprawa z wypowiedzeniem ? Jaki okres musze jeszcze przepracowac?

Gość gość
Umowa o pracę w Rosmanie i z buta dostajesz na 3 lata AMAIZING Mdlejesz tam z ciepła, dziwne bo w każdym Rosmanie kima taka że ludzie chodza się tam chłodzić. Sprawdzanie czy niczego nie wynosisz NORMALNE w każdym sklepie tak jest.

No dobra ale Cie tak traktuja.. To jest nie normalne. Jaki mam okres wypowiedzenia ?