Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobra praca bez angielskiego

Polecane posty

Gość gość

Jak dobrze zarobić nie znając dobrze angielskiego, chodzi mi o prace umysłowe. Pracuje w kadrach i płacach, rozliczam firmy od A do Z, potrafię logicznie myśleć, mam dużą wiedzę z zakresu prawa pracy, ale nie mam zdolności językowych. Szukam nowej pracy i jak mówię, że chciałabym zarabiać 2500 na rękę, to rekruterki zawału dostają, bo podobno u nich się tak dużo nie zarabia. Wydaje mi się, że w międzynarodowych firmach da się więcej zarobić, ale tam angielski potrzebny.

Gość gość
nie mam zdolnosc. pisssdziarzu mam tylko zapomnialam. rok dwa kursu i bym smigala po ang

Gość gość
jakie miasto?

Gość gość
hahahaha zapomnij. 2500 to nawet lekarz nie zarabia przez pierwsze 6 lat :D a taki tępak bez angielskiego chce wiecej :D

Gość gość
Sam jesteś tępak, a lekarze znacznie więcej zarabiają. Jestem z lublina.

Gość gość
no raczej wiem ile zarabiam :D

Gość gość
Dodam, że na chwilę obecną mam 1800 netto, a praca nie warta tych pieniędzy.

Gość gość
Super lekarz z ciebie, skoro ludzi których nie znasz nazywasz tępakami. Chyba z powołaniem się minąłeś.

Gość gość
trzeba potrafić rozdzielać zycie zawodowe, za ktore MAM PIENIADZE i tępaka z internetu, ktory przez cala szkole podstawową i liceum/technikum nie potrafil ogarnac najprostszego jezyka :o I nie, nie minełam sie ;)

Gość gość
Ty może angielski ogarnęłaś, ale myśleć nie potrafisz, o kulturze osobistej nie wspomnę. Idź lecz swoje frustracje gdzie indziej.

Gość gość
Ponawiam pytanie i fajnie by było jakby ludzie potrafili się wypowiedzieć, a nie omijać temat.

Gość gość
trzeba dostosować kulture do rozmowcy ;) abstrahując leniu patentowany nawet chinski mozna ogarnac w 3 miesiece, wiec jakbys miala chociaz troche oleju w ban to byś przysiadła do jezyka a nie piszczała na forum jak ci zle, bo szarymi komorkami ruszyc sie nie chce

Gość gość
chiński w 3 miesiące ciekawe

Gość gość
Tym tępakiem pseudolekarzem się nie przejmuj. Jako kadrowa z kilkuletnim doświadczeniem spokojnie powinnaś zarobić 2500 na rękę, nawet w mieście typu Radom albo Kielce. I to bez angielskiego, bo na co on kadrowej u prywaciarza? Szukaj dalej :)

Gość gość
nikt nie przyjmie na stanowisko umysłowe tłuka, któremu sie uczyc nie chce. juz ci jedna osoba odpowiedziala, czego jeszcze chcesz?

Gość gość
zrob sobie 500+ jak macie w zwyczaju :o

Gość gość
20:20 dzięki, tak właśnie jest, angielski nie jest mi potrzebny w pracy, a leniem nigdy nie byłam i nie jestem, przedmioty ścisłe zawsze były moją mocną stroną. I nie mówię tego, żeby się chwalić, ale ludzie powinni w końcu zrozumieć, że można być świetnym z matematyki a słabym językowa albo na odwrót.

Gość gość
bardzo dziwne, bo ta sama polkula odpowiada za przedmioty scisle co za przyswajanie jezykow. :D

Gość gość
uuu zgasił cie jak peta na czole :D

Gość gość
20:37 taa i każdy poliglota jest świetnym matematykiem? Bo ja zauważam, że osoby szybko uczące się języków często są nogami z matematyki. Półkula mózgu też ma swoje podstruktury.

Gość gość
Psedolekarzu doucz się o półkulach mózgu, bo nie masz o nich pojęcia.

Gość gość
dziwne, bo swietnymi poliglotami są własnie scislowcy ;) i nie trzeba byc orłem z matmy by byc dobrym z chemii fizyki czy biologii :D ale co laska niepotrafiąca przyswoic angielskiego wie :D

Gość gość
20:47 czyli przyznajesz się do bycia słabą z matmy? Co z twoją teorią o półkulach, skoro fizykę, chemię , biologię można przyswoić a z matmy nie być orłem. Chyba powinno być to skorelowane wg twojej teorii.

Gość gość
gość dziś Psedolekarzu doucz się o półkulach mózgu, bo nie masz o nich pojęcia. x akurat ja jestem analitykiem :D jesli myslisz ze tu pisze jedna osoba majaca polewke z leniwców pospolitych to sie mylisz i to srogo :D

Gość gość
gość dziś mozna z matmy nie byc orłem, ani debilem. orłem = osoba pojmujaca wszystko od razu, debil = zakala ktora nigdy nie pojmie norma = osoba, ktora musi przysciasc i sie pouczyc musisz miec naprawde deficyty w inteligencji skoro widzisz tylko dwie skrajne mozliwosci ;)

Gość gość
20:52 to doucz się analityku, bo zdolności językowe i matematyczne nie muszą choć mogą iść ze sobą w parze. Już dawno to udowodniono badając ludzi z uszkodzeniem ośrodka mowa, a wykazujących zdolności matematyczne.

Gość gość
przysiąść*

Gość gość
gość dziś to sie doucz humanie gorszy od balkonu, że piszesz o osobach z uszkodzonym OSRODKIEM MOWY, a nie o zdrowym leniu ktoremu doopy sie ruszyc nie chce ;)

Gość gość
Teraz pojechalas tamtej lasce, ze musi miec uszkodzone cos w mozgu skoro nie lapie angielskiego. brawo :D

Gość gość
A kto mówi o skrajnościach, ja nie powiedziałam, że w ogóle nie umiem angielskiego, napisałam, że nie znam go dobrze, na pewno nie tak dobrze, żeby posługiwać się nim na co dzień.