Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fałszywa koleżanka

Polecane posty

Gość gość

Witam dlaczego ludzie są tak podli. Poznałam dziewczynę która wraz ze mną chodziła do szkoły policealnej dla dorosłych okazała się fałszywa i chamska

Gość gość
Wiekszosc moich kolezanek okazala sie falszywa,dlatego zerwalam kontakt.Niestety :(

Gość gość
A ty jestes w porzadku autorko ?

Gość gość
Tak staram się być. Nigdy nie krzywdzę osób z premedytacją

Możesz napisać bliżej co takiego Ci zrobiła-przy okazji wygadasz się a będzie Ci lżej... Może odbiła Ci faceta???

Gość gość
A niestety koleżanka okazała się fałszywa. Przez takich ludzi człowiek traci wiarę w innych. Teraz już nikomu nie zaufać

Gość gość
Co mi zrobiła. Udając dobra blizka koleżankę przez okres kiedy uczylismy się zaufałam jej. Sama dałam wypowiedzenie z pracy bo chciałam ja zmienić na inną w włączonym zawodzie , to osoba pytała mnie jak jest u mnie w pracy warunki wogole ogółem powiedziałam jej jako koleżance co trzeba zrobić jak się pracuje.

Gość gość
Po czym nawet nie od niej dowiedziałam się że chce przyjść na moje miejsce.Ale czemu nie przecież co mnie to już obchodzi, rozmawiamy my nawet o tej pracy. I niestety owa koleżanka dając cv miała odezwać się do pracodawcy. Zadzwoniła do mojej pracy i zrezygnowała podając powód że to ja jej powiedziałam że u mnie jest jak to zacytowala obóz pracy czego nigdy o de mnie nie usłyszała na myślała. Nie wiem co chciała osiągnąć tym.

Gość gość
Nie wiem jak można być tak podłym. Porostu kopie doły pod kimś ale po co skoro i tak tam nie idzie.

Gość gość
Cieszy ja krzywda ludzka nie patrzy na konsekwencje swoich czynów. Krzywdzące w ten sposób kogoś nie zdaje sobie sprawy ze sama może tego doświadczyć.

Gość gość
Karma ja dopadnie nie ma co ufac ludziom ...