Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany gość zabijcie mnie

Żadne studia mnie nie interesują

Polecane posty

Gość Nova Centrum Edukacyjne Kraków
Masz 18-26 lat i potrzebujesz zniżek na przejazdy komunikacją miejską? Wole weekendy spędzasz w domu, bo bilety do kina lub teatru są za drogie? NOVA CENTRUM EDUKACYJNE ma dla Ciebie idealne rozwiązanie! Dzięki naszej szkole uzyskasz wiedzę, zdobędziesz nowe kwalifikacje oraz szanse na dobrze płatną pracę! Dodatkowo jako szkoła policealna zawodowa zapewniamy legitymację szkolną, dzięki której będziesz mógł/mogła korzystać ze wszystkich zniżek dla uczniów! NIE CZEKAJ, ZAPISZ SIĘ JUŻ TERAZ! O ZAPISIE DECYDUJE KOLEJNOŚĆ ZGŁOSZEŃ. W swojej bogatej ofercie edukacyjnej posiadamy między innymi następujące kierunki: Asystent Kierownika Produkcji Filmowej, Technik weterynarii, Technik informatyk czy Technik usług kosmetycznych. Więcej informacji o kierunkach znajdziesz na naszej stronie internetowej. Dostępny jest również zapis online W razie wątpliwości czekamy na Ciebie codziennie w naszym sekretariacie ul. Szewska 14, I piętro, 31-009 Kraków lub pod numerem telefonu : 12 422 16 99, 12 431 11 83

Gość KrzysiakPuc
Ja nie planowałam iść na studia, ale jakoś w pracy nagle się pojawił taki trend, że dużo osób zaczeło studiować zaocznie no i zdecydowałam się na coś pokrewnego z zawodem i padło na prawo w usługach IT http://www.wsb.pl/gdansk/kandydaci/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci/prawo-w-uslugach-it . Muszę przyznać, że jest to niespodziewanie fajny kierunek, który sporo mi daje w branży marketingu internetowego. Teraz tak naprawdę jest masa nowych i ciekawych kierunkach, tylko, że bardziej właśnie jako studia zaoczne.

Gość gość
Uczyć się, bo wszyscy się uczą??? Bez sensu. Najważniejsze powinny być nasze własne chęci... Jeśli kogoś nie interesują studia to zawsze alternatywą mogą być szkoły policealne tak jak wspomniany cosinus itp

Gość taotoula
Ja zrobiłam licencjat, poszłam do pracy, ale teraz żałuję, że nie poszłam dalej. Myślę o powrocie na studia magisterskie. Co myślicie na ten temat? Nie jest za późno na powrót po kilku latach? Oczywiście teraz już w grę wchodza tylko zaoczne, na pewno coś z zarządzania. Polecajcie, jaka uczelnia? Jakie koszty? Warto czy nie? Czy takie studia w ogóle są do ogarnięcia mając na głowie pracę, dom, rodzinę?

Gość Magmisia
Też nie czułam mega potrzeby, ale jak w pracy szef zrobił dofinansowanie dla osób które chcą się uczyć postanowiłam spróbować. Właśnie szukam sobie magisterki. Na stronie tego WSB jest cos o promocjach przy zapisie teraz do końca maja. Hmm chyba będę musiała podejść do placówki i się dowiedzieć.

Gość gość
na stronie WSB jest tyle ciekawych kierunków że trudno aż się zastanowić nad wyborem odpowiedniego do tego do 16 lipca jest obniża dzięki niej można zaoszczędzić 1000 PLN.

Gość gość
a czy ktoś z was chodził na studia na WSB ? pytam bo właśnie się tam wybieram a do 10 sierpnia jest promocja cenowa

Witam! Gosc, faktycznie Wyższa Szkoła Bankowa oferuje do 10 sierpnia zniżkę osobom, które zapiszą się na studia. Zniżka wynosi 700 zł: 300 zł zniżki w czesnym na pierwszym roku studiów oraz 400 zł dzięki zwolnieniu z opłaty wpisowej. Osoby zainteresowane studiami II stopnia zapraszam do przejrzenia naszej oferty na stronie: https://www.wsb.pl/kandydaci/studia-ii-stopnia Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB

Gość gość
I to na wszystkich oddziałach taka sama zniżka obowiązuje?

Witam! Gość, tak. Zniżka ta obowiązuje we wszystkich oddziałach Wyższej Szkoły Bankowej. Zachęcam zatem do aplikacji na studia II stopnia. Miejsc na studiach jest coraz mniej. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB

Gość gość
Przegapiłam termin. Czy planowane są jakies kolejne promocje?

Gość gość
no czemu na WSB jest tyle ciekawych kierunków do tego na magisterce WSB jest oferta promocyjna do 19 wrzesnia możesz zaoszczędzić aż 700 PLN.

Witam! Gość, promocja której pierwotny koniec był przewidziany na 10 sierpnia została przedłużona do 19 września. Nadal zatem masz szansę oszczędzić 700 zł na studiach II stopnia. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB

Gość gość
Rozumiem, dziękuję. Kierunek już wybrany, audyt. Mam nadzieję, że będzie ok.

Gość gosiagrejs
Ja wybrałem Audyt i kontrolę zarządczą na magisterce na WSB we Wrocławiu. Kierunek interesujący i z przyszłością. Jestem po licencjacie z zarządzania przedsiębiorstwem, więc kontynuacja na audycie jest dobrym poszerzeniem wiedzy w zarządzaniu firmą.

Gość gość
To dokładnie to samo, co wybrałam :) Jesteś zadowolony z tego kierunku? Masz jakies praktyki?

Pytanie do osób, które nie poszły na studia. Gdzie teraz pracujecie? Jestem ciekawa jak wygląda rynek pracy pod tym względem, czy naprawdę tak trudno znaleźć jakąś lepszą pracę

Gość gość
a da radę te studia magisterskie na WSB połączyć z pracą ?

Gość bajbucha
Za studia na WSB można zapłacić w ratach czy wymagana jest wpłata z góry?

Witam! Bajbucha za studia II stopnia w Wyższej Szkole Bankowej możesz zapłacić z góry za cały rok lub w ratach: 2,10,12. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB

Gość elffirka
Czy z promocji można skorzystać równiez na kierunkach dofinansowanych? Widziałam na stronie, ze są takie na WSB. Oczywiście chodzi mi o studia II stopnia.

Witam! Tak, promocja obowiązuje także na kierunkach dofinansowanych ze środków UE. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB

Gość elffirka
A do kiedy można z niej skorzystać, bo tu widze jakieś już chyba nieaktualne daty.

Gość gość
no jak to do 16 października można się zapisać na WSB z uwzględnieniem promocji cenowej no oczywiście chodzi o studia II stopnia.

Witam! Elffirka promocja obowiązuje do 16 października. Jej kwota pozostaje niezmienna - 700 zł. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB

Gość gość
zawsze mozna wyszukać ciekawe kierunki akurat zaciekawił mnie kierunek na WSB połączony z studiami podyplomowymi zajrzyj na ich stronę do tego do 16 października jest promocja cenowa.

Gość emalia90
Ja własnie skorzystałam, rzutem na taśmę, ale zdążyłam, także wracam na magisterkę + podyplomowe jednocześnie i to po 5 latach przerwy od licencjatu. Mam nadzieję, ze podołam.

Gość gosc

nie no nie wierzę na stronie WSB jest wiele ciekawych kierunków do tego promocja cenowa takze nie powie mi nikt że jest cięzko dobrac kierunek.