Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćTomek

Witam wszystkich serdecznie

Polecane posty

Gość gośćTomek

Żona już mnie raczej nie kocha

Gość gość
liczysz nato ze ja cie pokocham? wariat:-D

Gość gośćTomek
Witam Wszystkich serdecznie nie wiem czy to jest sens pytania ale i tak juz chyba nie mam nic do stracenia.Jestem po ślubie 12 lat mam wspaniałych synów jeden 9 drugi 8 jeden nie stety jest chory na autyzm.Po 12 latach małużenstwa żona stwierdziła ze już mnie nie kocha co mnie zwliło z nóg .Wiem że była strasznie za mną i była zadrosna choc teraz wszystko sie zmieniło ostatni wywołalła umnie zazdrosc i chciala sprawdzic czy ja jestem zazdrosny o nia noi tak sie stało jak ją zapytalem dlaczego mnie sprawdzila to powiedziala mi ze chcial zobaczyc a pozatym zebym zobaczyl jak to jest.Nigdy nie bylem wylewny uczuciowo ale jak teraz doszlo do mnie to ze to sie dzieje naprawde dopiero zrozumialem chyba naprawdę co to jest miłośc naprawdę okazuje jej ze ja kocham dużo rozmawiam ale ona teraz mi mówi żeby sie wyprowadził albo coć wtym stylu ze już niechce sie drugi raz zakochac niewiem co robic bylem z nia raz w poradni maużenskiej ale żona powiedziała ze i tak nic nowego nie dowiedziala od specjalisty bo to wszytko juz wiedziała prubuje walczyć o naz zwązek ale już niemam sił co mam robić dalej a tak bardzo ja kocham tyle ze za puzno zaczołem jej okazywac uczucia.Czy mam jakies szanse