Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam szanse u facetow, jesli

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo bardzo maly biust, miseczka 75A? Przez to, ze jestem taka plaska, boje sie i nie chce poznawac nowych facetow.. nie chce im robic nadzieji, tutaj nawet ladna z twarzy, szczupla, a w biustonoszu nic.. a jesli juz to sciśnięty i w dodatku z puszapem... nie moge juz na siebie patrzec, czuje sie jak.babochlop

Gość prawi 114
ile masz lat ?

Gość gość
20

Gość gość
Co to jest?

Gość prawi  114
Zadajesz bezsensowne pytanie .. Przecież wielkośc biustu nie ma nic wspólnego z atrakcyjnością Są tacy którzy wolą duże albo małe .. To kwestia gustu

Gość gość
prawi 114 dziś Zadajesz bezsensowne pytanie .. Przecież wielkośc biustu nie ma nic wspólnego z atrakcyjnością :D buhaha jeśli kobiecy biust nie ma nic wspólnego z atrakcyjnością, to nie dziwne że jesetś dalej prawiczkiem

Gość gość
Oczywiście, ze wola male, ale na pewno nie takie plaskie jak ja mam..

Gość gość
a włosy wkoło sutów ci rosną ?

Gość gość
Bez przesady, depiluje cale cialo, wiec nie..

Gość gość
Moja kumpela była taka deska że deska, długie nogi i długie gęste włosy, twarz też całkiem całkiem, ale jakoś faceci trzymali ją na dystans. Poszła na operacje, silikony chyba D no teraz do każdy facet się nią interesuje. Ale też widuje jedną deska i ma chłopaka

Gość gość
Aha, czyli mam sobie zrobic cycki, bo inaczej zaden na mnie nie poleci, bo.bez cyckow jestem nic warta?

Gość gość
Po co te linki?!

Gość gość
dominika too ty?

Gość prawi 114
i jak?

Gość prawi 114
. . By ci polepszyć samopoczucie..Nie jesteś sama i jedyna z małymi pieersiami

Gość gość
gość dziś Aha, czyli mam sobie zrobic cycki, bo inaczej zaden na mnie nie poleci, bo.bez cyckow jestem nic warta? x Rób co chcesz, ale teraz już widze że rozumem też nie grzeszysz. Wybierasz tylko urywek wypowiedzi i dramatyzujesz pod publiczkę. Przeoczyłaś to - Ale też widuje jedną deska i ma chłopaka Zresztą co trzeba mieć w głowie żeby pytać się o swoje sznase w zyciu, kilku obcych osób z neta? Czu to ktoś z nas stworzy z tobą zwiazek. Takim tematem pokazujesz że tylko martwisz się brakiem w wyglądzie, a nie brakiem wykształcenia, madrości, itp/

Gość gość
Przyznaje sie nie jestem Eisteinem, ale kazdego ucze sie czegos nowego, powtarzam, interesuje sie polityka, wojskiem, sportem i astrologia, kiedys myslalam, ze to wystarczy, ze ktos pokocha mnie taka jaka jestem, no ale sie zawiodlam. Kobieta.z.XXI wieku nie musi byc inteligenta czy madra, wystarczy zeby miala okazaly biust ladna buzke. U wiekszosci mezczyzn to zdecydowanie wystarczy.

Gość gość
Mam podobna twarz i budowe ciala jak Alicia Vikander, mam.szanse?

Gość gość
Muszę przyznać, że cycki słabo na mnie działają, zwracam większą uwagę na d**eczkę. Taka w opiętych spodniach, albo w spódnicy w typie biznes woman to jest to. Ładny tyłek i nogi mogą zrekompensować braki w temacie biustu. No i twarz. Twarz jest dla mnie bardzo ważna. Musi być po prostu dobrze skomponowana. Dlatego odtręczają mnie celebritisy z nienaturalnymi proporcjami twarzy, po tych wszystkich operacjach. Dla mnie to najgorsze maszkarony. Operacje zaburzają harmonię ciała niszczą jego piękno. Nie wstawiaj sobie implantów. Obrzydliwie wyglądają. W ogóle nie daj sobie wmówić, że masz się dopasowywać do oczekiwań innych. Dopóki nie jesteś 100kg narwalem to opinie innych o swoim ciele powinnaś zlewać. Musisz poczuć sie dobrze w swoim ciele, spędzisz w nim przecież całe życie. Idź na jakąś salsę albo inny taniec, wyrób sobie nogi. Z nich uczyń swój atut. Zapisz się do jakiegoś klubu pasjonatów w dziedzinach które cie interesują, tam spotkasz ludzi o podobnych poglądach. Przede wszystkim żyj dla siebie, do samotności można przywyknąć. I nie słuchaj rad od anonów w necie.

Gość gość
masz szanse

Gość gość
Aha, jeszcze jedno. Pamiętaj, im większe w młodości, tym dłuższe na starość.

Gość gość
Akurat nogi mam zgrabne i dlugie jak na wzrost 173,'poza tym sporo cwicze. Zaczne robic jakies cwiczenia na podniesienie biustu, moze to troche go powiekszy.

Gość gość
to kogo szukasz *****cza czy normalnego faceta ? normalny nie będzie patrzył czy masz biust czy nie masz

Gość gość
Biust to głównie tkanka tłuszczowa, musiałabyś przytyć. Widać taka twoja uroda- wysoka i smukła. Zacznij uprawiać sport towarzysko w jakimś klubie. Poszerzysz sobie grono znajomych, może trafi się ktoś z jajem. Pamiętaj, że bierze się partnera z całym pakietem, z zaletami i wadami, z małymi cyckami, małym penisem, pustym portfelem... nie można pozwolić by minusy przesłonęły nam plusy. Facec***atrzą nie tylko na twoje cycki, postaraj się żeby zostały przysłoniete innymi zaletami. Na szczęście masz małe więc będzie łatwo. Zacznij sie z tego śmiać to przestaniesz się przejmować.

Gość gość
No tak, ale jednak cycki to znak rozpoznawczy kobiety, a ja... jak widac nie mam czym swiecic tym bardziej uwodzic.. nie ma sensu poznawac "fajnych mezczyzn", bo od razu mam wyrzuty sumienia a nawet zaczyna mi byc ich szkoda, ze wkrótce sie zawioda jak dojdzie do potencjalnego zblizenia. Poza tym nie wyglada to atrakcyjnie ani nie pociaga, kiedy kobieta wstydzi sie swojego ciala.