Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olx

Polecane posty

Gość gość
10:52 prosic o pomoc zaden wstyd, wstyd to krasc i wyludzac!

Gość gość
Ale na litosc! Kazdy ma swoj rozum i czy ulegnie i zaufa to juz jego sprawa!

Mhm. Ale temat jest narzekaniem. Mnie też irytują takie łzawe propozycje :) Gdybym choć raz dostał wiadomość "czy szuka pan może kogoś do posprzątania domu, jestem w ciężkiej sytuacji, chcę dorobić". Ale nie. Tylko "daj" i "daj"...

Gość gość
gość dziś 10:52 prosic o pomoc zaden wstyd, wstyd to krasc i wyludzac! x a nie widzisz taki to egoizm? skąd wiesz czy osoba sprzedajaca nie jest w gorszej sytuacji i nie sprzedaje swojej przyslowiowej ostatniej pary gaci? Cieżko do tego pustego łba przetlumaczyć, że wku/r/w/iasz osobe wypisujac smutne historyjki, kiedy ona chce to SPRZEDAC? Za konkretną cene. Jakby chciała oddac to by dodala to w odpowiednim dziale. Skad wiesz czy osoba tego nie robi, bo ma umierajace dziecko na raka, a tu dostaje łzawą historyjke ze damulci brakło kaski na 40 pare butow Albo po prostu najzwyczajniej w swiecie ma dosc żebraków

Gość gość
10:52 Od nikogo nie zebralismy. Nie lubie sie prosic o pomoc. Dziecko po dwoch miesiacach zawozilam do siostry i poszlam do pracy. Oszczednosci na 2 miesiace starczyly. A co bym bez siostry zrobila??? Dlatego jestem niektorych w stanie zrozumiec ze prosza ze wyjscia nie maja..

Gość gość
11:10 twoje horyzonty myslowe sa najprawde plytkie! Chyba nie przemyslalas tego co napisalas! I do licha na jakiej podstawie zakladasz, ze ktos kto sprzedaje cos jest w gorszej sytuacji? I niby czemu nazwalabys mnie egoista, skoro napisalabym takiego maila, przrciez nie jestem.jasnowidzem i nie znam motywow owej sprzedazy!

Gość gość
Masz chyba CENE, SPRZEDAZ i BRAK OPCJI NEGOCJACJI. Wieć po cholere żebrasz? I nie potrzebujesz znać sytuacji materialnej osoby, ktora sprzedaje! Może to być ktoś , ktory ma w d***e i dosc wiecznego wypisywania do niego żebraków. Nie trzeba być JASNOWIDZEM, by ruszyć pustym łbem i nie zatruwać nikomu życia ani nie spieprzyc mu humoru. Takich wiadomosci dostaje setki. od wyludzaczy czy meneli czy marginesu cholera wie. Jedną dwie dziennie zniose, ale traf na mnie jako 10 w trudnej sytuacji a k***ica mnie strzeli i ci litanie k***w, szmat i piertolonych nierobow puszcze. Kazdy ma swoje granice i a ty pierdzielajac sie ze swoimi 5 groszami a aukcje na ktorej jasno widzisz warunku bez negocjacji oberwiesz za tych 10ciu..