Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzucona90

Jestem bardzo atrakcyjna a mój chłopak unika seksu dlaczego?

Polecane posty

Gość odrzucona90

Witam Was wszystkich serdecznie, Nigdy nie sądziłam że spotka mnie taka sytuacja i że znajdę się po tej stronie która domaga się seksu. Najpierw kilka słów o mnie: mam 25 lat, jestem szczupła, przy swojej figurze mam spory biust, długie zdrowe włosy, ładną buzie,. Nie piszę tego aby się przechwalać, jestem świadoma swojej urody, nie mam kompleksów i do tej pory nie narzekałam na brak seksu. Poznałam kogoś, spotykaliśmy się ok 2 miesiące, randki były wspaniałe, mieliśmy wiele wspólnych tematów, oboje szukaliśmy ustatkowania się - czując to, nie chciałam za szybko rozpocząć z nim seksu aby tego nie zepsuć. No ale ja bardzo lubię seks i po 2 miesiącach miałam już dość czekania. To miał być nasz pierwszy wspólny weekend, 4 gwiazdkowy hotel, basen sauny - nie mogłam się doczekać kiedy w końcu skonsumujemy nasz nowy związek. Po relaksującym dniu spędzonym w spa wróciliśmy do pokoju, ja byłam aż nabuzowana - miałam ogromną ochotę na seks. On zrobił się jakiś markotny, zaczął narzekać na pogodę, ból głowy i złe samopoczucie. Z minuty na minutę zaczęło do mnie dochodzić że seksu nie będzie. Nie mogłam w to uwierzyć!!! Bo kiedy jak nie wtedy Spodziewałam się że się na mnie rzuci po 2 miesiącach randkowania a on nic!!! Zaczęłam go kusić, rozbierać się, dotykać, ale widiałam że robi sie coraz bardziej spięty, nie rozumiałam co się do cholery dzieje... W końcu zrezygnowana odpuściłam, tej nocy nie zmrużyłam oka nawet na chwilę... Następnego dnia zaczeliśmy o tym rozmawiać... Powiedział że przerosła go ta sytuacja, za długo czekał, zestresował się, bał się że nie sprosta moim oczekiwaniom i się zablokował... To była trudna sytuacja dla nas obojga dlatego starałam się być wyrozumiała. Po wyjeździe nie wytrzymałam i zaczęłam drążyć temat, byłam sfrustrowana, zdziwiona i zakłopotana, pokłuciliśmy się i daliśmy sobie kilka dni przerwy.

Gość gość
A może on jest pedzio? Czy jesteś pewna że on miał przed tobą jakieś partnerki?

Gość gość
hm może trzeba mu pokazać jak to się robi z taką dziewczyną

Gość gość
ładna ale kłoda to gorsze niż brak urody.

Gość gość
może nie umiesz robić loda a on nie wie jak Ci to powiedzieć żeby Cię nie urazić

Gość gość
Pedal na bank ja po 2mc czekania jakbym się rzucił na Ciebie to sauna I ten basen od razu z głowy by ci wyleciały

Gość gość
po co komu ładny samochód c ne jeździ? tylko do oglądania