Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po wizycie w salonie urody zdalam sobie sprawe jestem brzydka przeczytajcie !

Polecane posty

Gość gość

Niedosc ze nie moge zrzucic nadwagi po ciazy( 5msc po porodzie) to jeszcze to. Zapisalam sie na modelke na brwi (regulacja i henna) i przedluzenie rzes. Bylo to wykonywane przez kursantke ale pod okiem szkoleniowca wiec sie nie balam. Byly tam inne modelki ale pani kilka razy mowila ze mam brzydkie brwi i rzesy. To znaczy nie uzyla slowa brzydkie ale "trudne" "ciezkie do pracy" " slabe" Mam delikatna urode jasne wrecz prawie biale brwi i rzesy. Pani od szkolenia kilka razy mowila ze pani kursantka ma najciezszy przypadek. Bo moje brwi nadaja sie na rekonstrukcje a rzesy sa krotkie jasne i ciezko cokolwiek do nich dokleic. Byly tam tez inne modelki u nich efekt i brwi i rzes byl super bo mialy normalne czarne rzesy i normalne rzesy:(U mnie byle jak wyszlo:( Nie jestem zadowolona i te komentarze...bylam chyba najbrzydsza:( Na koniec pani powiedziala ze i tak dobrze wyszlo bo z moja uroda to ciezko. Glupio mi.

Gość gość
O co chodzi z tymi modelkami?

Gość gość
Serio dałaś sobą pomiatac i jeszcze za to zaplacilas ?

Gość gość
Pewnie jesteś bardzo ładna tylko ich zaczęła boleć o to pupa i zaczęły się czepiać do detali , olej je, takie wiedźmy sa wszędzie

Gość gość
Jeśli masz bardzo jasne i cieniutkie rzęsy i brwi, to faktycznie jesteś "trudny przypadek" bo tu nie można za bardzo zaszaleć w zmianie, ze nagle zrobią Ci gęste długie i czarne. Wiec wydaje mi się ze o to im chodziło, a ty wzięłaś to do siebie jako przytyk. Po prostu masz specyficzną urodę, co nie znaczy że gorszą.

Gość gość
Jest mi przykro ze natura poskapila mi dlugich albo chociaz normalnych rzes lub brwi. Mam tez waskie usta :( jestem przydka ot co

Gość gość
Tak sobie wmowilas , piękne dziewczyny sa zazwyczaj skromne

Gość gość
Przykro nam.

Gość gość
Prawda jest taka ze pewne siebie automatycznie klasyfikuja się jako piękne a skromne zawsze mówią o sobie "paskuda " pewnie te paniusie same wyglądały jak chocholy tylko wymalowane w 3 doopy

Gość gość
Kazdy dam byl bez makijazu Moje dziecko ma niespelna 6msc i ma lepsze rzesy odemnie