Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinhj

Jest mi smutno bo dziewczyny traktują mnie jak psychopatę jak się na nie patrze

Polecane posty

Gość Marcinhj

Jestem 34 latkiem który nigdy nie miał dziewczyny, nawet się nie całował. Często się zerkam na ładne urocze dziewczyny by nacieszyć swój wzrok, ostatnio spoglądałem na niezwykła na oko 18 21 latke gdy podszedł jej chłopak coś do niego powiedziała objął ją i się na mnie spojrzał. Przecież nie jestem zadnym psycholem :( gdybym wiedział ze dla niej to taka trauma to bym się nie patrzył.

Gość gość
kobiety lubią psychopatów bo same sa psychopatkami.

Gość gość
laska pozowała na przestraszoną nawineła frajerowi coś w stylu "ten brzydal psychopata sie na mnie gapi" frajer se pomyślał " muszem bronic swoja piekna niewinna słodka d**encja" libido mu sie poprawiło bo doszedł do wniosku, że dziewczyna bez niego nawet sie nie może przejsc po ulicy czyli ze bedzie mu wierna jak nie przymierzaac piesek. laski dosyc szybko ucza sie manipulowania facetami i ludźmi faceci czasem sie tego nigdy nie uczą

Gość gość
Przestań , są takie co najpierw prowokują żeby się na nie gapic a potem nasylaja swoich "kolegów " to im pochlebia , nie warto się przejmować

Gość gość
podobnie jest z rozwydrzonymi bachorami bogatych rodziców. albo nadopiekuńczych. sytuacja wyglada tak, ze se młody potworek wychowuje starych zamiast odwrotnie bo ma głeboko wyjepane na ich uczucia i szybko dostrzega, że to bezmyślne zombie mozna wykorzystać w roli niewolnika

Gość gość
aa jeszcze jak sie szczyl napatrzy jakie wzorce mu starzy podrzucaja w kwesti kontaktów międzyludzkich to juz w zasadzie wyrok na starych jest przesądzony

Gość gość
identyczna sprawa jak z księzniczkami. tak czasami patrze na tych dobrowolnych samobójców katorzników i sie zastanawiam czy aby miłosc na pewno jest taka dobra

Gość Marcinhj
Czyli zostałem wykorzystany jako przedmiot w czyjejś gierce ?

Gość gość
Taaak to takie poprawianie sobie samooceny , przez te glupsze jednostki , chciała wywołać zazdrość i podnieść swoją samoocenę w oczach samca jej towarzyszącego

Gość gość
zaraz jako przedmiot. kazdy prowadzi jakies gierki i każdy chce jakos kazdego wykorzystać. niektórzy to robia instynktownie inni bo lubia a jeszcze inni bo nie mają innego wyjścia

Gość gość
tyle że w mojej skromnej opini wykorzystywanie człowieka w roli przedmiotu to marnowanie materiału i mozliwości

Gość gość
dodstkowo to ryzykowne bo taki przedmiot ma pamiec rozum uczucia w dodatku czasami sie uczy nawet na błędach. jak mu zafundujesz kilka takich błędów w tym przypadku obustronnych to moze sie okazac ze przy nastewpnym spotkaniu bedziesz radosnie robił w roli podnóżka albo kosza na brudna bielizne

Gość gość
rozwazmy twój przypadek i zadajmy sobie pytanie co by było gdyby.... np nawineła swojemu macho gringo strusie jajo że wygladasz na zabidzonego i wystraszonego, że moze sie zgubiłes i trzeba cie podprowadzic na dworzec albo pogotowie. mogłaby se wtedy pobarłożyć z jakimś jego najlepszym kolega macho strusie jajo uraczyłby cie kilkoma radami odnośnie postepowania z kobietami dla p[oczątkujących ty byś mu postawił piwo i wszyscy byliby zadowole ni

Gość gość
na pocieszenie powiem ci, że tytuł machop gringo strusie jajo jest przechodni

Gość gość
możliwości jest nieskończona ilośc tym bardziej dziwi fakt, że od tysiącleci rózne przygłupy daja sie nabierac na te sama ograniczoną ilośc zgranych numerów

Gość gość
i szczerze ci wyznam bo nie moge ci powiedzieć, że nie dziwi mnie brak szacunku kobiet do tych frajerów

Gość gość
w druga strone zachodzą podobne procesy, ze tak powiem ale na mniejszą skale i nie jest to tak sformalizowane a wręcz zrytualizowane. ot jakiś przystojniaczek z wyrosnietą pytką zacznie ko0mbinowac taki tulipanek. ale przeważnie spotyka sie to z ostrą reakcja ze strony obu płci wręcz potepieniem i brakiem szacunku dla takiego osobnika. przewaznie kończy z własnym c****jem w ustach w jakims kanale

Gość gość
podsumowując: wiem, że ciężko sie w twojej sytuacji radować instynkt to instynkt a jak nie chce wspólpracować z czasem i całą resztą to sie troche badziewnie robi nachodzą cie ponure myśli do drzwi puka depresja żeby zapowiedziec panią z kosą. ale moze powinieneś spojrzeć na to z trochwe innej strony

Gość Marcinhj
Depresja z takich powodów to nie raczej nie dopada:) po prostu jest mi smutno że dla dziewczyn jestem kimś mało istotnym natrętem psychopatą.

Gość gość
jak możesz byc psychopatą jak ci z tego powodu smutno?

Gość gość
Boże ale ktoś tu się rozpisal i to pisze bzdury , a ja jako "baba " napiszę że to taka gierka poprostu , a najlepiej to się poprostu na baby nie patrz bo baby sa glupie xd

Gość gość
w którym miejscu napisałem "bzdury"?

Gość Marcinhj
jak możesz byc psychopatą jak ci z tego powodu smutno? Chodzi o to że dla nich jestem ;)

Gość gość
"taka gierka po prostu"? ale rozumiesz ze w tej gierce oprócz nagrody w postaci twardego peniska w łózku może być jeszcze jeden sztywniak w roli przegranego? bo jak to rozumiesz to sory ale jesteś psychopatką w dodatku głupia

Gość gość
no moze nie głupia ale troche przesadzasz z abstrakcją w liczeniu:D zresztą kooorfa pytał cie ktoś o zdanie?

Gość gość
bilansuje ci sie to jakos na plus? a może chcesz faceta odwiedzać w piertlu? jeszcze pobierać alimenty z funduszu a na mieście zgrywac pokrzywdzoną przez los i męzczyzn samotną matkę która przechadza sie po rynku obok stoisk z zielonymi ogórkami bo ma niedobór witamin?

Gość gość
co żle wpływa na jej cere i samopoczucie a to odbija sie na dziecku? może jakiś dodatek nza brak k***szenia i poświecenie w wychowywaniu przyszłych podatników? nie? eee?

Gość gość
Marcin przesadzasz i chyba sobie więcej domawiasz, niż było.

Gość gość
to wszystko nerwówka to trzeba zapalić a dziecko wdycha? przeciez to też nie twoja wina. przydałoby sie jakies sanatorium dla młodocianych gruźlików i ty jako opiekunka. wiadomo w sanaytorium serwują smaczne wielkie zielone ogurasy