Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego bycie dziewica to cnota a prawiczkiem hanba

Polecane posty

Gość gość

jakie sa tego powody

Gość gość
Inteligentni ludzie się tym nie przejmują.

Gość gość
Inteligentni ludzie się tym nie przejmują. x tzn? rozwin?

Gość Argen
Jebać to. Nie tylko wokół seksu świat się kręci.

Gość gość
a wokol czego jeszcze :O ?

Gość gość
Bo mężczyźni cenią sobie porządność u kobiet a kobiety cenią u mężczyzn rozwiązłość czyli doświadczenie.

Gość gość
BZDURA - kobiety pogodziły się z rozwiązłością mężczyzn bo nie miały wyjścia - oczywiście nie wszystkie, tylko większość.

Gość gość
najnowsze badania mowia ze dobrze gdy mezczyzna przed slubem ma min 5 kobiet w seksie, fajnie gdy okolo 10-11 a rewelacyjnie gdy 15. Powyzej 16 komfort spada a powyzej 20 nie nadaje sie na meze. Ponizej 5 partenrek seksualnych tez nie moze byc mezem wogole.

Gość gość
Sam robiłeś te badania ? Niech zgadnę - miałeś 15 kobiet ? KOSZMAR.

Gość gość
Po raz kolejny ktoś wspomina o badaniach i nie powojuje się źródła.

Gość gość
Sam robiłeś te badania ? Niech zgadnę - miałeś 15 kobiet ? KOSZMAR. - a co wolisz taich co maja 50 i wiecej? O niee moja droga ja jestem z tych porzadnych

Gość gość
Bzdura najtrwalsze są związki jak mężczyzna i kobietą są jedynymi partnerami seksualnymi. Wiele kobiet pragnie, pożąda prawiczka problem w tym, że mało, który czeka z seksem.

Gość gość
Sam robiłeś te badania ? Niech zgadnę - miałeś 15 kobiet ? KOSZMAR. - a co wolisz taich co maja 50 i wiecej? O niee moja droga ja jestem z tych porzadnych :D

Gość gość
tylko prawiczek,brzydzą mnie po innych sukach,takimi tylko się bawię bez dotykania a potem wypad,*****cze won

Takie że prawiczki nie zachodzą w ciążę ;) a nikt nie chce czyjegoś dziecka. Kwestia biologiczno-ewolucyjna. CO prawda mamy teraz testy DNA :D ale spróbuj namówić dziewczynę, żeby zrobiła i udowodniła że dziecko jest twoje :D powodzenia 🖐️ x To tak samo jak z badaniem na HIV/WZW/inne weneryki. Spróbuj to lasce zaproponować przed 1szym razem :classic_cool:.

Gość gość
To tak samo jak z badaniem na HIV/WZW/inne weneryki. Spróbuj to lasce zaproponować przed 1szym razem cool.gif . x nie jest tak zle wiele normalnych kobiet sama bedzie chciala bys zrobil badania, a na ojcostwo powinny byc udowodnione

Gość gość
12.18 - Każde dziecko ma gdzieś ojca. Im więcej partnerek miał facet tym większe prawdopodobieństwo, że żyje gdzieś dziecko wychowywane bez ojca. I to jest straszne. Wiążesz się z takim hipokrytą, co to się wyszalał, ile chorób ma tego nie wiesz, bo to nie takie proste do zbadania, te wirusy i bakterie i na dodatek może mieć dzieci, o których nie wie lub wie, ale one go nie interesują.

Gość gość
wiekszosc chorob do zbadania choc kilka z nich moze pozostac niewykrytych. Dlatego wazna jest szczerosc Ja nigdy bym sie nie zwiazal z kobieta nie znajac jej przeszlosci seksualnej i aktualnego stanu zdrowotnego.

Gość gość
"tylko prawiczek,brzydzą mnie po innych sukach,takimi tylko się bawię bez dotykania a potem wypad,*****cze won" x Też tak robię :D

Gość gość
tzw roochacz ma dla kobiet wartosc genetyczna skoro wydmuchal tzn potencjalnie zaplodnil stado kobiet tzn ze ma cechy ktore w jakis sposb imponuja kobieta

Gość gość
tak tak IMPONUJA czubku :-) wartość spermy w innej c***e jest dla mnie taka jak zdechniętego kurczaka

Gość gość
a nie dość że to to potem jakaś maszkara będzie chciała kasiorę na bękarty z puli małżeńskiej

Gość gość
jestescie opetani seksem i zwiazkami malrzenskimi.

Gość gość
zgadza się a miłośc dla wybranych

Gość gość
tak tak IMPONUJA czubku usmiech.gif wartość spermy w innej c***e jest dla mnie taka jak zdechniętego kurczaka x logicznie sie z tmy nie zgadzasz ale Twoja podswiadomosc tak

Gość gość
chcesz rozmawiać o podświadomości? program do rozpłodu to tylko program ,prawda jest za hologramem,a tak poza tym to wasze fiutki już nie robia na mnie wrażenia :-) miejsca zas*****eń tym bardziej, gustuje już tylko w buddyjskich mnichach :-)

Gość gość
a tak całkowicie logicznie to największą namiętnośc i miłość przeżyłam z prawiczkiem ,wszystkie sraczo maczo dostało kosza bo nic specjalnego nie czułam i wcale ilość nie przekłada się na jakość,a najlepszą nauczycielką jestem ja ,więc trudno żeby inne dobrze wyszkoliły jednego samca do każdej baby ,każda baba jest inna i każdej należy uczyć się od początku filozofie

Gość gość
,prawda jest za hologramem x ohhho naczytala sie bzdur... ciekawe ilu ty mialas? ze sie tak rzucasz?

Gość gość
no tak

Gość gość
prawiki sa zbyt mile