Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TYPY BUKMACHERSKIE, POKAŻĘ WAM JAK SIĘ ROBI HAJS W ZAKŁADACH BUKMACHERSKICH

Polecane posty

Gość gość

a jeżeli Wy też chcecie pokazać swoje umiejętności to dawajcie tu swoje "pewki" dowolnych zdarzeń, czekam...

Gość gość
nie ma jak szczery tytuł:D

Gość gość
to wygląda tak: nikt tam nic nie analizuje nie piertoli sie z żadnymi statystykami a juz na pewno nie po to żeby sie wnioskami dzielic z graczami. dlaczego nie? ano dlatego, że jakby kooorfa przylazło ze stu tak oświeconych i kazdy włozyłby ze stówke w pewniaki to by buk musiał obnizyc kursy na owe o ile stopa czy inna pieta zwrotu z zakładu przekraczałby próg, za którym buk traciłby kase. tyle jeżeli chodzi o korelacje kursów z prawdopodobieństwem i statystykami

Gość gość
dopoki gracze z powazną kasą nie zamieszaja na tym obleganym przez schabowe na dwóch nogach rynku dopóty buk bedzie bogiem i bedzie jkażdego dymał jak bedzie chciał, łącznie z piłkarzami klubami trenerami liniami które ich woża i całym sztabem ludzi zweiazanych ze sportem tzw bo juz byłym

Gość gość
o kooorfa panie tenis to jest cięzki zgryz. od tego zaczynałem na tym zarobiłem i sie przejechałem. ale zapewne jeszcze do tego wróce. poza tym tamsą pieciogemowe mecze to już w ogóle jest jazda bez trzymadła

Gość gość
a kogo obchodzi kto wygra? nie słyszałes o handikapach, zakładach na set gem a nawet serw? to sie wszystko da policzyc i zarobic całościowo na statystycznie najczęstszych sytuacjach bądź odwrotnie. gorzej z timingiem przyjmowania zakładów

Gość gość
żle to ujałem chodzi mi o pieniądze które mogłyby skłonic buka do zmiany kursów to innych graczy do zmiany "pewniaków" itd. jak to koorfa co? wyjepalibysmy cweli i zrobili porządek w tym komunistycznym raju dla intelektualnych wydmuszek z nadania władajacym tym poletkiem jak swoim kooorfa

Gość gość
potem przenieślibysmy fundusze z klubów żeby nie zajeździć lewego czy innego ronaldo jak starych chabet bo tam sie ostatnio jakiś kooorfa horror rozgrywa gorszy niż ten w andach. nie bój żaby pomysłów mi nie brakuje i na pewno kazdy na tym lepiej wyjdzie niz obecnie

Gość gość
nie rozumiesz tej sprzeczności bo to nie jest sprzecznośc. w trakcie meczu kursy zachowuja sie w określony sposób przynajmniej na giełdach zakładów, które jak ci wiadomo sa w polsce nielegalne. live u buka to chyba jacys kooorfa szaleńcy graja

Gość gość
niedługo kooorfa każa im mecze rozgrywac w trakcie lotu chyba. no ale co sie dziwic jak wiekszosć "sponsorów" z którymi de facto sie zakładasz o wynik meczu druzyny która sposnoruja zarabia głównie na zanizaniu kursów

Gość gość
pierwszy jaki przychodzi mi do głowy to wolny rynek zakładów wzajemnych czyli giełda zakładów. niestety u nas sie to sie komuś nie spodobało i m ysla ze skłonili kolesi z rządu do ochrony ich interesów ale niestety nie wiedzą ze to oni zostali wykorzystani. sprawa jest prosta kolesie brali od początkujących 5% od wygranej a mozna z tego było zejśc chyba nawet do dwóch każdy kooorfa ma klakulatyor zakłada sie między soba i sprawa jasna. oczywiście tylko teoretycznie bo faktycznie nie wierze w dobre intencje posiadaczy róznych giełd jak betfair czy betdaq. ale przynajmniej kooorfa mozna było wpływac jakos na kursy a nie zeby je kooorfa se odgórnie jakis piertolony czerwony cwel wyznaczał i nazywał sie bukmacherem

Gość gość
i jeszcze c****ertolił ze poniósł koszty analizy statystycznej kooorfa dla twojej wygody prąd kooorfa superkomputery tajne oprogramowanie z marsa

Gość gość
wszystko dla ciebie kochany kliencie nawet dla ciebie wyrzucilismy te zzgniłe kapitalistyczne świnie z zachodu zeby państwo mogło zadbac o twoje bnezpieczeństwo wprowadzajac monopol. moze niech państwo wzorem korei wprowadzi monopol na zwycięstwo w meczach i w ogóle wszystkich rozgrywkach nie bedzie p[roblemu z hazardem. i jeszcze ci kochany kliencie udostępniamy zakłady online żeby ci mozna było zapiertolic kase jak zaczniesz kumac co jest piec

Gość gość
przeciez to kooorfa banda jepanych złodziei takcich samychjak ci w polityce nazywac ich graczami czy bukmacherami to jest kooorfa obrażanie tego fachu

Gość gość
niczego takiego nie twierdze

Gość gość
podam ci przykład. np na takim bet fair mozna było zarobic ot tak po prostu jak ktos miał duza kasę na minimalnych rozbieznościach w kursach wynikajacych z systemu "ticków" ale kooorfa bylo to mozliwe o ile ludki kontolowali, zeby do chooja szanse na wszystko co sie moze zdarzyc nie przekraczały stu procent:D mogłeś np zamiast wygranej w całym meczu zapiertolic rózne kombinacje w wyników w dwu połowach i jak miałes jakiś milion dolarów to spokojnie zarobiłes z 10 tysi:)

Gość gość
taka jest teoretyczna róznica między giełdą a tzw bukmacherem. o polsce już nie wspomne bo jak ktos porządnie zakombinuje to na wstępie ma okrojone szanse nawet zakładając sie o wynik rzutu monetą o jakieś 30 % wliczając w to jakieś kuriozum pod tytułem podatek obrotowy od stawki zakładu. czyli jak masz normalnie jakieś 50 % szans na orła czy reszke to u polskiego buka masz tylko 20 %:D

Gość gość
tzn zgodnie z jego kursami masz 55 % szans na jedno i 55% szans na drugie ale jakbys okazał sie szaleńcem i postanowił obstawić którąs opcje to bedziesz miał zwrot jak po kursie 1,48

Gość gość
bo to jest odwrotnie. nie umiem ci tego wytłumaczyc moge podać ci wzory

Gość gość
jak umiesz liczyć i ci sie chce oraz troche pokombinujesz oraz nie bedziesz golił jednego buka szczególnie spod jakiegos loginu tudziez konta ewentualnie korzystajac z pieniedzy bonusowych to owszem da sie zarobić ale nie samymi pieniedzmi człowiek zyje co staram ci sie wytłumaczyc od dłuższego czasu

Gość gość
otóż ten skomplikowany wzór wyraża sie w następujący sposób kurs^(-1):) troche bardziej skomplikowana wersja wzbogacona jest o mnoznik zwany stawką a ten dodatkowo przyozdabia mnoznik w formie 0,78 takie to barokowe wsjo.

Gość gość
wieszaniem komuchów

Gość gość
ja obracam kwotami wirtualnymi panie

Gość gość
gdy z ponieważ ten czynnik jest całkowicie pomijalny w obliczeniach:)

Gość gość
jasne co tydzień chodze z nim do synagogi a w środe popielcową na popijawe do lozy masońskiej

Gość gość
towarzyszy nam wielki orator mówca filozof tylko zapomniałem jak sie nazywa. ten od powaznych państw i poważnych ludzi

Gość gość
polska włochy osim osim

Gość gość
długośc pontyfikatu

Gość gość
łączna. wynik jest modyfikowany o liczbe beatyfikacji i przedstawiany na niebie pod postacią stad gołebi wykonujacych określone akrobatyczne ewolucje powietrzne zwycięzca zostaje formalnie obsrany przez zaobraczkowanego championa

Gość gość
jestem komentatorem sportowym