Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi rodzice tez ogladaja ciagle polityke w tv publicznej i tym zyją?

Polecane posty

Gość gość
Wczoraj przyszłam do mamy, jeszcze nie zdjęłam butów, a moja mama wypaliła, że "cala Polska nienawidzi Bolka". Po prostu szkoda słów. :o

Gość gość
Najgorsze, że mur jaki Jarek postawił między Polakami będzie nie do skruszenia przez dziesięciolecia. PiS teraz rozwali gospodarkę, następna władza dostanie manto, bo nie będzie potrafiła posprzątać tego bajzlu i jaka jest alternatywa? Jakaś skrajna prawica czy inne popaprańce przejmą władzę. Problem Polaków polega na tym, że wolą mieć konkret w postac***ięciu stów w łapie niż myśleć długofalowo, systemowo w perspektywie kilkunastoletniej.

Gość gość
Moi nienawidzą pisu i oglądają inne programy, bojkotuja tvp i jeżdżą na protesty do wawy. Tym żyją...

Gość czytamja
Na całe szczęście moi rodzice tak jak i ja nie przepadają za telewizją, a szczególnie za polityką. Wolimy dobrą książkę np tą http://www.taniaksiazka.pl/bez-uczuc-mia-sheridan-p-885642.html Książka o kobiecie traci wszystko, zostaje tylko rodzinna firma, która stoi na brzegu bankructwa. czy jej się uda? Przeczytajcie.

Gość gość
Bo taka prawda, że Kaczyński jest inteligentny, zna się przecież na przepisach, jest strategiem, jest starej daty, nie zmienia zdania co pięć minut. Ale jego rozwiazania są z epoki kamienia łupanego, on jest mózgiem tej partii i dlatego trafia do starszych osób i ludzi szukających pomocy/łatwego życia. Poza tym zjadł zęby ma polityce, czy kiedykolwiek był w normalnej pracy? Całe życie żyje z partyjnej kasy, ludzie płacą na jego ochrone, więc jego pomysłem było kupienie wyborców 500+. Niech inni na to zapierdzielaja tak jak na moja ochrone. Pis nie wygrał, to po przegrało. Elektorat pis powoli wymierał(głównie armia rydzyka) teraz się poratowali rodzinami z socjalem i dlatego odżyli.

Gość gość
Ja jestem za pis nie ogladam polityki ale moj maz jest lubi ogladac.

Gość kosiara metalowa
ja też się interesuję tym co się dzieje w kraju, bo nie jestem z debilałym lemingiem jak 99% kafeterianek! Wiedzieliście, że kiedy zajmowaliśmy się sądami to rząd przepchnął 3 ustawy? jedna o podwyżce cen prądu druga o podwyżce cen wody trzecia o zablokowaniu rozwoju źródeł energii odnawialnej! jesteśmy jedynym krajem w Europie w kórym nie będzie energii odnawialnej! ale co tam ważniejsze sa tureckie serialiki i letnie wyprzedaże prawda?