Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mi ściemnia że się nie odzywał bo był z kumplem

Polecane posty

Gość gość

Muszę się wyżalić...Facet mi dziś napisał ,że wczoraj wieczorem się po 18 nie odzywał bo był z kumplem.no to mu napisałam,,to mogłeś chociaż SMS czasem napisać,,a on że ,,ten kumpel nie lubi jak przy nim grzebie w telefonie więc nie pisałem,,. Dziewczyny ja mam w to wierzyć

Gość gość
Sobota wieczor z kumplem??? Chyba, ze byli wyrywac panienki....

Gość gość
Mówił że pili piwo ...Mi chodzi o fakt że ten kumpel nie lubi jak on grzebie przy nim w telefonie...

Gość gość z Paryża
Lecz się na nogi bo na głowę już za późno

Gość gość
Ja także nie lubię jak ktoś rozmawia ze mną i pisze coś na telefoniku, zawsze się denerwuje i mówię wprost ze albo zostawia telefon, albo się żegnamy :D wiec to możliwe, ze było tak z tym kolega. Myśle, ze niepotrzebnie się denerwujesz o to. Odpuść :)

Gość gość
moj byly facet tez tak mowil wczesniej zanim zaczelo mu na mnie zalezec...

Gość gość
Nie potrafię uwierzyc mu w taka scieme..

Gość gość
No ja tez bym nie uwierzyla. Jednegondlupiego smsa mogl wyslac.

Gość gość
nie powinnaś wierzyć bo to jest ściema ;-/ kumpel może nie lubić ale nie może mu zabronić ;-) gdyby mu zależało na kontakcie z tobą i na tym abyś się nie martwiła to by po prostu napisał i nie szukał wymówek. ileż może trwać wysłanie sms o krótkiej treśći? ja potrafię napisać coś nawet zbyt uważnie nie patrząc w tel,myślę że większość ludzi to potrafi. Jego zachowanie nie musi oznaczać,że był z kimś innym ale na pewno świadczy o jego umiarkowanym zaangażowaniu w relację. Ja bym nie robiła awantury tylko przy najbliższej okazji odwdzięczyła tym samym.

Gość gość z Paryża
Jak śmiał się zerwac ze smyczy na kilka godzin i nie wysylac smsa co godzinę do jaśnie pani bluszcz☺

Gość gość
Wolności ma dużo.zle się czułam przed okresem nie chciałam by przyjeżdżał.mi chodzi o to w jaki sposób wytłumaczył się z tego że milczał 4 godz.ok popil z kumplem ale pisanie mi że jego kumpel nie lubi jak on przy nim pisze to już masakra jakaś

Gość gość
Bo to była inna babka przy której nie chciał pisać do mnie o to chodzi.

Gość gość
Taaa jasne i Ty uwierzylas? Może i był z kumplem, ale na tyle zajęty wykrywaniem lasek ze nawet jednego smsa nie miał czasu napisać :D. Nie bądź naiwna

Gość gość
Milczał od 18.30 do 22 .Napisał dwa smsy a ja nie miałam zasięgu.myslal że nam wyłączony.zadzwonil do mojej siostry czy jestem w domu a ja już spalam.rano zrobiłam reset telefonu i dotarły jego smsy i połączenie.nie,nie wierzę mu.choc on się zapiera ale cóż

Gość gość
Wmawia mi że ja też mogłam pisać.a ja mu na to że na mojego ostatniego smsa już nie odpisal to co miałam się narzucać? Teraz mi napisał ,,kocham cię,,a ja już nic.to się samo skończy bo taka ściema z tym kumplem to już chamskie było

Gość gość
U mnie kiedyś zaczynało się podobnie i miała to gdzieś ale to był błąd. Po jakimś czasie wynajęłam detektywa- panią Skrzypek z Wrocławia. Okazało się, że byłam okłamywana od miesięcy...

Gość gość
I ja mam przez takie coś z nim zerwać.ja mu to napisać

Gość gość
To bylonpodejrzane z tym kumplem ale zanim zerwiesz to bajpierw lepiej upewnij się czy Cie oszukuje i czym predzej sprawdź jego telefon, poczytaj smsy i rozmowy na fb- niejednego możesz się dowiedzieć... Może cos ukrywa, z kimś pisze. Lepiej wiedzieć wczesniej niż pozniej czy jest d...m.

Gość gość
Telefonu nie przeglądam ale do Facebooka podał mi hasło i jest nim moje imię.ja też czasem nie odzywalam się kilka godzin ale nigdy nie w sb wieczór .Źle to widzę.ten tekst jest upokarzający bo tak śmieszny że szok.

Gość gość
To przejrzyj w końcu po kryjomu ten telefon, co z tego ze masz dostęp do jego FB, może celowo nie ma tam żadnych ,,ciekawych" rozmów, może na biezaco wszystkie usuwa. Popatrz mu w smsy czy nie pisze z jakąś laska, może akurat w telefonie cos ukrywa, może właśnie kogoś poznał gdy rzekomo ze wzgledu na kumpla nie odpisywal. Nawet jesli nic tam nie znajdziesz, zrób to dla własnej spokojnosci. Jak juz przeczuwasz ze facet kręci to znaczy ze tak jest, intuicja się nie myli zwykle...

Gość gość
Kusi mnie detektyw ale to kupa kasy. Nie wiem jak to wyposrodkiwac żeby nie wyjść na podejrzliwa b***h ...Która nie ma zaufania ale to nam ufac mu bezgranicznie? Tak się nie da. No jak kurna kumpel zabronił mu pisania smsów przy nim jak z nim jest. Kumpel kumplowi? Chyba że chce wzbudzić we mnie zazdrość lub chce bym sama zerwała bo sam nie ma jaj

Gość gość
Popieram pomysł ze sprawdzeniem mu telefonu- może dzięki temu wiele się dowiesz bez wynajmowania detektywa

Gość gość z Paryża
Ja nie rozumiem dlaczego facet nie może miec własnego życia. To ze ty nie masz to nie powód zeby jemu odbierać.

Gość gość
Ale jesteś durna, facet nie pisał smsków przez 5 godzin a ty już aferę robisz. Założę się, ze to tylko wymówka, ze kumpel nie lubi, jak ktoś przy nim pisze. Ale prawda jest inna niż ci sie wydaje - koleś po prostu chciał odpocząć od takiej bździągwy bez własnego życia i mieć chwile spokoju od smsow.

Gość gość
Przecież pisałam że potemsie odezwał i dzwonił do mojej siostry by spytać czy jestem w domu.sprawdzal mnie. On chciał odetchnąć? Ja sama mu napisałam że wolałabym spotkać się dziś a nie w sb.wiec gdzie go mecze? Mi chodzi o sposób w jaki wytłumaczył się z niepisania do mnie a zwykle sam mnie bombarduje smsami.

Gość gość
A dzis niby dlaczego nie przyjechal? I wyslal smsa....he, smieszne, czyje ze to "zwiazek" na odleglosc.

Gość gość
Jeżeli masz wątpliwości co do swojego faceta, to moim zdaniem warto wynająć detektywa aby to zbadał, zobacz na DetektywGdansk.pl ma bardzo wysoką skuteczność działania.