Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z Was ma wózek Greentom? Polecacie czy odradzacie?

Polecane posty

Gość gość

Jw

Gość Kate002
Kuzynka sie zastanawia czy go kupic, waha się bo ja namawiam zeby kupila barlette z adamexu. Klasyka jest najlepsza, gleboka gondola zapewnia bezpieczenstwo a w spacerowce tez dziecko ladnie siedzi :)

Gość gość
Te wózki greentom wyglądają poprostu tandetnie. Jakby miały sie zaraz rozpaść.

Gość Klarciaviktori
Niestety nie znam wiec nie mogę wyrazić opinii. Ja kupiłam wózek z polskiej firmy Tutek i z tego wózka jestem mega zadowolona. Moim faworytem został model timer.

Gość gość
O matko ten wielokolorowy tutek. Glupio by mi bylo z ta tecza wyjsc na ulice. Sama jestem ciekawa greentoma

Gość gość
A mi się podobają te wózki cossatto. Są piękne kolorowe i całkiem inne niż wszystkie na ulicach. No ale niestety drogie. Też się zastanawialam na dzień greentom ale rzeczywiście wyglądają jak taki plastik fantastyk Kupiłam Joie jest super. Małego przełożyłam do spacerówki jak miał 6,5msc Ma dużą przedłużana budke jest wygodny i składa się jedna reka. A w dodatku jest sliczny Nie jest jednak lekki bo waży ponad 8kg No i nie nadaje się na wertepy raczej do miasta...

Gość gość
Nie odradzam dziewczynom które mają równiutkie drogi i chodniki, u mnie taki wózek nie dałby rady dlatego wybrałam xlander x-move, ten jest nie do zdarcia i wszędzie pojedzie