Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poznać czy facet chce związku czy tylko seksu?

Polecane posty

Gość gość
Poza tym pamiętaj ze mężczyźni jesli chcą dobrać sie do naszej bielizny to doskonale wiedza jak maja sie do tego zabrać. On doskonale zdaje sobie sprawę z twojego zauroczenia woec idzie w te stronę bo ty naiwnie będziesz mu wierzyła w każde słodkie słowo. Nawet nie zdajesz sobie sprawy co mężczyzna potrafi wygadywać koedy chce z kimś seksu. Mi jeden obiecywał miłość. Ochy i achy. Tylu pięknych i słodkich słów to chyba od nikogo nie usłyszałam na jednym spotkaniu. Odkrył karty dopiero kiedy powiedziałam ze nie jestem naiwna i nie musi mnie namawiać na seks bo jakos dorośli ludzie możemy to zrobić. Całkiem inna gadka. Problem teraz jest taki ze Ty masz motyle w brzuchu i nie będziesz zwracala uwagi na to co Ci tu mówimy. Jesli chcesz rady starszej koleżanki która swoje juz przeżyła to naprawdę daj spokoj i poznaj jakiegoś fajnego faceta który na pierwszych spotkaniach skupi sie na poznawaniu Cie w sensie psychicznym a nie fizycznym tłumacząc to tylko chęcią pieszczot. I zastanów sie dlaczego prosił zebys niczego nie mówiła przyjacielowi hmm? Moze wie ze przyjaciel twój wkurzyłby sie gdyby sie okazało ze on chce Cie po prostu wykorzystać

Gość gość
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Z tego co wiem to umawia się z różnymi dziewczynami, bo chyba szuka dziewczyny, ale nie ma szczęścia w miłości. Wiem od przyjaciela, że się umawiał z jakąś starszą od siebie kobietą z dzieckiem z daleka, no ale chyba nie wyszło, no i od przyjaciela też wiem, że nie ma szczęście w miłości i że ostatnim razem kobieta go zostawiła po 2 czy 3 latach. Mnie bardzo zastanawiało to właśnie, dlaczego nie chce, żebym mówiła o naszym kontakcie przyjacielowi, tzn. to było tylko na pierwszym spotkaniu, ale potem nic innego nie mówił, więc ja przyjacielowi nadal nic nie wspomniałam. Natomiast na początku mojej i JEGO znajomości nas przyjaciel nas swatał, o czym wiedziałam i ja i on. Dlatego tym bardziej jest to dla mnie niezrozumiałe. Pytałam go o to, ale wymyślił taką wymówkę, że wiem, że kłamał. Wtedy, kiedy się do mnie dobierał na 4 spotkaniu i jednocześnie pierwszym sam na sam w mieszkaniu to było tak, że przyjechał do mnie, ale było już późno, a on był zmęczony po pracy i zasnął. Jak się potem w nocy obudził to zaczęliśmy się całować, a potem zaczął się do mnie dobierać. Nie chciał za bardzo odpuścić wtedy, mówił, że mnie nie ubędzie, a jak mu wyjaśniałam, że ja się szanuję i nic z tego i że niektórych rzeczy się z kolegami nie robi to on na to, że z kolegami też się nie całuje i że to co robi to dlatego, że go pociągam. Już myślałam o tym w ten sposób, że to może po prostu zdrowa reakcja zdrowego faceta, który śpi w jednym łóżku z dziewczyną, która go pociąga, a skoro przeprosił to uznałam, że wszystko w porządku. Wiem, że może nie powinnam z nim spać w jednym łóżku, ale w końcu to dobry znajomy, on zasnął w moim łóżku, po drugiej stronie łóżka, a ja nie chciałam go budzić ani spać na podłodze, zwłaszcza, że wcześniej zdarzyło nam się tak zdrzemnąć jak byliśmy ze znajomymi i nic się nie działo.

Gość gość
Sorry ale totalna frajerka z Ciebie. Typ nie jest Tobą zaintereseowany na poważnie, umawia się z innymi, zataja Wasze spotkanie przed kumplem, czyli nie chce żeby ktoś wiedział o jakichlolwiek Waszych relacjach. Jak myślisz głupiutka, dlaczego? Bo jak Cię bzyknie to zniknie a Ty bedziesz beczeć. :) I nie łudż się, on sypia z innymi i dlatego znika z eteru na miesiąc. A do Ciebie pisze tylko po to zeby mieć kontakt i w razie korzystnych okoliczności Cię zaliczyć. Zadaje pytania? To stary chwyt zebys myślała ze go interesujesz jako kobieta. Naprawdę jesteś tak naiwna? Ja prdl..... :D

Gość gość
No co wy. To prowo,dość nieudolne

Gość gość
Ja tez mam kumpli wielu takich jeszcze z dzieciństwa i niejednokrotnie po imprezach któryś u mnie spał. Każdy sie dobierał przynajmniej raz ale nie dlatego ze ja ich pociągałam bo oni mnie postrzegają jak kumpla typowo ale dlatego ze po prostu im sie chciało w danym momencie i jeszcze byli pod wpływem. Z kumplem żadnym nigdy do łóżka nie poszłam bo ich doskonale znam i wiem ze do miłości to im daleko. On był, Ty byłaś pod ręka. Daj sobie spokoj z tym chłopakiem. On naprawdę niczego do Ciebie poza pociągiem seksualnym nie czuje