Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż się zakochał...co robić?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś 11:53 większych głupot nie czytałam. Twój swiat jest pełen kalkulacji i wyrachowania...a słyszałaś Ty kiedykolwiek o prawdziwej, wiernej miłości? Zgłoś gość dziś 11:53 bo jesteś kobietą a nie facetem i tyle. Faceci są inni a kobiety inni. Poza tym nie rozumiem jednej rzeczy. Faceci są prości jak budowa cepa a nadal są kobiety które nie wiedzą jak cepa używać. x To co napisałam słyszałam od facetów. Mają do mnie wielkie zaufanie. Jesteś naiwna

Gość gość
Wolę być naiwna niż tak wyrachowana...

Gość gość
To tak jakby zaprzeczyć istnieniu prawdziwych, lojalnych związków...że niby takie wymarły, takich nie ma... Nie zabij we mnie wartosci.

Gość gość
Jak zwykle kobiety wiedzą wszystko lepiej, nawet to jacy powinni być czy są mężczyźni. 1. Wygląd kobiety zawsze jest ważny, najważniejszy. Jeśli kobieta się facetowi nie podoba to się nie zakocha. I teraz dwie uwagi, bo peqnie kakas brzydka kolezanka ma meza. Po pierwsze są różne gusta i nieraz autentycznie może podobać się coś co większości się nie podoba, dwa są faceci którzy wiedzą że ładnej nie będą mogli mieć więc wybierają brzydzsza ( współczuję takiej sytuacji) 2. Miłość i sex to dwie różne rzeczy. Mogę kochać żonę, ona może być bardzo ładna ale nie widzę żadnego powodu żeby przy nadarzajacej się okazji zdradzić ja. Moje uczucia do żony się nie zmienia. I tutaj też dygresja. jak masz ładna żonę to inna równie ładna czy trochę ładniejsza aż tak wielkiego wrażenia nie zrobi na tobie, jak masz brzydka to zrobi. 3. Nie mierzenie facetów swoją miarą bo to nic nie da. 4. Na pocieszenie powiem że zdradzając nikt nie chce się rozwodzić czy porzucić rodzinę, taki poprostu sport.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć, czy to mu przejdzie, co robic w takiej sytuacji, jak do męża dotrzeć, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
No nie, zdradzacie dla sportu??? zamknij lepiej mordę! no jak wyda, to ci żona tylko kopa w dupę da!

Gość gość
a wyda się na pewno!

Gość gość
No i co jak się wydaje, następny będzie taki sam jak ja. Poza tym wydaje mi się że do pewnego momentu to akceptuje, zresztą jak każda kobieta. Wiadomo że żadna by nie chciała jakby mąż co druga czy trzecia noc spędzał z inną. Ale raz czy dwa razy do roku to jeszcze nie jest tragedia, a jak zrobię to tak żeby się niezaorientowala to super. Widzę podobnie po małżeństwach wśród znajomych, oni się nie chwala, one nie pytają i każdy jest szczęśliwy.

Gość gość
Wydają się romanse, jednorazowe skoki w bok szybko są zapominane.

Gość gość
Taa jesli zdradza to tylko po wielu latach i z powodu wypalenia... Hahaha dobre!

Gość gość
12:25 Czyli tak się pocieszasz, że inni też :) to muszę cię zmartwić nie wszyscy :)

Gość gość
niech sobie tak tłumaczy ten dziad...nie ma żadnych zasad, to jest straszne...

Gość gość
Dziewczyny najgorsze jest to, ze zaden facet nie ma zasad wsrod kobiet znajda sie kobiety z klasa, reszta nie zdradza ze strachu albo wpojonych 'wartosci'

Gość gość
12:25 facet ma rację, nie ma takiego który nie zdradził, chyba że ostatnia melepeta.

Gość gwoli wyjasnienia
dzis 10:44 A to Bog przyzwala na takie podwojne zycie? Jeszcze wrecz w tym pomaga zonie? Moze nie pisz juz nic wiecej ... bo mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera jak cie czytam.

Gość gość
A dlaczego niektórzy mają pretensję do tej młodej dziewczyny? Przecież nie będzie chodziła naburmuszona w pracy, żeby przypadkiem nie spodobała się jakiemuś facetowi. Ja bym miała pretensję do męża, bo to w końcu on Ci ślubował, zresztą niezłych macie facetów...

Gość gość
powiedz mu zeby nie mowil o niej.

Gość gość
Wyjeb go Z domu i chodź do mnie

Gość gość
powiedz mu co o tym myslisz.