Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlasne zarcie wyciagneli, co za buractwo

Polecane posty

Gość gość

Laska masakra :( z 150 wzrostu , gruba az kwadratowa, jej nie lepszy facet i ich synek jedyny normalny z tej bandy zamiast stanac do bufetu ( jestesmy na promie w drodze na Gotlandie ) jak cywilizowani ludzie to wyciagneli walowke :o jajka na twardo , kanapki, herbate w termosie. Szok co za buraczarstwo

Gość gość
Ja pierdykam nie masz co robić? Mogłaś im smacznego życzyć. A burakiem sama jesteś.

Gość gość
ile takich tematów jeszcze załozysz buraczyno ?

Gość gość
Hehe juz sie oburzacie :) a wiecie dlaczego? Nie dlatego ze jestescie takie dobre , wyrozumiale i tolerancyjne tylko dlatego ze same jestescie takie wsiury co na urlop z gotowanymi jajkami i konserwami jezdza

Gość gość
Pewnie bede kupowała z brudnego baru / restauracji przeterminowane żarcie bo ty masz taki kaprys ? prosze cie wrzuc na luz buraczyno

Gość gość
I te buractwo się nie struje bo wie co je, a ta wasza burżuazja niech je jedzenie niewiadomego pochodzenia z baru haha

Gość gość
gość dziś Hehe juz sie oburzacie usmiech.gif a wiecie dlaczego? Nie dlatego ze jestescie takie dobre , wyrozumiale i tolerancyjne tylko dlatego ze same jestescie takie wsiury co na urlop z gotowanymi jajkami i konserwami jezdza xxx tu dobroć nie ma nic do rzeczy po prostu nie interesuje mnie co robi ktoś obok jeżeli nikogo nie krzywdzi ani nie łamie prawa, a ty odbijak piłeczkę jak typowa kafe-kura "jak stajesz w czyjejś obronie to znaczy że sam jesteś jak on i pewnie tak samo żyjesz" Jesteś zwyczajnie ograniczona moja droga...

Gość gość
Ja tez bym wolała wyjąc swoje pudełka przynajmniej wiem co jem a tam w bufecie to sama chemia i glutaminiany sodu bleee wiec nie wiem co za problem widzisz?