Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o pralni pranie na dowóz z Krakowa

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję oddać dywan do prania , słyszałam dużo dobrych opinii na temat tej pralni, ale chce poznać jeszcze Wasze opinie. Co o niej sądzicie ? :-)

Gość gość
Uważam, że ta pralnia jest zajefajna i dobra, Ludzie tam pracujący dbają o nasze rzeczy, aby nie uległy zniszczeniu. Spokojnie i śmiało możesz zlecić tej firmie dowolną rzecz. Serdecznie ich polecam.

Gość gość
Są profesjonalni pranie zrobione czysto pachnąco świeżo i tanio serdecznie polecam są mega w tym co robią.

Gość gość
Według mnie jest to rewelacyjna Pralnia którą z całą odpowiedzialnością mogę polecić każdemu.

Gość gość
Uważam, że są najlepszą pralnią z jaką miałam do czynienia. wszystkie rzeczy jakie oddałam do nich do prania wróciły nieskazitelnie czyste i pachnące ja na 100% jestem zadowolona i wszystkim którym zależy na dobrej pralni również polecam

Gość gość
Jedna z najlepszych pralni w Krakowie , żadnej innej bym nie wybrała oni robią świetną robotę są bardzo uczynni przy zabieraniu np. dywanu z domu. pranie to tylko z nimi serdecznie polecam :-)

Gość gość
Z mojej strony jest to rewelacyjna pralnia . Pranie od nich jest zawsze czyste świeże i pachnące. Serdecznie polecam tą pralnię

Gość gość
Najlepsza pralnia, która zrobi to idealnie jest to pralnia pranie na dowóz z Krakowa. Serdecznie polecam

Gość gość
Ja znam https://www.pralniaiprasowalniadlaciebie.pl/ . Zajmują się nie tylko czyszczeniem dywanów, ale również i ubrań! W mgnieniu oka przyjeżdzają do Ciebie, aby zgarnąć zamówione "pranie" Następnie przywożą je znowu do Ciebie. Czy istnieje wygodniejsze rozwiązanie?

Gość Marta877
Pierwszy raz oddałem pranie do pralni i nie zawiodłam się. Plamy których nie mogłam odeprać w domu znikły a ubrania wróciły pachnące

Gość gość
Super pralnia, nie trzeba się bac ze ubrania wróca zniszcozne

Gość gość
Pranie na dowóz jest bardzo dobre !

Gość gość
Pranie na dowóz ma bardzo ciekawe ceny a jakość usługi jest bardzo wysoka

Gość gość
a ja jednak wolę tak normalnie w domu. Przecież to nie problem jak mam pralkę.

Gość gość
No tak. Pranie, prasowanie... Pracuję do godziny 17.00, a potem chcę mieć czas dla dzieci. Zdecydowanie wolę Pranie Na Dowóz. Oszczędność czasowa, a poza tym ja nie lubię prasować.

Gość gość
Taka opcja jest też fajna dla osoby, która bardzo dużo pracuje i dużo ma delegacji. Dla mnie Pranie Na Dowóz jest bardzo pomocne!

Gość gość
Właśnie tak jak dla mnie. Sorry, ale nie mam na to czasu i z Prania Na Dowóz korzystam. dzięki czemu ja, dzieci i mąż mamy czyste i wyprasowane ciuchy!

Gość gość
i dodaj jeszcze, że dzięki takiemu rozwiązaniu macie też więcej czasu dla siebie!!

Gość gość
otóż to! Dla mnie Pranie Na Dowóz to idealna opcja.

Gość gość
Niestety, pranie wróciło wilgotne i gorące w zaparowanych foliowych workach, garnitur nadal brudny, a poduszki z kanapy zostały zniszczone. Na trzy wysłane wiadomości z reklamacją - zero reakcji. Nie polecam.

Gość gość
Bo pewnie korzystałaś z Prasologii. Tylko tam takie numery przechodzą. Oddaj do Prania Na Dowóz, a będziesz mieć spokojną głowę.

Gość gość
pranie Na Dowóz jest super opcją dla mnie!! Bardzo dokładnie prasują.

Gość Agata

a ja bardzo lubię jak Pranie Na Dowóz wypierze moje rzeczy. Jestem osobą niewidomą i wiadomo, że podczas prania mam problem z łączeniem kolorów. oddaję pranie do tej pralni i mam święty spokój.

Gość goscx

Ja też sądxzę, że pranie na dowóz to bardzo dobra możliwość. Jeszcze nie korzystałam, a już mi sie podoba. Nie cierpię prasowania, a tu za mnie to zrobią!

Gość goscx

Teraz już skorzystałam. Pranie wyprane i wyprasowane tak jak lubię. Fajna firma i będę korzystać

Gość Halka

Ja korzystam ze strefy prania, tez maja na dowoz! a nie wiedzialam nawet ze inne sa tez! Ja mieszkam niedaleko strefy wiec chodze na piechotke ale wiem ze dojezdzaj do klientow 🙂

Gość Ewa

no właśnie. to zależy kto i gdzie ma bkisko. ja akurat mam blisko do Prania na Dowóz i albo sama im zanoszę, albo też do mnie podjeżdżają!

Gość Anna

kilka razy tam oddawałam pranie jsk nie miałam czasu prasować. wyprasowali mi solidnie, więc czasami korzystam.

Gość jajaja

Bardzo dobra pralnia. Polecam! A co najważniejsze zabiorą i oddadzą pranie z dowozem do domu. Wygodnie i praktycznie 🙂 

Gość OsiemJeden
7 minut temu, Gość jajaja napisał:

Bardzo dobra pralnia. Polecam! A co najważniejsze zabiorą i oddadzą pranie z dowozem do domu. Wygodnie i praktycznie 🙂 

Najlepsza pralnia to PEPE pralnia w Krakowie zalozona w 2010 roku.Jedna filia znajduje sie na ulicy DLUG(A) a druga na DIET(L)A.Jak nabradziej polecam.Buhahahaha.