Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam prawo się czepiać?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam męża i dwie córeczki - 2 lata i 8 miesięcy. Dziewczynki raczej bezproblemowe i dość grzeczne. Wiadomo jak to maluchy w ich wieku. Prowadzimy z mężem 2 firmy i czasem babcie pomagają mi z opieką nad dziećmi. Dzieci zajmują większość mohego czasu resztę pochłania kontrola nad pracownikami kednej firmy. Całe dnie łatam między domem a firma z dziećmi za sobą,chyba że spia to zostawiam z babcia. Nie mam czasu na nic, nic w spokoju nie mogę zrobić. Mąż zajmuje się druga firma bardziej czasochlonna. I całe dnie nie ma go w domu, wpada w środku dnia na troche. Problem polega na tym, że wczoraj np była niedziela,nie miał czasu nigdzie że mną wyjechać, ale jak sąsiedzi przyjechali to siedział na dworze z nimi w najlepsze 2 godziny. Wieczorem miała przyjechać znajoma z mężem. Oczywiście mąż był na dworze i siedzieli tam i pili piwko a jak przyszli pp godzinie dodomu to ja byłam na piętrze bo usypialam dzieci. Zeszlam na chwilę po jakimś czasie a potem znowu musiałam iść na górę bo dziewczynki plakaly. Frustruję mnie to że nie mam z kim pogadać, nikt mnie raczej noe odwiedza. A mąż ma codziennie praktycznie jakiegoś gościa. Dobrze wie że brakuje mi towarzystwa, ale nie rozumie o co ja się dziś czepiam. A mi towarzystwa i rozmów brakuje:(

Gość gość
No to zaproś sobie jakąś koleżankę i drinkuj z nią wieczorem a mąż niech ogarnie dzieci.

Gość gość
Zaprosilam właśnie na wczoraj koleżankę z chłopakiem. miałyśmy się napić drinka a trn chłopak miał być kierowca bo na wsi mieszkamy, tu taksówki nie jeżdżą. Ale mój mąż był na dworze jak przyjechali i tam siedzieli a ja dzieci musiałam ogarnąć, bo oni mieli "zaraz" przyjść...

Gość gość
A nie masz języka żeby powiedzieć mężowi aby zajął się dziećmi?

Gość gość
Kiedy to nie działa, bo zawsze wymawia się nadmiarem pracy.kaze mi iść robić to co on musi a on posiedzi z dziećmi. Tylko dobrze wie że tego moe zrobię bo nie potrafię...

Gość gość
Wy to macie potulne charakterki. Ja wyjrzalabym przez okno i wyraznie krzyknela "a ty c***u zapomniales o co dzis cie prosilam?" i by zaraz przyszedl do dzieci. Loniec tematu.