Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24 lata i musze mieszkać z matką już nie mogę wytrzymać

Polecane posty

Gość gość

Masakraaa, nie mogę żyć normalnie ogólnie to toksyczna baba i działa mi na nerwy. Ps płacę za mieszkanie to ona nie płaci.

Gość gość
czy mogę wyeksmitować ją z mieszkania? błagam , pomózcie bo już nie wytrzymuję

Gość gość
To wynoś się, z taką toksyczna mieszkasz, patolu? Nie ma znaczenia, że płacisz, to nie twoje lokum, gowniaszu.

Gość gość
Nie możesz jej wyeksmitowac, możesz natomiast płacić jej alimenty, skoro masz kasę.

Gość gość
Lokum jest z miasta i mi się nalezy tak jak i jej, za pol roku mamy dostać nowe mieszkanie czy moge jakis wniosek pisać ze chce oddzielnie? To o eksmisji to podszyw

Gość gość
Pisz w takim razie do miasta, tutaj nikt nie rozdziela mieszkań, matka pewnie się przyda jak urodzą się słodkie wnuczęta, oczywiście do niańczenia.

Gość Tadeusiak
nie martw się inni mają gorzej, ja mam 34 lata i mieszkam z rodzicami i siostrą w małym mieszkanku, mój pokój ma 2x3m ciągle ktoś mi wchodzi do pokoju bez pukania nawet konia sobie spokojnie strącić nie można, i cały czas ktoś coś ode mnie chce, bez przerwy hałasują nie ma chwili spokoju nie mogę już wytrzymać niesamowicie mnie wkurza moja rodzina no ale co mam zrobić - muszę to jakoś znosić i z nimi wytrzymywać bo pod most przecież nie pójdę mieszkać :(

Gość gość
Nie chce miec dzieci a matka i do tego sie nie przyda bo chla a najmlodsze dziecko jej zabrali czyli moją siostre

Gość gość
15:45 Ja nie mam wcale pokoju, mieszkam z matka w jednym i dwoma psami (nie moimi) zeby spac musze miec zatyczki do uszu.

Gość gość
Tadeusiak, rozbawiłeś mnie, w gruncie rzeczy widać, że kochasz swoja rodzinę i będziesz za nią kiedyś tęsknił. Pozdro!

Gość gość
Masz 24 lata, matke alko, nie chcesz miec dzieci, czego chcesz? Może idź do pracy, wynajmij z kolegami jakies mieszkanko, spotkaj dziewczynę, załóż rodzine i przestań się nad sobą użalać. Twoje życiowe dążenia i marzenia kończą się na pozbyciu matki, żałosne, wybacz.

Gość Tadeusiak
do gość dziś No kocham rodzinę ale to nie znaczy że mnie ona nie wkurza, ciężko mieszkać w tyle osób na małej przestrzeni wolałbym mieszkać sam a rodzinę tylko odwiedzać codziennie no ale nie mam pieniędzy żeby mieszkać samemu :(

Gość gość
Nie chodzi o pozbycie chce po prostu miec swój kąt