Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Książęca para z dziećmi w Polsce! Jestem zachwycona!

Polecane posty

Gość gość

Co za spokój, klasa, styl. Dzieci przesłodkie, pięknie ubrane, a Kate? nie mogę się na nią napatrzeć. Inteligentna, dostojna, elegancka jak zawsze. No nasza para prezydencka zwłaszcza pani prezydentowa też niczym nie odstaje. Nie dość, że bez tłumacza rozmawia z gośćmi w przeciwieństwie do tłustej Komoruskiej betoniary to jeszcze zgrabna, pięknie ubrana. Wreszcie nie ma obciachu przy takich gościach!

Gość gość
Zeby sie nie zesrala z tego zachwytu loch :D

Gość gość
świnie z KOD-u pewnie spać nie będą mogły dzisiaj hihihi :D

Gość gość
gość dziś nie bój się :) takie syfiarstwo i chamstwo to tylko u ciebie na socjalnej melinie w Parzygirach Dolnych.

Gość gość
Fakt, para prezydencka super.

Gość gość
No też uważam, że wreszcie obciachu nie ma ;) Chociaż Kaczyńska też języki znała i potrafiła się zachować. też ładnie się ubierała i była zadbaną zgrabną kobietą a że urodą nie grzeszyła no to cóż nie jej wina że się taka urodziła. Uroda to nie wszystko klasy jej nie można było odmówić.

Gość gość
Czy wy macie z deklem? Co to za temat, płaca wam za to czy co ? Komorowska nagle wam sie przypomniała -:) a o Dudowej co napiszecie ? ze sukienka, ze pasek , ze buty a widziałaś jak łapami machała ? Kompletny brak ogłady . A poza tym co wy wiecie poza tym co wam powiedzą i każą gadać . Pustostan .

Gość gość
ja też nie wiem, jak można się tak rozpływać nad wizyta obcych ludzi, których autorka pewnie i tak nie zobaczyła. Dla normalnego człowieka jest oczywiste, że nie można porównywać Dudy z Komorowska, bo pochodzą z innego pokolenia. Kiedy Komorowska chodziła do szkoły, uczyło się w niej rosyjskiego, poza tym wtedy nie kładziono takiego nacisku na naukę języków. No, ale co bezmyślne pisowskie trolle mogą wiedzieć. Taki dostali przekaz dnia z Nowogrodzkiej, to piszą, bo 50 groszy nie wpadnie na konto.

Gość gość
Tusek się mógł nauczyć angielskiego a Kaczor do tej pory ani be ani me :P

Gość gość
Kate miała wieczorem sukienke Gosi baczynskiej :)

Gość gość
07.18. (09.03) Zaraz zaraz ...coś masz słabą wiedzę o swoich idolach -czy aby pani K. nie była z zawodu romanistką (tu mogę sie mylić ale chyba to jej zawód ) i nie uczyła w warszawskim liceum ?? Znaczy chyba na opanowanie języków czas i miejsce były :D . No a wychowywała się przecież nie w Kozimiechach Zarzecznych a w centrum Warszawy, chodziła raczej do dobrego LO, biedy nie klepała -wiadomo rodzice z "resortu:" : na studia poszła bodaj na UW .