Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeszczebedziedobrze

Problem w związku

Polecane posty

Gość Jeszczebedziedobrze

Cześć. Mam wielki problem nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Jestem juz od dluzszego czasu w zwiazku - jakies 5 lat z 1 facetem. Trzy lata temu oświadczył mi sie i podarowal pierścionek. Przez wiekszosc okresu naszej znajomosci pracowal on za granica i dosc rzadko sie widywalismy. Rok temu wrócił do kraju bo niby chcial juz ze mna byc nie tylko na odleglosc i w koncu zamieszkac ze mna. Oczywiscie tak sie nie stalo, w polsce znalazl sobie prace w delegacji i widywalismy sie co ok 7-10 dni. Jakis miesiac temu zadzwonil do niego szef z prośbą czy by nie wrócił do pracy. Pytał sie co o tym mysle i od razu mowilam ze nie chce dluzej zyc na odleglosc. Wczoraj jednak zdecydowal ze jedzie bo to niby dla nas bedzie lepiej itp. W ogole nie pomyslal jak ja sie czuje z tym. Mielismy plan razem zamieszkac a on woli sobie wyjevhac kilka tys. Kilometrow bo twierdzi ze bedzie nam lepiej jak zarobi kase. Problem e tym ze ja juz nie wiem co ja mam myslec skoro on nie potrafi ze mna zamieszkac choc caly czas powtarza ze by chcial. Nie wiem czy potrafie dalej czekać na to aż w końcu zdecyduje sie na cos wiecej niz tylko wspolny weekend. Powiedzcie co myslicie o takiej sytuacji?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli, co czuje, czy jeszcze będzie dobrze a ty bedziesz szczęśliwa oraz czy faktycznie to odpowiedni kandydat na męża dla Ciebie , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
To może pojedz z nim.

Gość gość
Strata czasu taki facet. Nie masz pewności czy Cie nie zdradza