Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że w Polsce mężczyźni pownni mieć prawo posiadania kilku żon

Polecane posty

Gość gość

Które oczywiście same się utrzymują. Z prostego powodu. Przystojnych mężczyzn brakuje, są już zajęci, muszą zdradzać swoje żony i dziewczyny by zaspokoić też inne. Nie lepiej załatwić to legalnie? Kobiety mają ogromne wymagania i nie pójdą z jakimś przeciętniakiem na randkę czy do łóżka, więc miałyby okaze wejśc w związek już żonatym przystojniakiem i dzielić się nim z innymi - to jedyny minus. Ale załatwmy to formalnie.

Gość gość
sorry chłopcze, uroda to nie wszystko, ja tam lubię jak facet nie jest idiotą, a widzę, ze ty nie spełniasz tego kryterium

Gość Facet125
Ty zboczencu! Erosomanstwa ci się za chciewa. Wypierdzielac mi stąd bo cię kopne w d**e laczkiem. Media!!!

Gość gość
gość dziś , przystojny + intligentny - możesz o tym zapomnieć,wszyscy zajęci, ale chętnie Cie przelecą, ale zapomnij ,że dla ciebie zostawiają swoje kobiety ;)

Gość gość
I "znów" kobiety na straconej pozycji,moze lepiej by było by to kobiety miały kilku mężczyzn.

Gość gość
Jedna kobieta potrafi z łatwością obsłużyć dwóch a nawet trzech mężczyzn w łóżku. Wobec tego każda kobieta może mieć trzech ru/cha/czy, męża też.

Gość gość
gość dziś , przystojny + intligentny - możesz o tym zapomnieć,wszyscy zajęci, ale chętnie Cie przelecą, ale zapomnij ,że dla ciebie zostawiają swoje kobiety oczko.gif wiem, mój też juz jest zajęty, przeze mnie. I tak przelatujemy sie bardzo regularnie:)

Gość gość
Kilka zon buahhha,skoro z jedna ledwie sobie daja rade,fantazja meczywora.

Masz moj glos 🖐️ Ale państwo będzie musiało wprowadzić program 1000+ dla brzydkich nudziarzy z kafełe... w ramach rekompensaty za brak żony :classic_cool:

Gość gość
Tak ,popieram,ale jak wejdzie taka ustawa,rownolegle powinna tez wejsc o przymusowym leczeniu idiotow z kafe,wtedy bede za.

Gość gość
To się może udać tylko wśród seniorów, bo na jednego pana 70+ przypada kilka pań :) W młodych i średnio młodych grupach wiekowych to mężczyzn jest więcej i żeby każdy miał możliwość spotykania się z kobietą, to niektóre kobiety muszą łaskawie swe wdzięki rozdzielać bardziej hojnie :)