Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cieszę się, że najbardziej popularna i przebojowa dziewczyna ze szkoły zawaliła

Polecane posty

Gość gość

studia humanistyczne hahaha i pracuje w rożnych sklepach juz kilka lat. Nic mi nie zrobiła, ale .... zawsze była wygadana, na kazdy temat, bardzo lubiana, sexbomba, wystrojona, kolezanki ja ubóstwialy, faceci tez. Osoba z duża siła przebicia powinna zrobić karierę. A teraz wymalowana gruba doopa drze mordę w sklepie haha No to ja, osoba, która w siebie nie wierzy, ma kompleksy, porównuje sie z innymi powinna zawalić sobie życie, ale daje sobie radę. To znaczy, ze nie tylko darcie mordy i przebojowość sie liczy.

Gość gość
Miałam taką samą koleżankę w liceum. Mucha nie siadała. I co? Pierwszy sem na studiach zawaliła, studiów nie skończyła. Obecnie już rozwódka z dzieckiem.

Gość gość
Też zauważyłam, że młodociane gwiazdy za c***ja nie dają sobie rady w dojrzałym życiu :P

Gość gość
No to sie przysłuchaj co takie osoby gadają ... tak naprawdę nic ciekawego i mądrego, ale mordy drą i sa pewne siebie to kazdy słyszy i podziwia

Gość gość
Hehe

Gość gość
Za te ostrzerstwa dopadnie cie w tym tygodniu zla zmora , bedziesz plakala ze sie z kogos wysmiewalas wlasnie wyslalam do ciebie zlom karme

Gość gość
15:56 A ja wysłałam do ciebie słownik ortograficzny. I żadne oszczerstwa, sama prawda. Przebojowość nie wypaliła jako sposob na życie i zaczęłaś sie bawić w wiedźmę buhaha.

Gość gość
Wiesz o tym, ze jak wysyłasz do kogoś " złom " karmę to ona do ciebie wraca? A tak poza tym to jestes niezłym oszołomem. Pewnie jakaś szkolna gwiazda, która utknęła w sklepiku w Pcimiu Dolnym. Too bad :D

Gość gość
Mówisz o niej źle a Ty kim jesteś ze źle innym życzysz ? Wcale lepsza od niej nie jesteś

Gość gość
Twoje słowa się jeszcze przeciwko tobie obroca , nie ma dymu bez ognia , jaka była , taka była i dostała za swoje a to ze się cieszysz może Ci kiedyś stanąć przed oczami

Gość gość
Ktoś też kiedyś będzie się cieszył ,jak Tobie autorko powinie się noga:)

Gość gość
16:29 A wlasnie , ze jestem, bo nigdy gwiazda nie byłam , nie byłam nawet za bardzo lubiana ludzie nie spodziewali sie po mnie niczego hehe a życie mam fajne. Nie muszę robić z siebie małpy w sklepie.

Gość gość
Wystarczy ze tutaj robisz z siebie malpe buahahahahaha

Gość gość
16:32 Według tego , co ludzie prognozowali to juz powinna mi sie noga powinąć a narazie mi sie dobrze wiedzie. To wlasnie ja powinnam być taka Grażyna ze sklepu a nie taka gwiazdeczka wymuskana uwielbiona, która wszystko miała. Jak widać, jestem lepsza, i nie tylko ja, wszyscy z naszej klasy studia pokończyli a ona jedna biedna nie hahaha Po co takie głupoty gadacie , ze ta X przebojowa to życie bedzie miała kolorowe a jakas mniej zwracająca uwagę na siebie dziewczyna kiepskie? G****o prawda okazało sie

Gość gość
16:47 A ty jesteś klakierem

Gość gość
Kipisz zazdroscia bo byla szkolna gwiazda i teraz jej nie wyszlo to sie cieszysz ?Jestes zalosna.Dobrze,ze takie soby jak ty omijam szerokim lukiem.Czego najbardziej nie trawie u ludzi to wlasnie zawisc.

Gość gość
Ale na ciebie dawne szkolne gwiazdki wsiadły hahaha Masz racje, darcie ryja to postawa w szkole , ale w konkretnej pracy juz niekoniecznie ,np. w finansach szkolne trzpiotki nie maja szans , trzeba cos umieć

Gość gość
U mnie jedna ma juz 30 lat i nadal sie uczy :D zawaliła studia - stosunki międzynarodowe, arab jej zrobił bachorka jak pracowała w uk, wróciła do polski z dzieckiem i teraz studiuje jakaś filologie :D rodzice musieli jej dać na wakacje w Sopocie , zeby sobie pojechała z kilkoma innymi frajerkami z pracy na magazynie, no proszę, rodzice mnie juz dawno nie sponsorują , jakiś wstyd i wyczucie trzeba mieć .

Gość gość
Ale wy bzdury gadacie , ja byłam zawsze skromna i cicha w szkole a mimo wszystko nikomu źle nie życzę , widocznie autorka wcale nie jest tak szlachetna jak próbuje to udowodnić skoro cieszy się z krzywdy innego człowieka , gdyby naprawdę była skromna i miła to by jej wspolczula

Gość gość
I nie jestes od niej wcale lepsza.Moze ona jest wlasnie lepszym czlowiekiem,bo nie dowartosciowywuje sie czyimis porazkami.

Gość gość
Nie smiej się dziadku z cudzego wypadku. Dziadek sie śmiał a tak samo (będzie) miał. O tym ci przypomina osoba, która czasem była nieco przebojowa i skończyła studia z dobrym wynikiem a jej praca została zachowana jako wzór dla młodszych studentów. Bądź życzliwa dla ludzi, a tobie też się w zyciu powiedzie. W przeciwnym wypadku oberwie ci się tak, jak temu, kogo najbardziej nienawidzisz.

Gość gość
No tak bo "studia " to taki wyznacznik prestiżu xd kiedyś mądry chinczyk powiedział " jeżeli się urodziłeś debilem , to choć skończysz dwa fakultety i tak debilem zdechniesz " :o

Gość gość
To nie był mądry chińczyk tylko debilka autorka tego wątku.

Gość gość
I nawet tu, szare mysze, bronicie gwiazdy, potencjalnie ona miała was za tło. Przebojowe zdziry nie szanują ludzi wokół siebie. Po co? Mozna juz zdjąć maskę .

Gość gość
autorko a jakie studia ukończyłaś? Gdybys skończyła jakiekolwiek, to nie deprecjonowałabyś ludzi po studiach, czyli przemawiaja przez ciebie kompleksy, agresja przez nie spowodowana i głupota.

Gość gość
No i co , co z tego ze miały nas za tło , bycie msciwym to nigdy nic dobrego ja taka nie byłam i nie będę

Gość gość
Chyba pójdę do niej do tego sklepu i jej wygarnę :)

Gość gość
To sie kupy nie trzyma, taka popularna i nikt jej pracy np. w urzędzie nie załatwił?

Gość gość
Bo taka jest prawda , dużo ludzi po studiach jest tak tepa ze się nawet do łopaty nie nadaje , teraz kończy się studia "bo tak trza" tylko ze na studia powinno się chodzić jak się ma coś naprawdę w głowie a nie "bo tak se chciem"

Gość gość
A może te słowa o debilu od urodzenia są o tobie, autorko? Urodziłaś się kretynką i nią pozostaniesz, obojętnie co skończyłaś albo nie skończyłaś. Dla takiej tępej dzidy jak ty, najważniejsze, że jakiejś koleżance której zawiściła, sie nie powiodło. To jeszcze nie świadczy o twoim sukcesie, obgadując tamtą dziewczynę nadal jesteś pełnym zawiści niczym.