Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobietom tak imponuje cwaniactwo i prymitywizm?

Polecane posty

Gość gość

Każdy cwaniaczek, głośny na zewnątrz, pusty w środku, bezwartościowy, który jedynie co potrafi to dowcipkować i cwaniactwo nie schodzi mu z mordy, drwi ze wszystkiego, wszystkich, a we łbie nic nie ma.

Gość gość
Wcale nie , tak Ci się tylko wydaje , ja mam spokojnego troskliwego chłopaka

Gość gość
Up

Gość gość
Długo nie potrwa I zaczniesz dawać na boku takiemu "mniej spokojnemu". Bo motylków ni ma, EMOCJI brakuje...

Gość gość
Bo ze spokojnym nudno, idzie do pracy, wraca , je , sprząta, nie chce sexu jak boli głowa, nie ma na kogo ponarzekać, flaki z olejem. A cwaniaczek to zerżnie kiedy on chce, czasem w mordę da, na dzifki pujdzie, wypłatę przepije, same atrakcje, jest na kogo psioczyć i jest kogo naprawiać.

Gość gość
Zglupiales ? W życiu bym nie chciała żadnego menela tego typu zawsze chciałam dobrego spokojnego i mądrego

Gość gość
Nie wymyślaj , tabuny kobiet woli spokojnych

Gość gość
Tak samo jak wiekszosc facetów woli delikatne skromne miłe , ale biorą sobie czarownice bo one same podrywaja a nieśmiałe się boją

Gość gość
Do związku tak, do seksu szukają sobie takiego "mniej spokojnego". Na boku. W końcu głupi spokojny misio się nie domysli. A nawet jak się domysli to nic nie zrobi. Taki spokojny i zakochany :D

Gość gość
Jakim kobietom imponuje cwaniactwo?? Skad te statystyki? No chyba ze o smarkulach z blokowisk mowa które jaraja sie burakami. Równie dobrze moge wydać osad ze facetom imponują zulice i dziadowy spod monopolowego o sczerniałych zębach i bedzie to brzmiało tak samo absurdalnie. Osobiście mam uczulenie na cwaniaków i bucow wiec nie pitol, ze kobiety wzdychają do patalachow.

Gość gość
Emocje

Gość gość
19:48 ochłon xd

Gość gość
Nie wiem ja tam lubię miłych :)

Gość gość
Witam zblzam sie do 30-tki miałem 3 dziewczyny wszystkie mnie po czasie rzucały bo "jestem bardzo spokojny człowiek" autor ma niestety racje :( Jak ktoś chce żyć bardzo moralnie i przestrzega wszystkich zasad przez co wygląda na mruka, w dłuższej perspektywie traci dziewczyny dla których jest "za nudny"

Popieram mojego poprzednika w 100% :) Nic dodać, nic ująć z jego wypowiedzi :)

Gość gość
Mój chłopak jest spokojny i jesteśmy razem 4 lata :) uważam że poprostu czasem trafiamy na złych ludzi a nie od razu ze wszyscy sa źli , trzeba próbować a wszysyko się ułoży :)

Gość gość
cwaniactwo i prymitywizm kobiety mylą z męskością i pewnością siebie. Szczerze ile to kobiet w młodości ma takich chłopaków, partnerów?; ile to kobiet ma z takimi dziecko?; Negatywne opinie o mężczyznach wynikają z WYBRANYCH mężczyzn przez kobiety; negatywne opinie kobiet wynikają z WYBRANYCH przez nich mężczyzn. Kobiety potrzebują huśtawki emocji. Kobiety nie wszystkie ale znaczna większość nudzi się ze spokojnym mężczyzną i zostawia go dla jakiegoś buraka. Wiele kobiet rezygnuje też ze swoich praw i przechodzi na islam dla muzułmanina, którego poznały na wakacjach. Mało to się słyszy?; Mało to się widzi? Taki Trynkiewicz ma żonę a wielu spokojnych dobrych mężczyzn np. w Polsce jest totalnie olewanych każdego dnia. To nie jest normalne ale to jest to co same WYBIERACIE i tym samym dajecie znak mężczyznom jacy powinni być by mieć u was powodzenie.

Gość gość
Każda żyjąca kobieta, niezależnie od intelektu, wyksztalcenia jest zachwycona i podjarana, gdy facet driftuje swoim trzynastoletnim BMW po tuningu i styra jakiegoś j******o leszcza i filozofa swoją dresiarska gadka, nawet kobiecie z pięcioma doktoratami imponują takie prymitywy.

Gość gość
A najlepsze jest to, że kobieta zawsze, ale to zawsze będzie zakrzykiwac rzeczywistość i udowadniać, że to wy jesteście głupi, nieinteligentni, a ten misio to wcielenie mądrości, cnót i ostoja spokoju, dlatego wylali go z podstawówki, a co dopiero jest skończył zawodówkę i jakiś kurs to jest tytanem intelektu w porównaniu do jakiegoś magistra leszcza, który ma tylko papierek, a misio ma "łeb na karku" i to, że tematy do rozmowy wycz rpuja się z nim po pięciu minutach to nic, bo jego intelekt odzwierciedla się " w czynach" czyli prowadzeniu tira, obsługiwaniu szlifierki, albo lewym handlu. :D

Gość gość
Doktorat nie świadczy o stanie duchowym kobiety i iq, Ja znalazłem miłą dziewczynę po technikum odziezowym, wcześniej byłem ze studentką i była dużo mniej ogarnieta

Gość gość
20:23 To jest jednostkowy przypadek, natomiast dla kobiet zawsze misio prymityw, który ma kurs i fach w ręku, a o jego "stanie duchowym" świadczy to, że nie tknął książki od lat, tylko mecze ogląda, poburkuje równoważniki zdań i robocza bo kolejne "biznesy" jest lepszy i bardziej ogarnięty od np. pracownika naukowego, który czyta tonę tekstów i ksiazek, pasjonuje się jakimiś "j******i filozofiami" jak np. ja biologia molekularna, co zresztą studiuje. No, ale zarabia o 2 tysięce mniej do przepierzenia na pierdoły, więc jest gorszy i przegrywa z cwaniacka morda misia, fura po tuningu i "fachem w reku', meczami, grubymi nadgarstkami i lewymi interesami.

Gość gość
Do 20:36 Dobre,dobre.

Gość gość
W tych czasach jest więcej debili i prymitywow po studiach , laski po studiach to zapierdzianie lalunie, które chcą się wybawic, i dawać po akademikach , częściej idzie spotkać normalną bez studiów , z facetami jest tak samo , sam jestem grafikiem samoukiem bez studiów i żałuję że byłem na studiach 1 rok , same barany

Gość taki jeden facet 33
dziś Bo takich kobiet i facetów jest więcej i Ci ludzie się dobierają na bazie podobieństw. Zapewniam Cię ,że znajdą się kobiety którym bardziej będzie odpowiadał taki właśnie naukowiec bo same mają naturę naukowca tyle ,że takie występują rzadziej tak jak i tobie podobnych jest mniejszość. Ja tam wychodziłem z założenia ,że wole być sam niż na siłę z kimś ,ale trafiłem na moją obecną żonę i tak sobie żyjemy. W zasadzie jesteśmy bardziej samotnikami niż duszami towarzystwa ,ale w sumie tak nam jest dobrze.

Gość gość
Tak kobiety wolą spokojnych misiaczków z którymi będą sobie siedzieć do końca życia. A tematy o tym jak zdradza bije, jaki z niego brudas i cham piszą krasnoludki.

Gość gość
To prawda, że na studiach jest dużo baranów, ale mało kto z tych baranów je kończy, wiem bo skończyłem studia i tacy idioci nie dotrwali do końca. Z laskami jest jakoś inaczej, często te głupie kończą studia, a mądrzejsze odpadają. To wszystko nie dotyczy jakichś zjepanych prywatnych uczelni, gdzie nie ma nawet prac dyplomowych, tylko jest "projekt" na zaliczenie studiów.

Gość gość
20:51 Nawet kobieta z naturą naukowca grawituje do cwaniaczkow i prostaków. Kobiety na trudnych, ścisłych kierunkach potrafią parować się z cwaniaki, prostymi fizol po "kursie", albo dres co lewe interesy robi. Po prostu tam gdzie cwaniactwo, głośne rechoty i prymitywy tam kobieta zawsze jest pierwszą. Choćby to była zakonnica i święta to marzy o przygodach u boku prymitywa, którego intelekt jest bardziej zbliżony do małpy lub bohatera filmów z Seagalem niż do spokojnego naukowca.

Gość taki jeden facet 33
no i co z tego ze projekt ..może być taki projekt wypłakany , wyżebrany ,albo zaliczony w inny sposób. :) .. podobnie jak awanse w firmie :)

Gość taki jeden facet 33
gość dziś To ,że jakaś kobieta studiuje kierunek ścisły nie oznacza ,że ma od razu naturę naukowca. Druga sprawa to jednak jakieś minimum wrażeń i emocji trzeba dostarczyć i nie musi to być bicie, picie ,rechoty i cwaniackie lewe interesy ,ale np jakiś wypad poza miasto, coś porobić razem nawet głupie kino, po prostu spędzić ze sobą fajnie czas( seks tez ,albo i przede wszystkim na początku związku, czysta biologia ) Nie myślicie chyba ,że można nic nie robić , 0 inicjatywy tylko stać i czekać i jakaś kobieta spadnie z nieba i się wami zainteresuje . Jakąś inicjatywę trzeba wykazać.

Gość taki jeden facet 33
Co do spokojności to własnie kobiety leca na spokojnych facetów tylko ,że ludzie jakos czesto myla spokój z byciem cichym i nieśmiałym ,a przecież spokój to nic innego jak zrównoważenie emocjonalne i silna psychika ,a właśnie taką mają cześciej takie cwaniaki ,a szczególnie ci od lewych interesów jakby taki nie był spokojny to by albo sie zesrał ze strachuj ,albo pozabijał wszystkich od razu ,a jednak taki żyje i robi interesy dalej ..także proszę o nie nadużywaniu słowa spokojny bo to jest zaleta ...bardziej pasuje tu określenie nieśmiali , niezaradni, tchórzliwi, mało życiowi, naiwni, łatwowierni faceci nie mają powodzenia ..z czym się sam zgadzam