Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieto po 40... czy przespałabyś się z osiemnastolatkiem?

Polecane posty

Gość gość
Spadaj spaślaku śmierdzący.

Gość gość
Mam 36 i 18latki wyglądają dla mnie jak dzieci. Aseksualne to kompletnie.. Tak 10 lat mniej to jest max, żeby czuć pociąg fizyczny. Masz marne szanse na 40latkę.

Gość gość
gość dziś ee zerowy argument, rozumiem ,że dawałaś doopy i bawiłaś się w słoneczko w gimbie .A jedyne o czym marzyłaś , to 3 dzieci i 500 plus x. Właśnie udowodniłaś, że nic nie rozumiesz, bo mimo swoich wiekowych lat, nie jesteś ani dorosła, ani dojrzała skoro po jednym zdaniu zarzucasz komuś dawanie doopy, tylko dlatego, że się z tobą nie zgadza. A to już patologiczne argumenty, a poziom jaki sobą prezentujesz jest niższy, niż ten od 18latka. Ogólnie idzie zauważyć, że masz tu o coś ból doopy, bo w spokojnym temacie rzucasz się i atakujesz jak fochata baba. No ale na szczęście to twój ból doopy. Dorośnij - to tyle do ciebie. Autora pozdrawiam i udanej konwersacji ;)

Gość gość
gość dziś 03.21 sama jestes durna cip/o, widać chętna jadzia z 30 kg nadwagą i spoconym januszem, albo kolejny niedoy****y prawik.Nadstaw się może cię wyroocha, od tyłu , bo ryj masz pewnie jak betoniara spod monopola x To nie do mnie był tekst, ale tu to dopiero się popisałaś i pokazałaś swój PRYMITYW poziom. Wyniosłaś to z domu rodzinnego czy to "nauka " życiowa? Nawet nie potrafisz dyskutować, a na swój brak argumentów odpowiadasz chamskimi wyzwiskami i ty zarzucasz autorowi brak dojrzałości i ogłady. A to żart. Kobieto lecz się na hormony, bo na głowę już za późno.

Gość gość
Nie, dzieciom opowiada się bajki do snu, a nie chodzi z nimi do łóżka.

Gość gość
Wspolczesny 18 latek mentalnie i fizycznie to jeszcze gimbus. Obudzcie sie i nie czarujcie :D Kiedys 18 latek zenil sie i pracowal na rodzine. Teraz rozbija sie samochodem ojca, wydaje kase matki i mysli tylko jak tanim kosztem poimprezowac

Gość autor pyt
Wiem jak wygląda typowy nastolatek - siłowienka, jakiś tam zarościk, żelik we włosach, kolorowe buciki, krótkie spodenki itd. Można powiedzieć ŁADNI CHŁOPCY - starsi panowie ustawiają się w kolejki :D :D :D To smutne... Całe życie staram się taki nie być, bo gardzę czymś takim :) Zarościk i siłowienka - trochę mi to trąca hipsterstwem, a to chwasty, których nie cierpię najbardziej. Więc przynajmniej z wyglądu nie jestem typowym osiemnastolatkiem :D Umysłowo też staram się, aby biedy nie było :) Wskażcie mi osiemnastolatka, który np. czyta książki filozoficzne (filozofia pesymizmu w moim przypadku :) ). Wskażcie mi osiemnastolatka, który w ogóle coś czyta! :D Chcę być kimś wartościowym, innym, a nie kolejną cegłą w ścianie

Gość gość
5.41 ja nie gustuje w młodacianych ,po prostu stwierdzam że jesteś durna i prymitywna tak ogólnie

Gość gość
i jeśli to był twój drugi post ten do mnie to jest gorzej niż myślałam ,nie wierzę że jesteś po 30,stare i durne

Gość gość
5.41 w ogóle niepojęte dla mnie że kobita ma taki język ohydny

Gość tylkogość
X11:00 potwierdzam jeśli to pisała 40letnia adresatka postu to autor przewyższa ją pod każdym względem

Gość gość
gość dziś 5.41 w ogóle niepojęte dla mnie że kobita ma taki język ohydny x No widzisz, a przyszła tu stawiając się jako wzór dojrzałości i zarzucając autorowi, że z dzieciakiem nie ma o czym dyskutować, bo to nie jej poziom. :) Nic tylko śmiech na sali.

Gość autor pyt
Fajnie, że objechaliście źle zachowującą się panią :D To się chwali ;) Zapraszam do dalszej dyskusji :)

Gość gość
gość dziś gość dziś a wiesz co mnie twój ból doopy obchodzi? Widocznie masz coś między nogami nie tak skoro piszesz w takim temacie.Czyli albo prawik , albo niedoroochana czterdziecha.A po drugie żryj kupę to kafe imbecylu

Gość gość
no i co z tego, po prostu gówniarz, który liznął lekcje wosu i sartre'a uważa się za dojrzałego, a jest smutnym małym peniskiem , który się naoglądał american pie.A te co go bronią mają wiadro między nogami, latawice z obwisłymi cycami.Normalny facet wyśmiał by gówniarza.No ale podniecajcie się dalej stare torby,To kafe jak nie pasi to na pudla komenty pisać.Mąż wie ,że jaracie się facetem w wieku syna?HALYNKY Z BIEDRY MARZĄCE O HOT ROMANSIE Z DZIECIAKIEM.ŻAŁOSNE STARE PRUKWY

Gość autor pyt
Sartre to egzystencjalizm Pani wszechwiedząca ;) Lekcje WOSu to jakiekolwiek elementarne podstawy - sądownictwo, które zaraz zostanie zniszczone, proces przepychania ustawy, ustroje itd. Ja się po prostu tym interesuję, mam wytworzoną własną postawę, swoje poglądy - tego nie zdobywa się tylko na lekcjach ;) A od mojego peniska proszę się odwalić - jest duży i szczęśliwy ;)

Gość autor pyt
Nawet źle się wyraziłem - tego NIE DA SIĘ zdobyć na lekcjach. Nauczyciel powinien zachęcać każdego, aby wytworzył własne poglądy. WŁASNE, A NIE CZYJEŚ. Mój nauczyciel w gimnazjum był na tyle nieprofesjonalny, że po pierwszej lekcji widziałem, że jest za PISem, także traktowałem go z pewną rezerwą i nie o wszystkim z nim można było gadać :) Pani trollującej dziękujemy, proszę się schować - krytyka jest dobra, ale tylko ta konstruktywna ;)

Gość gość
17.16 zaczynam myśleć że jesteś facetem którego rzuciła babka dla młodszego,pienisz się jak indor,nie kazdy kto tu się wypowiada ma 40 lat i jest wolny albo spragniony wrażeń ,nie wpadłeś na to?

Gość autor pyt
Ladies? :)

Gość gość
Nie, mialam duzo mlodszych partnerow, bo wygladam bardzo mlodo i niestety nie powtorzylabym tego. Lubie byc traktowana jak kobieta, a nie tylko obiekt seksualny, ale jak kto woli.

Gość gość
gość dziś no i co z tego, po prostu gówniarz, który liznął lekcje wosu i sartre'a uważa się za dojrzałego, a jest smutnym małym peniskiem , który się naoglądał american pie.A te co go bronią mają wiadro między nogami, latawice z obwisłymi cycami.Normalny facet wyśmiał by gówniarza.No ale podniecajcie się dalej stare torby,To kafe jak nie pasi to na pudla komenty pisać.Mąż wie ,że jaracie się facetem w wieku syna?HALYNKY Z BIEDRY MARZĄCE O HOT ROMANSIE Z DZIECIAKIEM.ŻAŁOSNE STARE PRUKWY x Już, czy jeszcze masz jakieś konstruktywne argumenty na poparcie tezy, jakim to dnem moralnym i społecznym jesteś. Masz straszny problem, albowiem agresja, zgorzkniałość, bezsilność i zawiść zalewa cię jak żółć wątrobę. A to nie wróży nic dobrego, ani dla twojego zdrowia fizycznego, ani psychicznego... no ale o tym drugim to już wiemy. Takim jak ty to można tylko współczuć, jesteś nikim, nikt się z tobą nie liczy, wiec jedyne co możesz, to swoim plugawym językiem obrażać innych w internecie. Lecz to tylko świadczy na twoją niekorzyść, nikomu z nas krzywdy wyzwiskami nie robisz, tylko sobie, ale pewnie tego nigdy nie zrozumiesz. p.s. Jedyną osobą która porusza tu wątek wulgarnego seksu jesteś ty!!! więc nie mierz reszty swoją miarką.

Gość gość
Pewnie ze tak a dlaczego nie?

Gość gość
https://www.google.pl/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fwww.wykop.pl%2Fcdn%2Fc3201142%2Fcomment_NpIdJEZgNwIy67NE2Ac260F7nb3V3o01.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.wykop.pl%2Fwpis%2F11393282%2Fjanusz-i-grazyna-normalna-rodzina-4konserwy-neurop%2F&docid=1_w3akoFEOu7eM&tbnid=OOJ18kyflB2UkM%3A&vet=10ahUKEwiV9aKBj5vVAhXFJJoKHXUgAE0QMwhHKAwwDA..i&w=720&h=502&noj=1&client=ubuntu&bih=672&biw=1321&q=typowa%20gra%C5%BCyna&ved=0ahUKEwiV9aKBj5vVAhXFJJoKHXUgAE0QMwhHKAwwDA&iact=mrc&uact=8 typowy milf z polski

Gość autor pyt
MILF - Mom I'd Like to F**k. To z linków to jest MIWLF - Mom I Wouldn't Like to F**k :D

Gość autor pyt
Drogie Panie - jest noc. Noc ma niezwykłą moc, inspiruje... do dalszych odpowiedzi ;) Czekam niecierpliwie :)

Gość autor pyt
Niech g****o nie niszczy fajnego tematu! :D Czekam na dalsze odpowiedzi :)

Gość gość
Nie jestem 40-milf, ale nie przespałabym się z 18latkiem nawet mając 27lat, a tym bardziej później.

Gość gość
Nawet nie wiem co mam odpisać,w skrócie to jest dla mnie niewyobrażalne,to tak jak kaziroctwo, przynajmniej ja bym się tak czuła.