Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż chce abym poddał syna badaniom DNA czy może zmusić nas

Polecane posty

Gość gość

Czy to prawda, że jeżeli ja nie wyrażam zgody to nie może zrobić tych badań i dla sądu są one nie ważne? Dodam ze syn ma 8 miesięcy, więc rozumiem że termin na zaprzeczenie ojcostwa minał tak? Prosze tylko o ścisłe odpowiedzi na mój temat.

Gość gość
NIGDY nie mija. I ma prawo pobrać od dziecka wymaz z ust..

Gość gość
On też jest prawnym opiekunem i twoje "nie" znaczy tyle co nic.

Gość gość
czyli to nie jego dziecko, tak? Nie ma czegoś takiego, że ty nie dajesz zgody i badania nie ma. Wystarczy włosek dziecka czy ślina na kubku i twoja zgoda do niczego tu niepotrzebna. A im bardziej się bedziesz upierać tym bardziej pokazujesz ze masz dziecko z kims innym

Gość gość
Skutecznie to owszem ma tylko 6 miesięcy na zaprzeczenie ojcostwa, niestety takie mamy chore prawo w Polsce. Później też może ale prokuratura nie chce stracić płacąc ego jelenia i często odrzuca takie wnioski i w 90 % takich przypadków gdy dziecko okazuje się nie jego to i tak musi płacić na nie alimenty, choć uważam ze w takiej sytuacji calkowitymi kosztami utrzymania powinni obciążyć puszczalska mamusie.

Gość gość
gość dziś Nie? Moj po 6 latach zlozyl wniosek, bo syn ani do niego ani do mnie nie byl podobny. Normalnie przyjeli. Wiec nie pierdziel glupot. a autorka jak sie nie zgodzi to znaczy ze ma cos za skorą. puszczalskie d***** ;/

Gość gość
Autorko,masz cos do ukrycia,ze tak boisz sie tych badan?

Gość gość
rozumiem, ze masz coś do ukrycia, no to niezłe k...tak oszukiwać męza. Na jego miejscu zrobiłabym ten test i poszła do prokuratury. Jesli faktycznie będzie dowód ze nie jego to prokurator wystapi do sądu. Jestem kobieta , rozumiem rózne sytuacje, ale jakim trzeba być podłym zeby kogoś wrabiuać w cudze dziecko, a poza tym nie martwisz sie o to że mąż bez wyjaśnienia tej sprawy nie bedzie dobrze traktował dziecka i ciebie, bo zawsze będzie mu siedziało w głowie ze to nie jego, albo ze zniszczysz dziecku zycie bo np za kilka lat mogłoby i tak wyjść ze to cudzy dzieciak i wtedy większy dramat dla dziecka jak tatuś je wywali ze swojego zycia Posiadanie chłopa, którego i tak nie kochasz skoro szukałaś wrażeń to taka wartość że każdą podłość zrobisz i dziecku życie zniszczysz. No ale męskie gacie wisza w szafie....

Gość gość
dobrze chłop winien zrobić, ale szmatławiec

Gość gość
zaprzeczyć ojcostwu mój w okresie 6 miesięcy od urodzenia. teraz może zażądać testów, ale alimenty i tak będzie musiał płacić. ja bym się zgodziła i gdyby się okazało, ze syn jest jego od razu bym się z nim rozstała. chyba że faktycznie masz coś na sumieniu.

Gość gość
Abys poddal syna? ? To wy dwa chlopy :)