Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black_Lady_13

Tatuaż blaknie, mimo że jest świeży i w dodatku poprawiony!

Polecane posty

Gość gość
20:54 A wiesz,ze jednak to nie jest to samo.Mowie o alergii i uczuleniu.Poczytaj sobie.Chciales blysnac,ale nie wyszlo.

Gość gość
i tak, nie przewidzisz reakcji na czerwony barwnik, ale nikt od tego nie umarł, to nie jest wielkie ryzyko. Reszta zależy od studia i tego jak dbasz

Gość gość
I jestem kobieta,dla twojej wiadomosci.Ale jak ktos ma iq na poziomie pantofelka to nawet potrafi plec przypisac do osoby,ktorej nawet na oczy nie widzial zamiast napisac neutralnie.

Gość gość
to są synonimy, już się nie wykręcaj, zrobiłeś z siebie idiotę ;)

Gość gość
on wie lepiej czy masz penisa, tak samo jak wie lepiej, że mieć na coś alergię i być uczulonym to nie to samo :D W końcu reakcja alergiczna i uczuleniowa to kompletnie różne sprawy!

Gość gość
20:59 I pewnie przeczytales to na wikipedii.Zal z ciebie.

Gość gość
nie, jak 99.9% ludzi (do których ty się nie zaliczasz) chodziłam do szkoły podstawowej ;)

Gość gość
I na szkole podstawowej skonczylas.Rozumiem.A pozniej,nie majac zadnych perspektyw zostalas wrozbita i stad wiesz doskonale kto i jaka szkole skonczyl.Jestes zenujaca.

Gość gość
A potem jakoś tak zostałam w edukacji, skończyłam bardzo dobre studia, dostałam świetną pracę i mam dużo pieniędzy żeby wywalać na tatuaże ;) Odpuść robaczku, tak się ośmieszyłeś, że żadna złośliwa uwaga nie zrobi na nikim wrażenia

Gość gość
21:10 I co mam bic ci poklony za te studia?Jestes zwyklym burakiem ktory "wyzej sra niz d**e ma"." Bo ja skonczylam studia,patrzcie jaka jestem wspaniala".Jeszcze masz ogromna satysfakcje,wrecz podniete,ze ktos blad mogl popelnic.Dla mnie tacy ludzie jak ty to najwieksze buce.

Gość gość
I juz pisalam,ze jestem kobieta.Niby studia skonczylas a nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.

Gość gość
ojej, chyba trafiłam w czuły punkt. Czyżby nieznajomość prostych synonimów nie była twoim jedynym brakiem w wykształceniu? Teraz to się podkładsz

Gość gość
Tutaj są przynajmniej trzy osoby, nie wiem którą z nich jesteś więc używam poprawnej formy dla słowa "gość". Tego też uczyli w szkole.

Gość gość
Sorry,ze sie wtrace.To jest temat o tatuazu autorki czy o tobie i twoim super z******tym zyciu?To niestety tematy pomylilas.Z reguly jest tak,ze osoby z kompleksami musza w ten sposob dowartosciowac sie,jakie to one nie sa,czego nie dokonaly i czego to nie maja.

Gość gość
Teraz to po prostu robię sobie jaja z trolla, przylazła lalunia i straszy autorkę bóg wie jakimi komplikacjami, a z tatuażem pewnie jest wszystko ok. Równie dobrze mogę być emerytką.

Gość gość
21:24 A wiesz,ze komentarze pisza rozne osoby?Wiec skad wiesz,ktore ja pisalam a,ktore nie?

Gość gość
Bo ja sama mam dwa tatuaze i nikogo nie straszylam.A to,ze sama cos sobie dopowiedzialas to nie moj problem.

Gość gość
Pewnie przez styl wypowiedzi, ciągnięcie kontekstu, obrażenie się, że ktoś nie rozpoznał twojej płci, zaczynanie każdego postu od godziny nad paragrafem i braku polskich znaków...tak do kupy łatwo się połapać. Jak wcięłaś się w połowę rozmowy kiedy nabijałam się z uczulenia gorszego niż alergia to już twoja sprawa. Oczywiście możesz się wypierać tych postów, i tak ci nie udowodnię, ale to chyba dla ciebie ważne.

Gość gość
O i jeszcze, nie wstawiasz spacji po interpunkcji. Dziwne by było gdyby w jednym, dwustronnym temacie więcej niż jedna osoba pisała w tak charakterystyczny sposób. To tak na przyszłość jakbyś próbowała pisać głupoty i potem się ich wypierać. Jak autorka wróci to z nią chętnie porozmawiam, a ty się trzymaj .

Gość gość
Naprawde nie interesuja mnie twoje wywody,wiec zachowaj je dla siebie.Ja doskonale wiem,ktore posty pisalam a,ktore nie.Udajesz wielka pania "ą ię", ale mnie to nie obchodzi.Tak samo jak nikogo tez nie interesuja twoje studia czy na ile stac cie tatuazy.Takie rzeczy moga interesowac ciebie,twoja rodzine czy znajomych.

Gość gość
napisałaś też posta w którym próbowałaś się bronić jako osoba trzecia. To jak, kończysz rozwalanie autoce tematu? Już myślałam, że coś ciekawego, a tytaj dalaj urażona lala pisze Zaczepiłaś o swykształcenie to delikatnie poprawiłam :) Trzeba było odpuścić po wtopie z alergią i się nie odzywać.

Gość gość
I co jeszcze wymyslisz?W ogole po co ta dyskusja?Aby taka paniusia jak ty mogla zadzierac nosa i powywyzszac sie?Jestes naprawde zalosna.Ty chyba naprawde masz jakies ukryte kompleksy.Slyszalas,ze skromnosc jest cecha ludzi wielkich?Ty do nich nie nalezysz.

Gość gość
Większość ludzi wielkich nie jest skromna, to kolejna bzdura która z jakiegoś powodu przyjęła się jako powiedzonko. Tu też nie chodzi o moją skromność tylko o powtarzanie bzdurnych mitów na temat tatuowania. Potem ludzie wierzą, że każdy kto ma tatuaż umrze na raka albo jest zakażony jakąś paskudną chorobą przenoszoną przez krew.

Gość gość
A ile razy mam powtarzac,ze nikogo nie straszylam rakiem?Przeciez sama mam dwa tatuaze i zyje sobie.Nic mi nie jest.To jak moge straszyc kogos rakiem?Pomysl troche.I zdziwisz sie,ale znam ludzi,ktorzy sporo osiagneli w swoim zyciu a na co dzien pozostali skromni i pelni pokory wobec innych.Wiec to powiedzenie nie jest wcale na wyrost.

Gość gość
fakt, przyznaję. Tylko uczuleniem gorszym od alergii, ale to jest ta sama kategoria wyolbrzymiania ryzyka i powtarzania głupot. Skromność to nie to samo co umniejszanie sobie, ale to inny temat. Teraz bronisz się na wszystkie sposoby bo palnełaś zabawną gafę i zamiast się z tego śmiać to brniesz w to dalej i coraz bardziej się ośmieszasz i nakręcasz na każdą małą szpilę. Weź łyknij melisy czy kakao sobie zrób bo coś rozdrażniona jesteś :D

Gość gość
A ty zluzuj majtasy i zmien juz plyte bo powtarzasz sie kolejny raz.Naprawde rzygac sie juz chce.Ile razy bedziesz smecic jedno i to samo?A teraz,jak chcesz,popisz sama ze soba.

Gość gość
riposty nie są twoją mocną stroną :D i nie bój się, już kończę, nie chce mi się pisać z kimś kto nawet zabawnej szpili wbić nie umie i aż wysypki dostaje z irytacji. Trzymaj się.

Gość gość
I co,myslisz,ze podlamalas mnie swoimi "inteligentnymi" postami?:-) Takich burakow jak ty olewam cieplym moczem.:-) Pani madralinska blysnela na kafeterii.Smiac mi sie chce z takich osob jak ty.Poza tym,co taka "inteligencja powiatowa" robi na takim forum jak kafe?Tylko nie pisz,ze siedzisz tu dla rozrywki bo chyba osoba na twoim poziomie ma o wiele ciekawsze rozrywki,prawda?I jeszcze odpisujesz takiemu plebsowi i nieukowi jak ja,za ktorego mnie masz.A pewnie prawda w realu jest taka,ze jestes maluczka i zakompleksiona osobka,ktora w ramach dowartosciowania sie udaje wielka,elokwentna damulke,ktora musi innym pokazac swoja wyzszosc.Tak wlasnie robia osoby z kompleksami.Dobranoc.

Gość gość
olewasz jak kot z chorym pęcherzem, z taką częstotliwością :) ciekawe czy autorka jeszcze coś napisze