Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieszczuchy wy musicie mieszkać na takim blokowisku a ja mam dom z ogródkiem

Polecane posty

Gość gość
co ma to co wypisales glupi debilu do tego, ze ja napisalam, ze nie macie porzadnych uczelni a Ty cytuje "Wpisz sobie w Google Ch Karolinka oraz Ch solaris center oraz Ch turawa park i co dalej twierdzisz że nie mamy porządnej uczelni w Opolu?" Hahahahah!!! Co za durny ciec. Poza tym nie jestem z toba chamie na 'ty'! I zluzuj porty, bo podobno nie mieszkasz w tym opolu wioskowy debilu a sie sadzisz jak nie wiadomo co. Koncze rozmowe z wiejskimi chamidlami.

Gość gość
zwal se chamie do tego swojego zad00pia i daj ludziom zyc. jak ty jestes mieszkancem opola idioto to juz wiem dlaczego to pipidowe zawsze omijalam na kilometry. patola i chamstwo tam mieszka.

Gość gość
duzo tam takich gląbow jak ty? super 'reklame' zrobiles temu miastu, lbie niedorobiony.

Gość gość
17:39/17:41/:17:43 sami jesteście wieśniakami np widać to po waszych wpisach co wg was hejterzy czy wg was tak wygląda miejska kultura? Czyli obrażanie na k na Ch na p i obrażanie ludzi i miast tak? Własnie sami udowodniliście że jesteście wieśniakami ze wsi widać to po waszych wpisach wulgaryzmach chamstwie sami zachowujecie się jak hejterzy i prawda jest taka że nikt z was nigdy nie był w Opolu

Gość gość
I gdybyscie byli z miasta to byście mnie nie obrażali byście nie nazywali mnie Chamem wieśniakiem niedorobionym, burakiem bo nimi to wy jesteście spójrzcie na wasze powyższe wpisy i wulgaryzmy

Gość gość
Ps pytam się czemu tak niebawidzicie Opola? W czym to miasto jest gorsze od innych miast? Czemu tak obrażacie Opole co ja wam hejterzy takiego napisałem że wy od razu obrażacie Opole piszecie że to dziura zad***e pipidówa skoro tak piszecie to znaczy że nigdy nie byliście w Opolu co w tym mieście jest nie tak ze tak go obrażacie? Co mu brakuje? Przecież Opole ma kina teatry filharmonie amfiteatr muzea galerie sztuki uczelnie galerie handlowe domy kultury biblioteki ogród zoologiczny baseny lodowisko kluby dyskoteki wszystko ma więc co w tym mieście jest nie tak ze tak go nienawidzicie?

Gość gość
smrod chamstwo buceria zlodzieje patologia prostytucja ubostwo (zwlaszcza intelektualne)

Gość gość
alkoholizm zuleria bezdomnosc zapite mordy zaczepiajace o kazdej porze dnia bicie jak nie jestes z opola wysoka liczba nieslubnych dzieci poczetych z niemcami

Gość gość
18:02 dobrze wiesz ze to co napisałeś to jest wyssane z palca i że tak nie jest po co mi takie bzdury piszesz czemu tak obrazasz hejterze Opole? Podaj powody i to prawdziwe a nie wymyślone na poczekaniu sorry nie podasz powodów bo nigdy nie byłeś w Opolu

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
huj

Gość gość
Mieszkam w domu z dużym placem, niedawno wybudowany więc ogród jest dopiero do zagospodarowania. Nikomu niczego nie zazdroszczę. Ciężko pracuję sama na wszystko.

Gość gość
uuu

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
nie piertol nie ważne gdzie jesteś ale jak się czujesz rak i tam cię znajdzie i zdrada i inne ujostwa nie pastwij się bo to pozbawione sensu na takim samym wozie jedziesz

Gość gość
won

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
chodzi o to blokowisko imieniem Armii Krajowej (AK) w Opolu dawny ZWM czyli osiedle Związku Walki Młodych w Opolu widoczne tu poniżej w static panoramio photos large tu poniżej http://static.panoramio.com/photos/large/32084809.jpg

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Zazdroszcze tez juz bym chciala nie lubie miast z tym jego pospiechem i bydlem tloczacym sie wszedzie