Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet dał mi ultimatum, albo dziecko albo on.

Polecane posty

Gość gość

Hej, jestem w 2 miesiącu ciazy, a facet dał mi wybór. Jeśli chce być z nim, mam usunąć te dziecko. Nie mam pieniedzy, mieszkania, żadnego wsparcia, zostałam sama. Nie wiem co robic, jakieś pomysły ?

Gość gość
Olej gnoja pozwijbo alimenty !

Gość gość
Należe Ci się będą alimenty. Po co Ci facet, który z Tobą dla sexu i tylko dlatego. Ani z niego partner, ani dojrzały facet, który ponosi konsekwencje swoich decyzji. Nie wiedział, skąd się biorą dzieci?

Gość gość
Usunęłabym bez wahania.

Gość gość
Wybralabym dziecko. Facet ktort stawia takie ultimatum dla mnie bylby skreslony...

Gość gość
16:58 Biedna.Pewnie mozg tez sobie dawno usunelas.

Gość gość
Usuniesz dziecko a facet i tak zniknie.

Gość gość
Po co miec dziecko z gnojem? zeby go przypominało cale zycie?

Gość gość
Autorko dla mnie sprawa jest prosta. Jeśli facet nie chce naszego wspólnego dziecka to dla mnie z automatu oznacza że mnie nie kocha i nie kochał nigdy. A ktoś kto mnie nie kocha i nie kochał nigdy z automatu traci uczucie z mojej strony i staje się dla mnie nikim, a nawet gorzej niż nikim. Walczyłabym o świadczenia dla siebie z tytułu ciąży, urodzenia dziecka a potem wychowywania dziecka, kosiniakowe, becikowe, 500+ na pierwsze dziecko, a potem o alimenty.

Gość gość
Poszłabym do domu samotnej matki. To nie jest ujma. Wszystko jest dla ludzi

Gość gość
Ja bym w życiu nie była z facetem po takim ultimatum. Byłby dla mnie gnojem. Skończonym gnojem. W życiu bym z nim po takim tekście nie uprawiała seksu. Brzydziłabym się go

Gość gość
17:54 Ciaza to nie jest usuniecie pieprzyka "usune sobie i juz". A w razie czego,ty poniesiesz konsekwencje psychiczne lub fizyczne za autorke?Nie.Wiec nie pieprz juz bzdur.

Gość gość
Ja bym usunęła i to jego dziecko, bo gnoj nie zasługuje na potomka, i usunęłabym jego ze swojego życia...

Gość gość
19:24 A co ty obstajesz przy tej aborcji i usilnie autorke namawiasz?Ty,jak chcesz to rob sobie skrobanki ile tylko bedziesz chciala.Poza tym przypominam,ze to jest takze jej dziecko i jezeli autorka kocha je to przestan wciskac jej te swoje "dobre rady".

Gość gość
Myślę że tu są 2 kwestie. Pierwsza to że taki facet z pewnością nie zasługuje na Twoje zainteresowanie i z dzieckiem czy bez nie powinnaś w niego inwestować czasu i uczucia. A druga kwestia to pytanie czy chcesz być mama. Jeśli tak to trzeba wszystko zaplanować i ogarnąć a jeśli nie chcesz to usuwasz. Nie zastanawiaj się w ogóle nas gościem a nad swoim macierzyństwem.

Gość gość
Olej gnoja. Jest nikim jest smieciem. ..

Gość gość
Ja bym zrobila jedno i drugie. Nie chcialabym takiego faceta, a dziecka z takim typem tym bardziej...

Gość gość
Wybrałabym zdecydowanie dziecko. Dziecko pozostanie zawsze Twoim dzieckiem a faceta można zmienić. Skoro teraz wykazuje taka postawę to nie warto zawracać sobie nim głowy. Po porodzie zrób sprawę o uznanie ojcostwa i zadaj alimentów. Powinien Ci zwrócić połowę kosztów wyprawki. Nie wiem jak to jest z leczeniem w ciąży coś mi świta ze można się starać o ostatnie 3 miesiące ciąży. Ale to się upewnij.

Gość gość
21:55 A co dziecko winne,ze ojciec to s******l?Chcesz karac je za nic i pozbyc sie go jak zwykly wrzod na d***e?Ono i tak nie moze bronic sie.

Gość Host
Nie mam pojęcia.Dla mnie ten facet jest kompletnym poyebem,ma coś z deklem.Jak można nie chcieć założyć szczęśliwej rodziny i mieć cudownego życia? Tak po prostu nie chcieć? Idiota i tyle,rzuć go ,bo widać że zna sie tylko na ru...cniu i na niczym innym,ot taka podstawowa wiedza

Gość gość
Zdecydowanie dziecko i bardzo wysokie alimenty zeby mial nauczke!!!

Olej dziada. Dziecko zawsze bedzie cie kochac a facet prawdopodobnie nie. Tylko uwazaj zeby nie wpadl na idee czegos ci zrobic bo tacy namawiajacy do aborcji potrafia nawet w desperacji kobiete ze schodow zrzucuc lub cos jej wsypac. Moja sasiadke koles raz pobil bo nie chciala poddac sie aborcji.

Gość gość
Znając życie laska by posłuchała a potem by ją jeszcze oskarżał haha hipokryzja polaków nie zna granic , kobieto może to d**ek ale dał ci prezent - twój skarb który nosisz w brzuszku <3 nie usuwaj bo to dziecko to nie jest plemnik po zapłodnieniu tylko mały człowieczek już się tam kształtuję :) nie myśl nawet o takich rzeczach zgłoś się do opieki i walcz o alimenty ! nie usuwaj dziecka to już drugi miesiąc !

Gość gość
Ja usunelabym dziecko, olala goscia i spokojnie czekala na kogos z kim moge zalozyc rodzine

Gość gość
dziś tak, tak. Alimentow to Autorka pewnie nie zobaczy...

Gość gość
Kolejne prowo, tylko wariacja przeciwna do tematu : facet chce dziecko, a ja - jak je usunac.. :( a tak na marginesie, kazdy ma prawo nie chciec dziecka. W przypadku, jak ona twierdziła ze sie zabezpiecza, a np. tego nie robiła, to facet powinien byc nawet z alimentów zwolniony, i jeszcze dostac odszkodowanie

Gość gość
Odszkodowanie? Za co? Że jest zbyt durny, żeby gumę założyć:D Jasne.

Gość gość
Zastanów się czy to ma być dla ciebie ideał miłości mężczyzny i czy po aborcji chciałabyś z kimś takim być. Oglądałam ostatnio w telewizji przypadek dziewczyny która była w ciąży i na żądanie mężczyzny oddała dziecko do adopcji i to był warunek z jego strony właśnie aby nadal chciał z nią być. Ja się dziwiłam strasznie tej dziewczynie że jakiś d**ek był dla niej na tyle ważny by coś takiego zrobić i że po tak traumatycznym doświadczeniu ona nadal chciała z nim być. Ja bym chyba ukamienowała takiego typa a nie była z nim. A kobieta która jest tak bezmyślna i skrzywiona to też nie zasługuje na szacunek żaden tylko budzi zdziwienie i szok.

Gość gość
00:27 Plyta ci sie zaciela?Jak chcesz to rob sobie skrobanki ile wlezie,ale nie namawiaj usilnie innych denna idiotko.

Gość gość
a po co jej dziecko z kimś takim? dziecko od urodzenia bedzie niechciane przez ojca. czy kogoś pozna - niewiadomo