Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pies szczerzy się w zabawie, co to znaczy?

Polecane posty

Gość gość

Ma 8 miesięcy. Jest łagodny, nie gryzie, wszystko z nim ok. Jak się bawimy i czasami przystawiam mu dłoń koło pyska, to szczerzy zęby i potem otwiera pysk, biorąc w niego dłoń, ale nie gryząc. Często mu się zdarza tak szczerzyć w zabawie, ale nigdy nawet mocniej zębami nie ruszył. Czy to szczerzenie jest złym znakiem?

Gość gość
up

Gość gość
Zadem zly znak, po prostu bawi sie z toba. Psiaki uwielbiaja sie droczyc. Pies nie bedzie bawil sie z toba jak czlowiek z czlowiekiem tylko po psiemu :D

Gość gość
Szczerzenie jest ze strachu i ostrzezenie, ze moze ugryzc.

Gość Antoni Siepinski
to oznaka ze pieskowi cos zrobili w pzeszlosci np. zly dotyk .gwalt .molestowanie lub narkotyki lepiej nie droczyc czworonoga bo moze byc zdemoralizowany przez srodowisko przestepcze lub patologiczne . moze okazac sie ze uspienie jest jedynym rozwiazaniem.

Gość gość
O matko, faktycznie, wzięłam go jak miał dwa miesiące. Wcześniej mogli go faszerować zanieczyszczoną koką. Mój pies jest zdemoralizowany :( Dziękuję, otworzyłaś mi oczy.

Gość Iza1982
Dokladnie lepiej nie ryzykowac i uspic u weterynarza

Gość gość
To napewno wina zdemoralizowanego otoczenia i wplyw braku doswiadczenia w wychowaniu . Jedynym wyjsciem jest uspienie pieska .

Gość gość
pewnie jest chory ma raka muzgu albo pasozyty lub wscieklizne lepiej skrucic mu meki