Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie kocham męża ale seks z nim jest

Polecane posty

Gość gość

No cóż. Po 12stu latach rozeszlismy sie. Nie układało nam się od dawna. On pozniej znalazł sobie kobietę, ja byłam sama (w sumie nadal jestem). Mamy dwójkę dzieci i pewnego razu jak maz byl u mnie doszło miedzy nami do zblizenia. Oboje tego zalowalismy i postanowiliśmy nigdy więcej do takiej sytuacji nie dopuscic. Kilka tygodni później maz sie dowiedział ze jego nowa dziewczyna co zdradza z jego kolega. I przylazl do mnie trochę się pozalic i znowu skończyło się seksem. On z ta dziewczyna zerwał i mowi ze to był błąd bo nadal mnie kocha. Ale problem w tym że ja nie kocham jego. Chociaz nie powiem ze seks jest super. Maz mi zaproponował układ "tylko seks". Dla mnie niby żaden problem, ale skoro on twierdzi że mnie kocha i chce wrócić (ja nie chce) to boje się ze on sobie zrobi jakies nadzieje. Sama nie wiem co robic. Mam swoje potrzeby, on je super spełnia, niby wie że miedzy nami koniec konkretny a jednak...

Gość gość
Jak w ogóle mozna pójśc z kims do łozka nie kochając go !!!!!

Gość gość
Gratuluje! A wiesz dlaczego? Bo zapewne dalas mu d**y bez prezerwatywy. W takich szambach obraca sie masa ludzi, ktorzy mysla tylko chwila. Obys nie zlapala jakiegos syfa.

Gość gość
Bo seks może być udany kiedy wiesz ze on cię kocha.

Gość gość
9:07 weż kropelki bo ci główka nawaliła a pipa przede wszystkim

Gość gość
On nie tylko narobi sobie nadziei, on doprowadzi do tego, że nawet się nie spostrzezesz, a znów zamieszkacie razem. Ja bym się w to nie pakowala.

Gość gość
No ja bym się głupio czuła w związku ze chodzi tylko o seks . ...