Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta która jest zdrowa psychicznie nie uprawia sexu

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Jak w emocjach przykładowo życzysz matce śmierci, to teoretycznie jest to w emocjach i niezamierzone, a mimo to jest to grzech. Jak ktoś głęboko upośledzony nie wie, że się nie obcina kotu ogona, a to zrobi, to też grzeszy.

Gość gość
dobrze gadasz zaimponowałaś mi

Gość gość
Jak przypadkowo twoja żona zachoruje i nie będzie w stanie uprawiać sexu do końca życia to odejdziesz od niej ?

Gość gość
ludzie mylą miłość z seksem, są wyłącznie dla sexu nie z miłości

Gość gość
jeśli żona jest niezdatna do seksu, to mąż ma prawo ją porzucić albo poszukać sobie kochanki.

Gość gość
Kolejny wysyp ekspertow od seksu.Wy naprawde marnujecie sie na tym kafe.:-)

Gość gość
miłość to jedna z masek, jaką przybiera instynkt zachowania gatunku, czyli popęd płciowy.

Gość gość
gość dziś Widać jak kochacie swoje kobiety.

Gość gość
gość dziś Czyli nasrasz na przysięgę małżeńską, gratuluję. Co się z tymi ludźmi dzieje? Żadnych świętości

Gość gość
Ja sobie uprawiam przydomowy ogródek. Mam takie ładne kwiaty i pomidory koktajlowe. Tyle tylko mi zostało do uprawiania. Lepiej grzeszyć i później żałować, niż na stare lata żałować, że się nie grzeszyło. Potem każdy porządny i święty, bo nie ma innej opcji ☺

Gość gość
coś wam odbiło z tą miłością. Przytłaczająca większość ludzi nie chce być cierpiętnikami i nie chce trwać w małżeństwie, które nie daje im żadnych korzyści. Jeśli mąż nie przynosi do domu pieniędzy czy jest wredny albo nawet i jedno, i drugie, to żona go z domu przepędzi, nie będzie zastanawiała się nad przysięgą małżeńską, którą złożyła naiwnie w zupełnie innych okolicznościach życiowych. Podobnie z mężem, który jest pozbawiony w małżeństwie seksu.

Gość gość
gość dziś Odróżniasz brak pieniędzy, które wrócą po objęciu nowego stanowiska od zdrowia, które być może nie wróci? Czyli jak Ci matka zachoruje, to będziesz wspierał ojca w szukaniu kochanki? W końcu to ta sama sytuacja.

Gość gość
gość dziś Co wyście się tak uczepili tych pieniędzy? Teraz większość kobiet pracuje, a wy ciągle z jakąś średniowieczną mentalnością z przynoszeniem kasy i innymi pierdołami. Poza tym jak kobieta Cie zostawia, bo nie masz kasy, to jest na identycznym poziome jak Ty, gdy zostawisz ją jak zachoruje, więc nie wiem, nad czym chcesz się rozczulać. Przejdźcie się czasem do rodziców i dziadków i dowiedzcie się, jak żyją normalne małżeństwa z jakimiś zasadami.

Gość gość
w dzisiejszych czasach małżeństwo to przeżytek

Gość gość
"jeśli żona jest niezdatna do seksu, to mąż ma prawo ją porzucić albo poszukać sobie kochanki." x Zabawka się popsula, trzeba wyrzucić do kosza i kupić nową i powiedzieć tej nowej że się ją kocha :O dopuki się nie zepsuje albo znudzi. Kiedyś pewien starszy egzaltowany człowiek snuł teorię, że część ludzi na ziemi pochodzi od Boga i kierują się w życiu miłością, a część ewoulowala od małpy i przeważają u nich instynkty. Chyba jednak miał rację...

Gość gość
19.58 :-)

Ojej, wychodzi na to, że przez 25 lat byłam zdrowa na umyśle, ale od niedawna niestety brakuje mi piątej klepki... Jakaś rada? Może wskoczyć do pieca na trzy zdrowaśki? :(

Gość gość
normalni ludzie tego nie robią

Gość gość
Właśnie się dowiedziałam że jestem chora psychicznie