Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta która jest zdrowa psychicznie nie uprawia sexu

Polecane posty

Gość gość
Tylko ktoś kto jest w zwiazku dla seksu, niech nie mówi o miłości bo to hipokryzja. xxxx Kochamy i lubimy z tą osobą uprawiać seks, brakuje tego, nie interesuje mnie seks poza związkiem. Czasem są kłótnie i można się pogodzić tylko przez seks. Żonie nie dam złotówki z wypłaty bo powiem że jest ze mną dla złotówki, nie pomogę bo powiem że jest dla mnie dla pomocy, dziecka nie zrobię bo powiem ze jest dla dziecka, miłość jest ponad to... :D

Gość gość
chociażby depresja xxxxx seks leczy z depresji...

Gość gość
14:43 Ja wiem, że powszechnym stało się nazywanie zwykłego dołka depresją, ale chociaż udawaj poważnego.

Gość gość
Już pisałem że nie musisz uprawiać seksu...

Gość gość
Piszesz o takiej wielkiej miłości, bez seksu. Pogadałbym z tobą jak będziesz po 20 latach małżeństwa z zołzą. W twoją miłość ponad wszystko jakoś nie wierzę.

Gość gość
gość dziś Nie do mnie, ale nie do końca nie musi, bo jak nie będzie uprawiać, to jej tzw mąż będzie cierpiał katusze i w końcu zacznie objawiać lęk kastracyjny, czy krwawić z gałek ocznych i pokaże swoją "miłość" odchodząc, taka ta wasza miłość hipokryci :D Ja to się dziwię, że nasi dziadkowie mają zwykle takie długie staże małżeństw, skoro się nie kochają i od wielu lat nie mają seksu. Ale to inny poziom, niż młodsze pokolenia.

Gość gość
Ja to się dziwię, że nasi dziadkowie mają zwykle takie długie staże małżeństw, skoro się nie kochają i od wielu lat nie mają seksu. xxxxx jak bede stary to tez juz tego robil nie bede to mi minie z czasem ochota i mozliwosci, bede stary, brzydki i bede smierdzial, a poki jestem mlody to chce to robic, kpw ?

Gość gość
Może zamiast na czubek swojego chuja spójrzcie czasem na te małżeństwa, którym niejeden mógłby pozazdrościć, które coś przeżyły, jakieś nieszczęście, a nie jebały się jak króliki i uznawały to za sens małżeństwa. To cierpienie cementuje związek, a nie seks, bo seks można uprawiać z każdym, a poznawać prawdziwe człowieczeństwo tylko z nielicznymi.

Gość gość
"Będę stary, brzydki i będę śmierdział" sorry, pomyliłam się, nasze pokolenia też są na innym pułapie, bo nie sądzę, by ktoś z dowodem osobistym myślał tak płytko, a co dopiero mając go od wielu lat.

Gość gość
wiele czynnikow cementuje, nie widzę zwiazku

Gość gość
sorry, pomyliłam się xxxx spoko, nie pierwszy i nie ostatni raz...

Gość gość
gość dziś Przeważnie najbardziej jednak jakieś przeżycia, a nie zabawa i nieszanowanie się w związku.

Gość gość
a nie zabawa i nieszanowanie się w związku xxxx jak seks to nie szanowanie się w związku to teraz ja już nie mam więcej pytań, więc twój stary nie szanował twojej matki skoro się pojawiłeś ? tak ?

Gość gość
14:58 Jak to dobrze, że likwidują gimnazja, może w końcu coś wam do tych łbów nawbijają.

Gość gość
15:05 Nie szanował siebie bo tylko dziewica i prawiczek się szanują!

Gość gość
Nie szanował siebie bo tylko dziewica i prawiczek się szanują! xxxx Z tobą nie dyskutuję.

Gość gość
Dziewice i prawiczki wyginęli jak dinozaury!

Gość gość
Mam depresję z powodu braku dziewic

Gość gość
wielodzietne rodziny, tam to dopiero muszą się nie szanować

Gość gość
Dziewica i prawiczek to szanujące się osoby jak nazwa wskazuje :-)

Gość gość
Dziewice i prawiczki po 30 roku życia wyginęli jak dinozaury

Gość gość
Jakbym w małżeństwie miał nie uprawiać seksu to na co mi żona jak mnie nawet nie zadowoli ? Robić tylko na nią i wysłuchiwać pretensji całe życie. Dodatkowy garb. Takiej instytucji małżeńskiej stanowcze nie...

Gość gość
sam seks skraca życie i powoduje masę chorób

Gość gość
sam seks skraca życie i powoduje masę chorób xxxx np. ciążyce

Gość gość
powoduje raka, zator płucny, możesz mieć przez sam sex nadzerkę, paść na zawał, mase chorób przenoszą droga płciową bo nigdy nie masz pewności czy twój partner nie ma jakiegoś syfa.

Gość gość
Nawet nie wiedzialem jak ryzykuję

Gość gość
A jak przestanę się seksić jest szansa że nie będę miał raka i zatoru ?

Gość gość
"Jakbym w małżeństwie miał nie uprawiać seksu to na co mi żona jak mnie nawet nie zadowoli ? Robić tylko na nią i wysłuchiwać pretensji całe życie. Dodatkowy garb. Takiej instytucji małżeńskiej stanowcze nie..." x No i tu jest najlepszy przykład braku jakichkolwiek uczuć wyższych. Myślenie chooyem, żona to przedmiot do użycia i wyzycia :O Egoista będzie sobie używał, ale to nie on później rodzi w bólach, nie on wychowuje...

Gość gość
No i tu jest najlepszy przykład braku jakichkolwiek uczuć wyższych. xxxxx Może nie potrafię kochać tak jak ty i pewnie nie uwierzysz ze moja polowka jest ze mną szczęśliwa.

Gość gość
gość dziś Na chuj z takim podejście w ogóle brać ślub? Jak chcesz d****** to chodzisz do burdelu, a nie bierzesz ślub i jeszcze bluźnisz w twarz Bogu przysięgając.