Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego fajni faceci wybierają nie pasujące do nich kobiety?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Szef pewnie kupuje kąpielówki. gość dziś Niby po co mu kąpielówki ? x Pytasz nie autorko po co mu kąpielówki? Przecież pisałaś wcześniej, że na wczasy jedzie, a teraz go nie ma, to chyba logiczny domysł prawda? Już nie wspomnę, że to była ironia, a ty nie zatrybiłaś hahaha. xx Taaa, całe pudełko świeczek na adres firmy, zamiast domowy. Weź się lepiej postaraj w tej bajce.

Gość gość
On wszystko zamawia na adres firmy nawet jej przesyłki. Opowiedział mi o swojej motorowej pasji.

Gość gość
To, że telefon był włączoby do niczego cię bie uprawbia. Ty w tej firmie jesteś tylko popychadłem. Skoro oddaje się mężowi to znaczy, że jest dobrą żoną, a nie kobietą bez klasy. Ale co ty możesz o tym wiedzieć. Nic ci do tego, na co wydają swoje pieniądze, zazdrośnico. Oni też musieli je jakoś zarobić. Nikogo nie obchodzi, na co ty byś wydała, a na vo nie swoje pieniądze. Nie otrzworzył się, tylko odpowiedział na pytanie. Otwiera się przed żoną. Na ciebie by nawet nie spojrzał, bo w domu ma kogoś znacznie lepszego.

Gość gość
O niczym ci nie opowiedział, tylko odpowiedział na pytanie.

Gość gość
W domu ma kogoś znacznie lepszego ? Ona nie jest super ekstra żoną. Która normalna kobieta reaguje na takie sms- wlozylbym coś innego w inne miejsce.

Gość gość
taki sms, nie takie...

Gość gość
Wymienili jeszcze bardziej ostre smsy

Gość gość
Dla niego jest taką super ekstra żoną, skoro wysyła jej takie smsy. Poza tym, jak miała zareagować? To JEJ mąż. Miała go zignorować? Wtedy dopiero miałabyś wodę na młyn.

Gość gość
to chyba facet pisze i wali pod te wymysły

Gość gość
Skąd wiesz, jakie jeszcze smsy wymieniali? Przeszukiwałaś jego telefon?

Gość gość
Sprawdzę twoje IP moja droga mam dość takiego pomawiania faceta i jego żony rozumiesz? Sprawdzam bo domyślam się kim jestes

Gość gość
powiedz jak sprawdzisz :D

Gość gość
19:07 wiesz co mi przyszło do głowy po tym, jak napisałaś swój post? Wcześniej pisałaś, że chyba znasz tego facia. Może być tak, że autorką nie jest ta najważniejsza sekretarka szefa, a koleżanka z pracy, która szczerze nienawidzi najważniejszej sekretarki szefa. 23 lata, więc i bez studiów jeszcze z wywalonymi cyckami w dekolcie... Taka zawsze znajdzie zazdrośnicę. Albo w pracy, albo w przyjaźni. Z tym IP jak dasz radę, to sprawdź. Będzie pewność.

Gość gość
Z opisujesz tej idiotki wynika ze swietnie do siebie pasuja ( jej szef i jego zona ) i kochaja sie i maja ta chemie i fajny spontaniczny seks . Zycze im dlugich lat w szczesciu

Gość Host
To nie faceci wybierają,tylko kobiety wybierają .Ja to sobie mogę najwyżej pomarzyć,ale na 100 ofert tylko jedna zaakceptuje.Tak to działa. Facet ma g.. no do gadania w tej sprawie.I na koniec wychodzi że do siebie nie pasują,ale ona go chciała i tyle

Gość gość
Nie przeszukałam. Wiem, że zrobiłam źle, ale ciekawość była większa. Pojechałam do pracy ok 20 bo zapomniałam telefonu i on jeszcze był i pracował. Chciałam tylko wyżalić się Ale widzę, ze wszyscy mnie zjedli. Ok.

Gość gość
Nie przeszukałam. Wiem, że zrobiłam źle, ale ciekawość była większa. Pojechałam do pracy ok 20 bo zapomniałam telefonu i on jeszcze był i pracował. Chciałam tylko wyżalić się Ale widzę, ze wszyscy mnie zjedli. Ok.

Gość gość
Sprawdzałaś telefon szefa i czytałaś jego prywatną korespondencję z żoną. Powinnaś wylecieć. To szef i jego żona powinni się żalić na taką żałosną sekretareczkę.

Gość gość
Mam ochotę sama zwolnić się. On i tak będzie miał asystente. A ja naprawdę kocham go. Nie mogę żyć obok, chciałbym żyć z nim.

Gość gość
a żyjesz za ścianą jak on kocha się z żoną

Gość gość
Ale on nie chce i nigdy by nie chciał żyć z tobą, za wysokie progi na twoje nogi. Po co mu 23letnia, wkrótce bezrobotna, biedna utrzymanka/cnotka-niewydymka z mentalnością księżniczki, uważająca się za lepszą od innych, z przeciętnej lub biednej rodziny, która zdradzała swojego chłopaka, skoro może mieć porządną, skromną, piękną żonę z klasą, genialny seks, szczęśliwych rodziców i wpływowych teściów :D

Gość gość
Nie znajdę szybko innej pracy. Ale jednocześnie nie chce patrzeć na jego zone. Koleżanka powiedziała mi jak zachował się podczas ich wpadki. Mieli mieć nieplanowane dziecko po pond roku razem. A on nie uciekł tylko oświadczył się jej, zadbał o nią, ale straciła ciaze. A moja koleżanka dostała tą pracę bo bardzo dobrze zna jego kuzynke więc stąd te informacje ma.

Gość gość
Nikogo to nie obchodzi, ty nikogo nie obchodzisz. Ani jego, ani jego żony, ani nas. Co nas to obchodzi, że nie znajdziesz szybko pracy? Przestań strzelać z palca pod szefa i zajmij się swoim facetem. Ciąża to ich prywatne sprawy. Tym bardziej, że teraz potwierdziłaś, że będą starać się o dzidziusia.

Gość gość
Nie wiem czy będą starać sie o dziecko. Od tamtego wydarzenia trochę minęło.

Gość gość
No właśnie. Trochę minęło, już się z tym uporali i uznali, że pora spróbować ponownie. Sama pisałaś o ostatnich takich wakacjach, badaniach, lekarzu, miesiącu urlopu... Wszystko układa się w logiczną całość. Twój szef niedługo zostanie tatusiem :)

Gość gość
Tamtego dziecka nie planowali. Ale co do tego wszystkiego ma miesiąc urlopu ? Mamą będzie ona.

Gość gość
Tamtego dziecka nie planowali. Ale co do tego wszystkiego ma miesiąc urlopu ? Mamą będzie ona.

Gość gość
Tamtego nie planowali, ale go chcieli. Teraz je planują :) Miesiąc urlopu, bo najpierw się pewnie wyszaleją przez dwa tygodnie, a przez kolejne dwa zaczną intensywne starania o potomstwo :) Mamą będzie ona, to prawda. A on tatą. Tak to działa, wiesz? Ona sobie sama dziecka nie zrobi.

Gość gość
Dziecko to wspaniały dar. Będą szczęśliwi.

Gość gość
Mamą będzie kobieta, która kocha.