Gość gość Napisano Lipiec 22, 2017 Witam, mam chyba ze sobą problem. Bardzo dziwnie i źle się z tym czuję, nie wiem czy jest to do końca normalne. Otóż mam 16 lat i bardziej podobają mi się faceci w wieku 30-40 lat niż moi rówieśnicy, zawsze zwracam na nich uwagę a zwłaszcza na przystojnych, imponuje mi ich dojrzałość, mądrość. Zreszta starsi mężczyźni również cały czas się na mnie patrzą. Wczoraj na plaży jakiś facet 40+ z żona i synem nastolatkiem zaczął się na mnie gapić jak w obraz, dzisiaj na mieście to samo- jak mnie zobaczył był wlepiony jak w obraz. Za to jego syn w moim wieku nawet nie spojrzał na mnie. Nie mam pojęcia dlaczego tak jest nie maluje się zbyt mocno, ale wyglądam na o wiele starsza od siebie. Nie chodzę wyzywająco ubrana, mam duży biust i nosze specjalnie luźne i długie bluzki żeby to ukryc. Co mam robić żeby starsi się na mnie nie patrzyli jak na ich możliwa partnerkę? I czy to normalne ze oni mi się podobają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach