Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zyjecie za najnizsza krajowa badz niewiele powyzej w Londynie

Polecane posty

Gość gość

jak wyzej

Gość gość
za najniższą to wegetacja szczurowa nie życie, szczególnie w Londynoarabii

Gość gość
Wyjechali tylko nieudacznicy co w PL sie nie uczyli. Typowe dla polaczka to uciec jak szczur gdzie indziej na gotowe. Nie widzialem tylu anglikow w PL co polaczkow w uk. W PL pensja przecietna teraz to 4000zł jak ktos sie uczył a nie zbijał baki na wyzszej szkole lansu i baunsu. Zaden z moich znajomych nie zarabia mniej a zycie trzykrotnie tansze niz w uk. I mieszkania palce lizac, nie to jukejowskie domopodobne rudery za kosmiczne pieniadze.

Gość gość
Bo nie masz znajomych cwelu. 4000 to srednia ktora podbijaja politycy i lekarze. A ty i 99.999% holoty nigdy nie zobaczysz wiecej niz 2500.

Gość gość
Tylko Londyn sie liczy. Kto nie mieszka w Londynie jest nikim.

Gość gość
tez sie zastanawiam, ale ni tylko jak zyja za minimalna o ile to mozliwe w Londynie, ale i w Warszawie (przede wszystkim! zwlaszcza ze w pl ceny sa takie jak na zachodzie!) czy Berlinie.

Gość gość
Serio? W Warszawie kawalerka kosztuje 6000 zl mc (bo w Londynie kosztuje lekko 1200-1300 f? ) ...

Gość gość
Mozna zyc za najnizsza w Londynie bo wszyscy dostaja taxy i doplaty do czynszu!!! Ci co nie maja dzieci rowniez!!! Ja zarabiam £1100, doplacaja mi 460 miesiecznie do czynszu i dostaje jeszcze ok 400 roznych dodatkow - za pokoj place 800 - na czysto do wydania zostaje mi ok 1000 funtow - nie zbam nikogo kto malo zarabia i nie bierze zasilkow - i to jest wlasbie tajemnica jak ludzie zyja za najnizsza w Londynie! A teraz napiszcie mi ile do najnizszej pensji doplaca rzad w Polce tym co mieszkaja w Warszawie!

Gość gość
Nie mam pojęcia. Zarabiam więcej i nie znam nikogo kto zarabia minimalną i żyje w Londynie. Jest kilka ludzi w mojej pracy którzy są na part time I zarabiają 2k na miesiąc ale oni żyją poza Londynem. Jest też jeden trainee ktory dostaje 1400 ale on też dojeżdża z poza Londynu więc nie mam pojęcia jak to jest z minimalną w Londynie. Podejrzewam, że bardzo trudno i trzeba się gnieść w pokoju z kimś, kto też zarabia tyle.

Gość gość
No przeciez napisalam ci jak wyzej jak ludzie malo zarabiajacy zyja w Londynie i za co! Czytasz to co inni napisali czy cie to nie obchodzi?

Gość gość
Tak a co to za dodatki w wysokosci 400 funtow miesiecznie masz? No napisz

Gość gość
Prosze bardzo - ChB 81,20 ChTC ok 110 WTC ok 210

Gość gość
Buehehehehahhehehe beneficiarze pasozyty dali głos i szpanuja jakie to oni wielkie kariery robią w jukeju. Dno dna haha.

Gość gość
Jakie kariery??? czym ja szpanuje??? Pisze tylko jak utrzymija sie ludzie w Londynie!!! W Uk rzad pomaga ci sie utrzymac w stolicy jak malo zarabiasz i tyle! po co te smiechy i zlosliwosci?

Gość gość
No pomaga... często nie tym co trzeba.

Gość gość
A gdzie pracujesz, ze zarabiasz tylko 1100 funtów? Nie pytam złośliwie.

Gość gość
W polskiej restauracji

Gość gość
Czyli masz dziecko, bo dostajesz child benefit wiec po co to pisanie bzdur, ze bezdzietni w Londynie otrzymują zasiłki?

Gość gość
Nikt ci nie bronil sie uczyc i zarabiac w pl dobrze. Pochwal sie jakie oceny miales w podstawowce i liceum emigracyjny szczurze. No slucham :classic_cool:

Gość gość
A Ty do kogo piszesz o te oceny?

Gość gość
Do wszystkich :D "było się uczyć" to jego niepoprawnie gramatycznie motto. Widać kto się nie uczył lol

Gość gość
Kto sie uczyl w pl NIE MUSI WYJEZDZAC DO OBSKURNEGO I SMIERDZACEGO LONDYNU. Do kogo placzecie emigracyjne nieudaczniki? haha

Gość gość
Tepak mysli ze ktos oceny z liceum sprawdza buehehe od razu widac ze nigdy nie pracowal czyli gnije u matki na garnku:D

Gość gość
Ja się nie uczyłam w PL, i bardzo dobrze bo polska edukacja to dno ignorowane w każdym innym kraju.

Gość gość
Ty pewnie masz goowniane z liceum smieciu wiec musiales spiertolic na zmywak:D

Gość gość
gość dziś Czyli masz dziecko, bo dostajesz child benefit wiec po co to pisanie bzdur, ze bezdzietni w Londynie otrzymują zasiłki? xxx Nie zauwazykas ze na dziecko (ktore jest w Polsce) dostaje tylko ok 200 funtow ktore i tak wysylam do Polski - za reszte zyje calkiem przyzwoicie i nawet troche odkladam.

Gość gość
WTC i HB dostaja wszyscy niskozarabiajacy -bezdzietni rowniez!!!

Gość gość
A po brexicie bedziecie musieli smiecie oddac wszystko co do pensika.:D jeeeeee szmaty zlodziejskie myslaly ze za darmo dostaja hehehe:D

Gość gość
Tak sobie wmawiaj to bedzie ci lzej klepac biede w Polsce

Gość gość
Ja smieciu mieszkam w ukochanym UK ale nigdy pensa benefitow nie wzialwm hehe oddawac wlasnosc brytyjska gnoje :D